Surpriză uriașă pentru unul dintre răniții de la Colectiv. „Oaie”, comparat cu Jimi Hendrix

Publicat: 24/11/2015, 08:30

Tânărul care a fost surprins în incendiul din clubul Colectiv alături de sora sa, Nicoll, de 15 ani, este internat în continuare în spital. Povestea fraților amatori de rock a trecut granițele țării, până în SUA, scrie wowbiz.ro.

Printre cei care și-au manifestat susținerea față de rănitul din Colectiv se numără și Phil Demmel, chitaristul celebrei trupe americane de heavy metal Machine Head.

Demmel i-a trimis lui Alex Șerban chitara sa cu autograf, „Oaie” alegându-se cu o altă poreclă, „Jimi Hendrix”.

Formația Machine Head a fost înființată în Oakland, California, în anul 1991 și s-a remarcat ca una revoluționară pentru trendul trash metal.

Machine Head are rădăcini într-o tradiție artistică bogată, care a dat naștere unor trupe precum Metallica, Exodus, Slayer sau Pantera. Trupa a lansat până acum opt albume și a câștigat numeroase premii muzicale.

foto: wowbiz.ro

foto: wowbiz.ro

Jimi Hendrix

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase