Ugly Boy, cel mai TATUAT român, a trecut din nou pe la salonul de tatuaje. ”Vreau să ajung la 100% acoperire”

Publicat: 24/02/2024, 09:00
Actualizat: 24/02/2024, 20:47

Christian Moraru, alias Ugly Boy, a vrut să se asigure că nu există niciun risc să-și piardă titlul de cel mai tatuat român. El a mers de curând la salonul unui prieten tatuator din Târgu-Jiu, pentru a-și umple spațiile goale dintre tatuaje. Astfel, i-au mai rămas doar câteva zone ale corpului care nu sunt acoperite de tatuaje: labele picioarelor, palmele și zona intimă. Ugly Boy nu a avut niciun fel de pretenții în ceea ce privește subiectul tatuajelor, ci i-a dat mână liberă prietenului său. Ședințele de tatuaj au durat aproximativ zece ore, cu pauze între ele.

Ugly Boy a trecut din nou pe la cabinetul de tatuaje. Între desenele pe piele executate de-a lungul timpului, mai rămăseseră spații pe care a vrut să le umple complet. Ugly Boy a ținut neapărat ca aceste tatuaje să fie făcute de bunul său prieten Pantera, un profesionist apreciat în domeniu.

Așadar, Ugly Boy a mers din Baia Mare până la Târgu-Jiu pentru a se lăsa pe mâinile amicului său tatuator.

”L-am lăsat pe Pantera, de la RTattoo Târgu-Jiu, să îmi umple spațiile rămase printre tatuajele pe care le aveam deja după bunul său plac și asta pentru simplul fapt că tot ce am avut în cap și suflet am pus deja pe piele și am cam rămas fără idei. Am plecat la Târgu-Jiu într-o aventură cu trenul tocmai pentru a mă tatua la Pantera, un prieten căruia i-am promis că îl las să își pună amprenta pe pielea mea”, a povestit, pentru Gândul, Ugly Boy.

Nu își va tatua și zona intimă

Tatuarea spațiilor dintre tatuaje a durat zece ore, cu pauze între ședințe. Intenția lui Ugly Boy este de a-și acoperi în totalitate corpul cu tatuaje și nu mai are mult până acolo.

Ugly Boy și-a completat spațiile libere dintre tatuajele făcute de-a lungul timpului, astfel încât acum doar o mică parte a corpului nu mai este marcată prin desene | Sursă foto: arhivă personală

”Mai am să îmi tatuez doar labele picioarelor și palmele până să ajung la 100%. Vreau să ajung la 100% acoperire prin tatuaje, iar în felul ăsta să-mi asigur pe veci locul de cel mai tatuat român și pionier în direcția asta, la nivel național. Motivul pentru care încă nu mi-am tatuat și labele picioarelor este faptul că încă mai caut un echivalent grafic pentru expresia «pe picior de război». Asta pentru că toată viața mea am fost pe picior de război cu mine, cu societatea, cu sistemul. În palmă, am un tatuaj făcut prin 2021”, ne-a mai spus Christian Moraru.

În ciuda faptului că vrea să își acopere trupul cu tatuaje, există și o zonă care nu face parte din planurile sale. Ugly Boy nu și-a tatuat zona intimă și nici nu crede că o va face.

Două fotografii cu el, premiate la concursurile internaționale

Ugly Boy este nu doar influencer, ci cochetează și cu actoria. El a avut rolul unui deținut în filmul ”Visul” și va fi personajul principal negativ într-un film independent.

Fotografia în care Ugly Boy reproduce o scenă biblică, semnată de Dan Cristian Griga, a primit o mențiune de onoare la o competiție internațională de fotografie | Sursă foto: arhivă personală

Filmul intitulat ”Black Winter” este un thriller și este realizat de Gabriel Ciornei, un bun prieten de-al lui Ugly Boy. Cel mai tatuat român a fost solicitat să apară și în multe pictoriale foto, două dintre fotografiile cu el, realizate de Dan Cristian Griga, fiind premiate la concursuri internaționale de artă fotografică.

Este vorba despre o medalie de bronz, obținută în primăvara lui 2023, pentru o fotografie intitulată ”Diabolic” și o mențiune de onoare, din toamna aceluiași an, pentru o fotografie în care era reprodusă o scenă biblică, cea a Drumului Crucii.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV | Ugly Boy, cel mai tatuat român, fost student la Oxford, demască industria videochatului. „Ne băgau la un program de sclavie”

Ugly Boy, cel mai TATUAT român, personaj principal negativ într-un film de groază. ”Este un hibrid, unul dintre infectați”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO Imagini dramatice cu parașutiști ruși vânați în câmp deschis de un blindat Bradley ucrainean
Cum arată cel mai spectaculos loc din România? Traseul de 12 km oferă peisaje de...
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu...
A murit soția antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pîrvu! Oana Alina avea doar 47...
„Bineînțeles că știți imnul URSS”. Cum îi batjocoresc militarii ruși pe prizonierii ucraineni: „Porcule, de...
Noul semn de circulație care-i bulversează pe șoferi! Mulți se fâstâcesc atunci când îl văd...
I-a recidivat CANCERUL Soția președintelui, în stare de șoc: se retrage din viața publică
Mărturiile cutremurătoare ale italienilor care le-au găsit pe Patrizia şi Bianca moarte. "M-am apropiat de...
VIDEO Alertă de vreme extremă de la ANM. Jumătate din țară, sub cod portocaliu de...
Mărturiile dureroase ale italienilor care au asistat la moartea celor două tinere înghițite de viitură:...
Cum au arătat Andreea Esca, Delia sau Andra când s-au căsătorit. Andreea Bănică a strălucit...
Când se face radierea auto din oficiu?
Bărbia îl dă de gol pe Putin? Preşedintele rus, acuzat că îşi foloseşte sosiile la...
Ingredientul care face MINUNI în orice PRĂJITURĂ de casă!
Toți românii cu buletin vor fi notificați prin SMS. Devine obligatoriu în România
Când începe Insula Iubirii, sezonul 8, la Antena 1 și în AntenaPLAY. Premiera, mai aproape...
Cine e Dani, băiatul înecat în bazin! Detalii șocante
Cuza, mărturisiri despre momentul în care s-a angajat prima dată, atunci când mama lui nu...
Ne-au furat până și tradiționala ie romanească? Celebra casă de modă Louis Vuitton, somată să...
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge pentru prima dată la țară. Vede un țăran și îl întreabă:...
Zeci de oameni au murit în India în ultimele zile din cauza căldurii
×