Stratulat Albulescu, asistență acordată startup-ului de gaming Machinations.io: ”Rundă de finanțare de tip Seria A, în valoare de 3,3 milioane de dolari”

Stratulat Albulescu, asistență acordată startup-ului de gaming Machinations.io: ”Rundă de finanțare de tip Seria A, în valoare de 3,3 milioane de dolari”
Publicat: 27/05/2022, 10:03

Casa de avocatură Stratulat Albulescu a asistat startup-ul de gaming Machinations.io cu privire la o rundă de finanțare de tip Seria A în valoare de 3,3 milioane de dolari.

Runda de finanțare a fost condusă de Hiro Capital – fond de investiții european axat pe Tehnologie și cu precădere pe segmentul jocurilor, și a inclus pe GapMinderL, care a investit pentru prima dată în Machinations.io în anul 2020 și care a continuat -i susțină pe fondatori tocmai datorită unicității produsului pe care l-au creat, Acequia Capital și Venrex Investment Management.

Potrivit reprezentanților casei de avocatură ”Stratulat Albulescu”, suma obținută va fi utilizată pentru creșterea echipei și lansarea de produse și servicii noi menite susțină dezvoltarea rapidă a numărului de utilizatori”.

Machinations.io: ”Dezvoltatorii de jocuri pot optimiza mecanicile și economia jocurilor premium”

Fondat în anul 2018, Machinations.io, este prima platformă românească web și singura din lume – utilizată de peste 35.000 de profesioniști –, prin intermediul căreia ”dezvoltatorii de jocuri pot optimiza mecanicile și economia jocurilor premium, free2play și play2earn”.

Echipa Stratulat Albulescu care acordat asistența juridica a fost coordonată de Silviu Stratulat (Managing Partner), incluzând și pe Cristina Man (Partner) și Roxana Ioncu (Associate) – toți trei membri ai grupului dedicat de Fuziuni și Achiziții în sectorul Tehnologiei.

Totodată, firma de avocatură din Luxemburg Bonn Steichen and Partners a asistat, de asemenea, Machinations.io cu privire la aspectele juridice relevante jurisdicției lor.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult