Două copile au fost ademenite și VIOLATE de un individ de 55 de ani / După ce le-a agresat, bărbatul le-a furat bani și alte bunuri

Două copile au fost ademenite și VIOLATE de un individ de 55 de ani / După ce le-a agresat, bărbatul le-a furat bani și alte bunuri
Foto - caracter ilustrativ: Shutterstock
Publicat: 08/11/2023, 10:58
Actualizat: 08/11/2023, 11:27

Caz șocant în Capitală. Două minore au fost ademenite și apoi violate de un bărbat de 55 de ani. Individul acționa în Gara de Nord și, după ce le-a agresat sexual, le-a furat banii și telefoanele mobile.

Primul caz de viol și furt a avut loc în data de 16 iulie 2023. În timp ce se afla în Gara de Nord din Capitală, o fetiță în vârstă de 10 ani ar fi fost abordată de un bărbat, care, sub diverse pretexte ar fi convins-o să meargă în locuința acestuia, iar acolo ar fi constrâns-o să întrețină mai multe raporturi sexuale. Ulterior, bărbatul în cauză i-ar fi luat telefonul mobil minorei și ar fi lăsat-o să părăsească locuința.

Două zile mai târziu, pe 18 iulie 2023, minora a revenit în gară pentru a-și recupera telefonul mobil de la bărbatul în cauză, moment în care acesta ar fi dus-o pe copilă la un hotel din Capitală, unde ar fi constrâns-o, din nou, să întrețină relații sexuale.

„Ulterior, minora ar fi reușit să plece și s-ar fi dus cu un autocar în Municipiul Râmnicu Vâlcea, unde a fost depistată de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea”, conform unui comunicat transmis, miercuri, de Poliția Capitalei.

O altă fetiță, același mod de operare

Conform sursei citate, pe 31 octombrie, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri au fost sesizați de o adolescentă în vârstă de 15 ani cu privire la faptul că la data de 30 octombrie 2023, în timp ce se afla tot în Gara de Nord, ar fi fost abordată de un bărbat, care sub diferite pretexte ar fi convins-o să meargă cu el într-un hotel, de unde ar fi urmat să plece împreună, a doua zi, în județul Vâlcea. După ce ar fi ajuns la hotel, bărbatul în cauză ar fi constrâns-o să întrețină relații sexuale, după care i-ar fi furat o sumă de bani.

„De asemenea, în baza probatoriului administrat, dar și a colaborării cu alte două state partenere, a fost identificat un bărbat în vârstă de 55 de ani, bănuit de comiterea faptelor.

Totodată, având în vedere modul asemănător de comitere a faptelor, precum și a semnalmentelor oferite de cele două minore, a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuit de comiterea faptelor este același bărbat”, menționează Poliția Capitalei.

La data de 3 noiembrie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri, beneficiind de sprijinul Inspectoratului General al Poliției Române – Direcția Operațiuni Speciale, au localizat și depistat bărbatul în cauză, în județul Brașov.

În urma audierilor, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, la data de 4 noiembrie, magistrații au dispus față de acesta măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea procurorului specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de viol și o infracțiune de furt.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea...
Șoc în România! O mireasă s-a îndrăgostit de artistul care i-a cântat la nuntă și...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Bizara poveste a lui Kaitlin. Logodnicul ei a făcut infarct în ziua nunții, iar apoi...
Locul din România care se află pe un munte de aur! Legenda, izvorâtă din vremea...
Care este cea mai sănătoasă carne din lume, potrivit experților în nutriție. Surpriza de pe...
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca. "Doamne, e...
O cunoscută influenceriță și-a pus sora geamănă să o înlocuiască la serviciu pentru a putea...
Care este starea de sănătate a premierului Slovaciei după ce a suferit o nouă intervenție...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Rusia a câştigat mai mult teritoriu în 2024 decât a pierdut în timpul contraofensivei ucrainene....
A fost GĂSIT un alt PĂMÂNT? Cât de aproape se ASCUNDE PLANETA?
Halep a primit noul verdict. Începe iar calvarul: Decizia TAS a fost...
Cel mai mare pericol pentru șoferi. Nimeni nu s-a gândit la asta
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții....
Ce poți face dacă ai o soră geamănă? O trimiți la muncă în locul tău!...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Oamenii de știință au descoperit, în premieră, o moleculă care absoarbe gazele cu efect de...
×