Victor Ponta: „În 6 decembrie aveți de ales între trei premieri: Orban, Cioloș și Ponta!”

Victor Ponta: „În 6 decembrie aveți de ales între trei premieri: Orban, Cioloș și Ponta!”
Victor Ponta / Mediafax Foto, Alexandru Dobre
Publicat: 14/11/2020, 17:25

Victor Ponta spune că dorește să redevină premierul României și afirmă că alegerile parlamentare 2020 sunt despre trei posibili prim-miniștri: Orban, Cioloș și Ponta!

Liderul Pro România social liberal pornește de la afirmațiile lui Ludovic Orban de acum 10 ani, când îl apăra pe actualul președinte al Curții Constituționale, Valer Dorneanu.

„Faptul ca Orban il sustinea pe Dorneanu si acum il imjura …. e tipic Orban (poate ati uitat ca in 2011 era marele luptator anti Basescu si acum il pupa toata ziua pe Petrov)!

Problema adevarata si actuala este ca, in acesta cumplita Criza prin care trece Romania, Orban chiar NU este Premierul capabil sa scoata tara din prapastie !

In 6 Decembrie aveti de ales intre 3 Prim Ministri : Orban, Ciolos si Ponta!

Alegeti bine!”, scrie Ponta pe Facebook.

Victor Ponta, dedicație pentru Ludovic Orban: Leave the kids alone, Ludovic! / I-am pus melodia lui Pink Floyd…

Victor Ponta l-a acuzat luni pe Ludovic Orban că „omoară” producătorii români și economia, ignorând criza economică spre care ne îndreptăm. „Am încercat să-l trezesc față de ceea ce cred că azi reprezintă cea mai mare problemă – criza economică!”

GÂNDUL LIVE. Victor Ponta, liderul Pro România social liberal: Nu ai cum să iei măsuri bune, dacă gândul principal este să nu pierzi voturile

Victor Ponta, liderul Pro România social liberal, a criticat, la GÂNDUL LIVE, unele din măsurile guvernului Orban, luate în pandemie, cum ar fi închiderea școlilor și testarea deficitară în weekend-uri.

Victor Ponta continuă războiul cu guvernul Orban după un nou record de îmbolnăviri cu coronavirus. “Până în 2024 va mai exista România? Trebuie să oprim drumul spre prăpastie!”

Victor Ponta, preşedintele Pro România, continuă războiul cu guvernul Orban, obiectul fiind acuzat că a contribuit din plin la creșterea alarmantă a numărului de cazuri noi de coronavirus prin organizarea alegerilor locale din 27 septembrie.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase