Stratulat Albulescu a asistat liderul global în „eye tracking”, Tobii AB, cu privire la achiziția diviziilor AutoSense și Imaging de la Xperi Inc.

Stratulat Albulescu a asistat liderul global în „eye tracking”, Tobii AB, cu privire la achiziția diviziilor AutoSense și Imaging de la Xperi Inc.
Publicat: 13/02/2024, 13:40
Actualizat: 13/02/2024, 13:43

O echipă multidisciplinară coordonată de Silviu Stratulat (Managing Partner) și Cristina Man (Partner) a oferit asistență juridică Tobii AB, o companie globală axată pe învățarea automată, inteligență artificială și prelucrarea avansată a semnalelor, cu privire la aspectele de drept roman ale achiziției AutoSense și Imaging Business de la Xperi Inc..

Această achiziție consolidează capacitățile Tobii și AutoSense, permițând Tobii ofere una dintre cele mai puternice oferte de produse pe piață de Senzori Auto Interiori.

Tranzacția aduce, de asemenea, un set de contracte semnificative cu clienți. Este de așteptat ca tranzacția deblocheze atât sinergiile de cost și scalabilitate, prin reducerea investițiilor suprapuse și reutilizarea tehnologiilor în alte sectoare verticale.

Echipa SAA care a acrodat asistența juridică

Tobii este lider global în „eye tracking” și pionier în calculul atenției. Creând alternative tehnologice pentru un viitor mai bun, soluțiile și tehnologiile oferite de Tobii pot fi aplicate în domenii precum studii comportamentale și cercetare, sănătate, educație, gaming, realitate extinsă, automotive și multe altele. Cu sediul în Suedia, Tobii este listat la Bursa Nasdaq Stockholm (TOBII).

Xperi este o companie americană multinațională de tehnologie, cu sediul în San Jose, California, care dezvoltă soluții software pentru electornice de consum și mașini conectate, precum și soluții de platformă media pentru servicii video. Xperi a creat un ecosistem unificat, care ajunge la consumatorii extrem de implicați, generând o valoare adăugată pentru parteneri și clienți.

Echipa SAA, care a acordat asistenta juridica cu privire la elementele de drept roman ale tranzactiei, a fost coordonata de Silviu Stratulat (Managing Partner) si Cristina Man (Partner), și a inclus si pe Adrian Hlistei-Mureșan (Managing Associate) si Adriana Ion (Associate).

Anca Ulea (Managing Associate) a coordonat echipa care s-a ocupat de aspectele de dreptul muncii, care au avut impact asupra tranzactiei.


Citește și:

Stratulat Albulescu a asistat platforma online de recrutare Undelucram.ro în cadrul unei runde de finanțare de tip Late-Seed de 1 milion de euro

Casa de avocatură ”Stratulat Albulescu”, asistență tip ”zid chinezesc” într-o tranzacție transfrontalieră complexă în valoare de 3 milioane de euro

Stratulat Albulescu, asistență acordată startup-ului de gaming Machinations.io: ”Rundă de finanțare de tip Seria A, în valoare de 3,3 milioane de dolari”

Stratulat Albulescu a acordat asistență juridică grupului american Encora cu privire la achiziția companiei locale de inginerie software Softelligence

Stratulat Albulescu a acordat asistență juridică Băncii Europene de Investiții cu privire la finanțarea acordată grupului Maspex

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu...
De ce a fost eliminată Ștefania Ștefan. Acuzații dure la adresa Pro TV după ultimul...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Criminalul de 16 ani din Crângași avea porecla "Beleaua" și era în atenția poliției. Ce...
Ea este noua iubită a lui CRBL! Și-a găsit alinarea în brațele unei puștoaice, după...
Mihai Albu, noi detalii ÎNFIORĂTOARE despre lupta cu cancerul de prostată: „A fost o operație...
Vremea 20 mai - 17 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină în mai...
El este bărbatul ucis cu sânge rece în Crângași! Cei doi ucigași l-au snopit în...
Cum se modifică alocațiile pentru copii! Schimbări importante în lege
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA...
Experiment pentru MODIFICAREA climei, oprit ÎN ULTIMA CLIPĂ!
NOILE REGULI pentru cei care au centrale termice de APARTAMENT. Ordinul de la UE a...
Comoara din Marea Neagră!Tocmai fost descoperită
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Val polar în România! Anunțul îngrijorător al meteorologilor
Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu...
"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Iată ce se întâmplă în creierul tău dacă îți place să citești ficțiune
×