Casa de avocatură ”Stratulat Albulescu”, asistență tip ”zid chinezesc” într-o tranzacție transfrontalieră complexă în valoare de 3 milioane de euro

Casa de avocatură ”Stratulat Albulescu”, asistență tip ”zid chinezesc” într-o tranzacție transfrontalieră complexă în valoare de 3 milioane de euro
Publicat: 23/05/2022, 11:42
Actualizat: 27/05/2022, 10:02

Casa de avocatură ”Stratulat Albulescu” (SAA) a asistat dezvoltatorul de soluții software Cyscale și fondul de investiții GapMinder cu privire la runda de finanțare de tip Seed în valoare de 3 milioane de euro.

Este vorba, transmit reprezentanții ”Stratulat Albulescu”, de o ”tranzacție transfrontalieră complexă” în care SAA avut un rol dublu, acționând sub forma unui ”zid chinezesc”.

”În cadrul acestei tranzactii transfrontaliere complexe, SAA a avut un rol dublu și a actionat sub forma unui „zid chinezesc”, asistând atât entitatea în care s-a investit (Cyscale), cât și unul dintre investitori (GapMinder Venture Partners).

În ceea ce privește entitatea care a primit investiția, SAA a asistat compania Cyscale în cadrul unei runde de finanțare de tip Seed de 3 milioane de euro, condusă de fondul de investiții britanic Notion Capital, la care au participat si alți cinci investitori (GapMinder, Seedblink, Seedcamp și doi investitori privați). Din partea investitorilor, o altă echipa SAA a asistat GapMinder VC cu privire la negocierea documentelor tranzactiei”, au precizat reprezentanții Casei de Avocatură ”Stratulat Albulescu”.

  • Echipa SAA care a asistat Cyscale a fost coordonată de Silviu Stratulat (Managing Partner) și Cristina Man (Partner), incluzând și pe Vlad Săndulescu (Senior Associate).
  • Echipa SAA care a asistat GapMinder a fost coordonată de Octav Stan (Partner) și a inclus și pe Amanda Csaki (Associate).

Fondurile primite, utilizate pentru creșterea echipei, dezvoltarea produsului și a companiei

Casa de Avocatură ”Stratulat Albulescu” a mai menționat că fondurile primite ”vor fi utilizate pentru creșterea echipei, dezvoltarea produsului și a companiei la nivel international, în special pe piața din Marea Britanie”.

GapMinder este un fond de capital de risc destinat să investească în companiile de tip start-up din sectorul tehnologiei, axându-se în principal pe finanțările de tip Seed și Seria A.

Înființat în anul 2019, Cyscale  este un start-up care dezvolta soluții software de protecție a datelor sș aplicațiilor în cloud și realizează analize de date de risc.

Misiunea companiei este aceea de a ajuta companiile de toate dimensiunile să demareze, să îmbunătățească și să mențină programul de securitate în cloud pe baza celor mai bune practici din industrie, pentru a asigura securitatea și conformitatea în cadrul companiei.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult