Adrian Despot, chemat la consultările de la Cotroceni: ”Nu sunt persoana potrivită, însă din respect față de democrație voi fi acolo”

Adrian Despot, chemat la consultările de la Cotroceni: ''Nu sunt persoana potrivită, însă din respect față de democrație voi fi acolo''
Publicat: 06/11/2015, 13:15

Adrian Despot spunea anterior că participarea sa în calitate de reprezentant al protestatarilor la consultările cu președintele Klaus Iohannis nu ar fi decât o altă improvizație, cântărețul rugându-i totodată pe manifestanți să nu facă greșeala de a înlocui niște incompetenți cu alți incompetenți.

„Vă mulțumesc pentru susținerea și încrederea acordată. Vă înțeleg furia și dorința de schimbare. Și eu, la fel ca și voi, sunt sătul de improvizații. Participarea mea în calitate de reprezentant la consultări nu ar fi decât o altă improvizație. Nu am nici pregătirea și nici priceperea necesară pentru așa ceva. Cu toții suntem nemulțumiți de lipsa de profesionalism de care au dat dovadă atât clasa politică cât și marea majoritate a funcționarilor publici. Haideți să nu facem greșeala de a înlocui o serie de incompetenți cu o altă serie de incompetenți”, le transmite Adrian Despot protestatarilor, prin intermediul unui mesaj publicat, vineri, pe contul său oficial de Facebook.

Adrian Despot se numără printre principalele persoane care apar pe diferite grupuri de discuții pe Facebook pe care protestatarii le consideră potrivite pentru a-i reprezenta la discuțiile cu președintele Klaus Iohannis, la Cotroceni.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi, că, pentru prima dată, va chema vineri la consultările pentru formarea guvernului societatea civilă și reprezentanți ai manifestaților, precizând că a auzit vocea străzii și că va ține cont de solicitările protestatarilor.

Liderul trupei Vița de Vie, Adrian Despot, a fost rănit în incendiul din Clubul Colectiv, în urma căruia 32 de oameni au murit.

Noi proteste au avut loc, joi seară, în București și în mai multe orașe din țară, pentru a treia zi la rând, după ce revolta din stradă, generată de tragedia din clubul Colectiv, a dus la demisia Guvernului Victor Ponta, manifestanții cerând schimbarea clasei politice.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase