Horoscopul zilei de 19 septembrie 2020. „Leii” sunt foarte comunicativi

Horoscopul zilei de 19 septembrie 2020. „Leii” sunt foarte comunicativi
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul complet, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 19/09/2020, 01:25
Actualizat: 19/09/2020, 01:27

Horoscopul zilei de 19 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Luna se pregătește să iasă din zodia Balanță, însă nu înainte de a face o conjuncție cu Mercur, planeta comunicării, și o opoziție cu planeta acțiunii, Marte retrograd din zodia Berbec, aspecte care ne pot aduce o mare nevoie de a vorbi cu cei din jur, mult curaj în a ne exprima emoțiile, trăirile, însă poate aduce și tensiuni relaționale.

Și ca și cum nu ar fi de ajuns, Luna care reprezintă universul nostru interior, se va afla în relații tensionate și cu planetele din Capricorn, Jupiter, Saturn și Pluto, iar asta ne va face să fim contra autorității și să nu acceptăm să ni se impună nimic.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Dacă vei avea impresia că tu deții adevărul absolut, că doar tu contezi în cuplu și nu-ți va păsa prea mult de emoțiile și nevoile partenerului, așteaptă-te să intri în conflicte cu acesta.

Carieră

Ești tensionată din cauza unui contract sau unui parteneriat și ai senzația că nu reușești să-ți onorezi obligațiile.

Bani

Azi s-ar putea să investești mai mult în dorințele și poftele tale, însă încearcă să nu o faci impulsiv și necontrolat.

Sănătate

Este sâmbătă astăzi, așa că indiferent de ceea ce vor ceilalți de la tine, odihnește-te mai mult. Seara pot crește în intensitate unele trăiri și poți avea o stare de agitație neînțeleasă.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

S-ar putea ca cineva din trecut, în special un fost partener, să-ți dea târcoale și să petreci ore în șir la povești, rememorând amintiri.

Carieră

Ești puțin stresată astăzi de un context profesional. Poate nu ți-ai terminat treaba la muncă și dedici din timpul tău liber unor activități, însă partea bună este că vei avea inspirație și vei termina repede. Nativii care lucrează astăzi pot fi mai conflictuali cu colegii, mai ales cu cei care nu se implică în muncă cot la cot cu ei.

Bani

Ai parte de noroc financiar azi, mai ales în preajma prânzului când poți primi un cadou, o atenție, poți semna un contract avantajos.

Sănătate

Te poți confrunta cu insomnii cauzate de fel și fel de gânduri. Chiar dacă e weekend, ar fi bine să faci tot posibilul și să asculți mai mult nevoile organismului, pentru că nu vei recupera prea ușor oboseala de acum.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Partenerul are astăzi mai mare nevoie de tine și ar fi bine să-i dedici atenția ta, să stați de vorbă, să empatizezi mai mult cu trăirile sale. Chiar dacă prietenii te solicită, pune-i în așteptare, iar dacă-ți vor reproșa ceva, întreabă-te dacă chiar îți sunt prieteni.

Carieră

Un proiect în care ești implicat are nevoie de mai multă muncă, mai mult devotament și mai multă implicare. Pune-ți la treabă talentele și abilitățile dacă vrei să funcționeze!

Bani

Posibil să primești niște vești financiare legate de o activitate în care ești implicată sau chiar o sumă de bani pentru a face ceva ce-ți place.

Sănătate

Către seară s-ar putea să fii mai obosită și să ai mare nevoie de relaxare. Practicarea unui sport ușor, poate o plimbare cu bicicleta sau jogging-ul te pot detensiona.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Te preocupi foarte mult de niște situații legate de cămin, de nevoile familiei și s-ar putea să te lași pe locul doi pe tine. Ai grijă cu poți fi critică cu părinții.

Carieră

S-ar putea să-ți sară muștarul astăzi dacă faci parte dintre nativii care lucrează. Însă, poți fi și liberă și un mesaj de la superiori te poate scoate din minți, însă poți să-l ignori. E sâmbătă!

Bani

S-ar putea să faci niște cheltuieli pentru casă și nu este vorba de cumpărăturile săptămânale, cât de cheltuieli făcute pe un obiect de design sau pentru a crește confortul în locuință.

Sănătate

Te gândești mult la trecut, ești mai sensibilă decât de obicei și resimți din cauza asta o stare de nervozitate, de irascibilitate și tensiune interioară.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Azi vei vorbi mai mult ca de obicei și-ți vei expune cu mare ușurință trăirile, nevoile, dorințele, necesitățile, emoțiile. Cei din jur vor fi bombardați cu un adevărat cocktail de cuvinte și gânduri.

Carieră

Dacă ai de învățat astăzi sau de susținut un examen, un test te vei concentra foarte bine. În schimb ai mai multă grijă la un discurs public, la felul în care-ți transmiți ideile pentru a nu deranja anumite persoane importante. Dacă lucrezi astăzi, nu te contrazice cu colegii.

Bani

S-ar putea să cheltuiești niște bani dacă pleci într-o plimbare, excursie sau chiar într-o vizită la rude, însă nu vei fi deloc deranjată de acest aspect, ba chiar te vei bucura să-i dai la schimb pe relaxare.

Sănătate

Odihnește-te și relaxează-te. Caută să vezi doar frumosul în jurul tău și să te bucuri de fiecare moment al zilei.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Poți simți nevoia de a te pune mai mult în valoare, de a te aranja mai mult și asta pentru că ai nevoie de aprecierea persoanei iubite. Dacă nu o să vină de la sine, încearcă să nu-i aduci critici și reproșuri, ci să o spui într-un mod frumos.

Carieră

Te dedici trup și suflet unei pasiuni pe care visezi să o monetizezi într-o zi. Ai inspirație creativă și poți face lucruri neașteptat de artistice.

Bani

Azi poți avea parte de conflicte și tensiuni din cauza banilor, mai ales dacă partenerul a cheltuit nechibzuit și nu a ținut cont de recomandările și rugămințile tale.

Sănătate

O zi în care energia este la cote înalte și simți să acorzi mai multă atenție felului în care ești văzută de ceilalți. Nu mai ascunzi defectele, ci le recunoști, iar dacă vei glumi și pe seama lor, atunci vei fi cu adevărat încrezătoare în propria persoană.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Vei depune tot efortul necesar pentru a nu intra în conflicte cu cei din jur. Nevoia de liniște și armonie în viața ta, în casa ta este mare și parcă te faci că nu-i auzi pe ceilalți ce spun.

Carieră

Evită astăzi să stai de vorbă cu colegii, cu superiorii, cu colaboratorii sau alți asociați pentru că nu vei fi prea îngăduitoare la cerințele și impunerile lor.

Bani

Cheltui destul de mult astăzi pentru a-ți satisface propriile nevoi și necesități sau chiar pentru micile distracții din timpul liber.

Sănătate

Starea de sănătate este bună și chiar dacă ești puțin tensionată în interior, îți faci unele griji și ai unele temeri car te apasă, vei reuși să le dizolvi rapid.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Se poate să te năpădească niște amintiri astăzi sau să reiei un dialog cu o persoană din trecutul tău. Poate fi vorba chiar de o temă de dialog mai veche, dar pe care simți să o reactualizezi.

Carieră

Dacă muncești astăzi, vei fi destul de conflictuală cu cei din jur și nimic nu va ieși conform planurilor tale, aspect acre te va enerva și mai mult.

Bani

Dai niște bani pe o călătorie sau poate achiziționezi o vacanță, însă ai grijă să nu o faci la nervi pentru că poți să nu fii atent la ofertă și apoi să regreți.

Sănătate

Te frămțntă fel și fel de gânduri, nu ești sigură dacă ai acționat corect într-o situație și nu este exclus să nu te poți odihni cum ai nevoie, ba chiar să ai parte de niște insomnii.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Simți nevoia să petreci timp cu prietenii, să ieși în oraș și să te distrezi, iar dacă ești singură poți flirta cu mai mare ușurință. Atenție că s-ar putea ca cineva din anturaj să fie foarte deranjat de atitudinea ta.

Carieră

Un proiect în care ești implicat are nevoie de mai multă susținere din partea ta și chiar de resurse, fie financiare, fie umane. Posibil să renunți la timpul liber astăzi pentru a te dedica acestuia, dar seara rezerv-o pentru tine.

Bani

Evită cheltuielile pe fond emoțional. Azi ai tendința să arunci banii pe geam și pe distracții de moment.

Sănătate

Unii nativi suferă după un fost partener, se simt triști după o despărțire și nu știu cum să inhibe dorința de a-l căuta pe celălalt, motiv pentru care pot face excese sau se pot lăsa pradă unor vicii.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Ești foarte conflictuală cu părinții, dar și cu partenerul și vrei ca totul să iasă ca tine. Nu suporți să ți se spună ce să faci și ești foarte rebelă în atitudine. Poate ar trebui să fii mai înțeleaptă și să te gândești că nimeni nu-ți vrea răul.

Carieră

Te dedici mare parte din zi pentru a învăța ceva, pentru a asimila noi cunoștințe care să te ajute în ascensiunea profesională. În cazul în care lucrezi astăzi, nu contesta autoritatea șefilor. Chiar dacă faci ca tine, zi ca ei!

Bani

Nu se întrevăd probleme financiare, ba chiar îți poți face un plan intersant despre cum să-ți îmbunătățești veniturile pe termen lung.

Sănătate

Dincolo de starea ta de agitație și de faptul că vrei să faci totul pe repede înainte astăzi, aspect care te stresează pentru că nu-ți stă în fire, nu ai de ce să te îngrijorezi cu sănătatea.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Ești destul de acidă și ironică în comunicarea cu cei din jur atunci când vine vorba să-ți spui punctul de vedere. Poate fi un aspect bun pentru cei care se află în campanie electorală, dar cam atât.

Carieră

Ești interesată să faci pași înainte, să progresezi într-o direcție nouă și cauți răspunsuri, cauți motivație prin cărți, pe internet sau prin dialog cu persoane mai înțelepte.

Bani

Azi ești pe modul de economie și nu te avânți în mari cheltuieli. Probabil vei scoate bani din buzunar pentru a cumpăra ceea ce este necesar pentru casă și traiul zilnic.

Sănătate

Sunt simptome care se pot face resimțite astăzi, unele sunt frici, altele chiar se cer reevaluate și investigate dacă persistă. Odihnește-te cât de mult poți.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Nevoia de intimitate este mare, dar și de dialog cu partenerul de viață. Astăzi ai șansa să petreci momente pasionale și să reînvii flacăra în cuplu. Prietenii se pare că au așteptări destul de mari de la tine și asta îți poate creea frustrări de moment.

Carieră

Te preocupă foarte mult starea unui proiect în care ești implicată și s-ar părea că dedici mare parte din timp pentru asta. Poți cere sfatul unor persoane în care ai încredere.

Bani

Azi te-ai putea dedica punerii în ordine a unor acte, documente. Poți verifica statusul unor plăți sau încasări. Dialogurile financiare pot fi foarte diplomate.

Sănătate

Te temi foarte mult de o situație de un context financiar sau poate ți-e teamă să pierzi o sumă de bani sau o relație, un partener. Cumva aceste temeri sunt nefondate sau alții sunt responsabili pentru inducerea acestor idei.

Horoscop săptămânal, 21-27 septembrie 2020. „Balanțele” pot ieși din parteneriate

Astrologul Mădălina Manole prezintă și horoscopul săptămânal pentru perioada 21 – 27 septembrie 2020, pentru toate zodiile.

Săptămâna 21 – 27 septembrie 2020 se remarcă prin intrarea Soarelui în zodia Balanță, moment care coincide cu echinocțiul de toamnă, și care activează puternic energia acestui semn.

Ne vom dori să găsim echilibrul în relațiile cu cei din jur, însă, oricât de mult am vrea să vedem doar parte frumoasă a lucrurilor nu prea vom reuși.

Mercur, planeta comunicării, se va afla în Balanță până pe 27 septembrie și va face aspecte tensionate pe cer, iar noi vom resimți contextul din plin.

Va trebui să dăm dovadă de răbdare, înțelepciune, să nu luăm decizii pripite, să nu acționăm impulsiv și să evităm pe cât putem să intrăm în conflicte cu ceilalți. Înfruntările de acum pot aduce rupturi de relații, indiferent că sunt personale sau profesionale.

Zodiacul chinezesc, până pe 20 septembrie 2020. „Bivolii” ar trebui să fie atenți la impulsivitate

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 14 – 20 septembrie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 14 – 20 septembrie!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
Anunț-îngrijorător despre Kate Middleton, după ce a spus public că are cancer! Starea ei de...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Cum să faci 1 milion de euro în 5 ani! Discuție cu analistul financiar Iancu...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
"A vrut să experimenteze pe copil". Un tată și-a lăsat bebelușul să moară de foame...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Vânzările de lux ale grupului LVMH au depăşit exporturile agricole ale Franței