O adolescentă din SUA s-a prefăcut că este moartă pentru a scăpa de ucigaşul prietenei sale. Acesta i-a înjunghiat colega, după care a încercat să o stranguleze şi pe ea

O adolescentă din SUA s-a prefăcut că este moartă pentru a scăpa de ucigaşul prietenei sale. Acesta i-a înjunghiat colega, după care a încercat să o stranguleze şi pe ea
O adolescentă din SUA s-a prefăcut că este moartă pentru a scăpa de ucigaşul prietenei sale. Acesta i-a înjunghiat colega, după care a încercat să o stranguleze şi pe ea, in Ohio / Sursă Foto: Pixabay - Ilustrativ
Publicat: 17/10/2021, 16:59
Actualizat: 17/10/2021, 16:59

O adolescentă de 18 ani din Ohio a fost nevoită să se prefacă mortă pentru a scăpa cu viaţă din mâinile unui bărbat care îi omorâse cea mai bună prietenă.

Brandi Hicks a trebuit să joace rolul unui om mort pentru a scăpa de un bărbat care încerca să o omoare, aruncând-o de pe un pod, asta după ce înainte asistase la uciderea celei mai bune prietene, relatează Daily Star.

Cele două colege, Elizabeth Reiser, în vârstă de 17 ani, şi Brandi Hicks, cu un an mai mare, şi-au dorit să petreacă împreună o seară în oraş pentru a sărbători promovarea examenelor finale de la liceu, moment în care au fost abordate de un bărbat care le-a implorat să îl ducă acasă.

„Omul acela a vorbit o bună bucată de timp cu Liz şi Brandi. Liz a simţit că ceva nu este în regulă, dar Brandi a considerat că fiind amândouă nu ar putea să se întâmple ceva”, a povestit Becki Reiser, mama uneia dintre fete.

Au căzut în plasa criminalului

Fetele au hotărât să îl ajute pe bărbat şi i-au cerut detalii despre locul unde ar fi trebuit să îl lase. Însă brusc comportamentul omului s-a schimbat, iar ieşirile lui au început să ia alt sens. Cele două pritene au oprit maşina şi l-au rugat pe bărbat să coboare, moment în care acesta a scos un cuţit şi l-a îndreptat spre acestea, obligând-o pe cea care se afla la volan să continue să conducă, spunându-i că trebuie să ajungă pe un câmp aflat la marginea oraşului.

Când au ajuns în acel loc, agresorul i-a legat fetei mâinile de volan cu şireturile de la pantofi şi a tras-o din maşină pe Liz, prietena acesteia, pe care a dus-o în câmp.Fiind imobilizată, Brandi nu a putut face altceva decât să aştepte. În tot acest timp, prietena ei era ucisă cu sânge rece, fiind înjunghiată de mai multe ori, până ce aproape a fost decapitată. Lovituri de cuţit i-au fost aplicate şi în spate, dar şi la nivelul feţei.

După ce și-a lăsat victima într-o baltă de sânge, bărbatul s-a întors la tânăra care era încă în maşină, a dezlegat-o şi a condus-o la locul crimei, unde a fost forţată să asiste la ultimele momente din viaţa celei mai bune prietene. Întorşi la maşină, criminalul a folosit o pereche de şosete pentru a nu lăsa amprente pe volan şi a dus-o pe fată în aproperea unei linii de cale ferată din apropierea râului Tuscarawas din New Philadelphia.

În acest loc, tânăra de 18 ani a fost abuzată sexual în mod repetat, iar apoi agresorul a încercat să o stranguleze cu şireturile pe care mai devreme le folosise pentru a-i lega mâinile. Acesta a încercat de trei ori să o lase fără aer, după care a crezut că tânăra a murit. Cu toate acestea, fata a luptat împotriva morţii şi-a recăpatat ca prin minune cunoştinţa, considerând că singurul mod prin care poate scăpa este să joace rolul de moartă.

Cu toate că a considerat că fata a murit, bărbatul a continuat să o stranguleze, iar apoi a încercat să îi împingă trupul într-o prăpastie. Fata a plonjat în apa râului de sub calea ferată, unde a rămas plutind. Fără a face o mişcare care să arate agresorului că este încă în viaţa, Brandi a rămas acolo până când bărbatula plecat. Imediat după ce acesta a părăsit zona, cu ultimele puteri fata a reuşit să se ridice şi să meargă pe strada principală acolo unde a cerut ajutorul unui şofer.

Fata a fost dusă de urgenţă la spital unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fiind apoi audiată de oamenii legii cărora le-a povestit toate ororile la care ea şi prietena ei au fost supuse. Pe durata audierilor de a doua zi, o femeia a sunat la biroul şefului local unde a spus că fiul ei a fost implicat într-o crimă pe care a comis-o cu o seară înainte. Femeia a oferit detaliile pe care le aflase de la ginerele ei, ceea ce l-a descris întocmai pe cel suspectat.

Un tânăr de 27 de ani, pe numele lui Matthew Vaca şi-a luat cumnatul şi l-a dus la locul tragediei, acolo unde a mărturisit oribila crimă. Tânărul era cunoscut în evidenţele poliţiştilor, fiind şi în trecut suspectat de ameninţarea cu moartea, furt şi fals în documente. Judecătorii l-au condamnat la 96 de ani de închisoare

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au...
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Meniu de Paște al Nadiei Comăneci. Ce nu lipsește niciodată de pe masa de sărbătoare:...
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente. Legea e pentru toată lumea
Cum și-a cucerit Shakira noul iubit. Ce a declarat actorul din Emily in Paris despre...
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Carmen Tănase, la un pas de a rămâne paralizată. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Care sunt cele mai curate aeroporturi din lume? Doar unul este în Europa!