Stratulat Albulescu a asistat liderul global în „eye tracking”, Tobii AB, cu privire la achiziția diviziilor AutoSense și Imaging de la Xperi Inc.

Stratulat Albulescu a asistat liderul global în „eye tracking”, Tobii AB, cu privire la achiziția diviziilor AutoSense și Imaging de la Xperi Inc.
Publicat: 13/02/2024, 13:40
Actualizat: 13/02/2024, 13:43

O echipă multidisciplinară coordonată de Silviu Stratulat (Managing Partner) și Cristina Man (Partner) a oferit asistență juridică Tobii AB, o companie globală axată pe învățarea automată, inteligență artificială și prelucrarea avansată a semnalelor, cu privire la aspectele de drept roman ale achiziției AutoSense și Imaging Business de la Xperi Inc..

Această achiziție consolidează capacitățile Tobii și AutoSense, permițând Tobii ofere una dintre cele mai puternice oferte de produse pe piață de Senzori Auto Interiori.

Tranzacția aduce, de asemenea, un set de contracte semnificative cu clienți. Este de așteptat ca tranzacția deblocheze atât sinergiile de cost și scalabilitate, prin reducerea investițiilor suprapuse și reutilizarea tehnologiilor în alte sectoare verticale.

Echipa SAA care a acrodat asistența juridică

Tobii este lider global în „eye tracking” și pionier în calculul atenției. Creând alternative tehnologice pentru un viitor mai bun, soluțiile și tehnologiile oferite de Tobii pot fi aplicate în domenii precum studii comportamentale și cercetare, sănătate, educație, gaming, realitate extinsă, automotive și multe altele. Cu sediul în Suedia, Tobii este listat la Bursa Nasdaq Stockholm (TOBII).

Xperi este o companie americană multinațională de tehnologie, cu sediul în San Jose, California, care dezvoltă soluții software pentru electornice de consum și mașini conectate, precum și soluții de platformă media pentru servicii video. Xperi a creat un ecosistem unificat, care ajunge la consumatorii extrem de implicați, generând o valoare adăugată pentru parteneri și clienți.

Echipa SAA, care a acordat asistenta juridica cu privire la elementele de drept roman ale tranzactiei, a fost coordonata de Silviu Stratulat (Managing Partner) si Cristina Man (Partner), și a inclus si pe Adrian Hlistei-Mureșan (Managing Associate) si Adriana Ion (Associate).

Anca Ulea (Managing Associate) a coordonat echipa care s-a ocupat de aspectele de dreptul muncii, care au avut impact asupra tranzactiei.


Citește și:

Stratulat Albulescu a asistat platforma online de recrutare Undelucram.ro în cadrul unei runde de finanțare de tip Late-Seed de 1 milion de euro

Casa de avocatură ”Stratulat Albulescu”, asistență tip ”zid chinezesc” într-o tranzacție transfrontalieră complexă în valoare de 3 milioane de euro

Stratulat Albulescu, asistență acordată startup-ului de gaming Machinations.io: ”Rundă de finanțare de tip Seria A, în valoare de 3,3 milioane de dolari”

Stratulat Albulescu a acordat asistență juridică grupului american Encora cu privire la achiziția companiei locale de inginerie software Softelligence

Stratulat Albulescu a acordat asistență juridică Băncii Europene de Investiții cu privire la finanțarea acordată grupului Maspex

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Copil de șase ani, ucis de propriul tată! Băiețelul s-a stins din viață la scurt...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Se CONFISCĂ totul. Legea care se aplică în toată România. Românii au interzis
A murit starul rock and roll-ului. Este cel care i-a inspirat pe artiștii de la...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern