Horoscop 23 mai 2024. SĂGETĂTORII au parte de vești bune

Horoscop 23 mai 2024. SĂGETĂTORII au parte de vești bune
Publicat: 22/05/2024, 15:00

Nu este o zi bună pentru a ieși în oraș. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 23 mai 2024.

Berbec

Frustrarea ar putea fi cuvântul de astăzi. Dacă ți-ai făcut planuri să te întâlnești cu un prieten apropiat sau cu iubitul nu te baza pe faptul că se va întâmpla. Evenimente neașteptate ar putea forța o amânare. De asemenea, aceasta nu este o zi bună pentru a lucra la proiecte creative sau artistice. Rezultatele pe care le dorești s-ar putea dovedi evazive. Petrece ziua citind!

Taur

Supărările și dezamăgirile unui membru al familiei ar putea să pună pe jar toată familia. Problemele cu echipamentele casnice ar putea arunca „o cheie” în rutina tuturor. În astfel de zile, cel mai bine este ca toată lumea să iasă afară și să se distragă. Filmele, evenimentele sportive și muzeele pot ajuta la ameliorarea stresului.

Gemeni

Astăzi s-ar putea să fii nevoit să contactezi o mulțime de oameni, dar procesul ar putea fi frustrant. Este posibil ca oamenii să nu fie acasă, ca mesajele să nu fie livrate sau ca echipamentul tău să nu funcționeze cum trebuie. Cu excepția cazului în care este urgent, ar fi mai bine să aștepți până mâine pentru a încerca să dai de ei. Altfel, ai putea ajunge să fii prea stresat.

Rac

Conflictul legat de bani ar putea să stea în calea relațiilor tale obișnuite și cordiale. Este neapărat nevoie de atenție către bugetul gospodăriei. Evenimente neașteptate ar putea necesita unele achiziții imediate pe care nu le plănuisei. Acestea ar putea necesita unele economii, dar ar trebui să poți minimiza nevoia dacă planifici cu atenție. Nu te înnebuni pentru nimic astăzi. Vei trece cu bine peste asta!

Leu

Mama și tatăl tău sau un cuplu de care ești deosebit de apropiat, ar putea să te viziteze astăzi. Planifică câteva distracții, cum ar fi filme sau videoclipuri, sau invită alte persoane la tine. Discuțiile cu acest cuplu ar putea duce la discuții aprinse care nu fac altceva decât să îi facă pe toți să fie agitați și stresați. Orice s-ar întâmpla, nu te lăsa doborât. Toată lumea ar trebui să se simtă mai bine mâine.

Fecioară

Nu este o zi bună pentru a ieși în oraș. Traficul este probabil îngrozitor. Nu te încrede în nicio bârfă care îți iese în cale! Probabil că a trecut prin cel puțin o jumătate de duzină de persoane și păstrează prea puțin, dacă nu chiar nimic, din fapte. Cineva ar putea transmite zvonuri din motive proprii, așa că nu crede nimic din ceea ce auzi fără să verifici.

Balanță

Unele evenimente neobișnuite te-ar putea face să te simți nemulțumit de viața ta și să contemplezi unele schimbări majore. Chestiunile legate de bani ar putea necesita atenție și s-ar putea dovedi frustrante. Ți-ar putea veni în minte idei scandaloase pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Fă o listă de opțiuni, apoi așteaptă câteva zile înainte de a face planuri serioase. Aceasta nu este ziua în care să începi ceva nou.

Scorpion

Activitățile recente te-au făcut să te plictisești brusc de munca ta și de oamenii cu care ai de-a face. Este posibil să te simți neliniștit și să contemplezi schimbări în viața ta profesională. Acest lucru ar putea fi potrivit acum, dar s-ar putea să nu fie așa. Cel mai bine este să îți privești opțiunile în mod logic și practic. Nu îți fie teamă să ceri părerea familiei și prietenilor.

Săgetător

Lipsa de timp pentru a-ți urmări interesele spirituale și intelectuale ar putea să te preocupe astăzi. Tristețea ar putea coborî asupra ta, ca și cum responsabilitățile momentului sunt prea mari pentru tine. Încearcă să fii observator. Dacă un prieten ar veni la tine pentru un sfat cu problema ta, ce i-ai spune? Urmează-ți propriul sfat. De asemenea, ai putea lua în considerare eficientizarea activităților tale.

Capricorn

Un eșec neașteptat ar putea împiedica atingerea unui obiectiv pe termen lung. Nu te lăsa doborât. Un pic de gândire inovatoare și o planificare suplimentară te-ar putea readuce pe drumul cel bun. Aceasta este o zi pe care cel mai bine o petreci singur, lucrând la proiecte proprii. Este posibil să fii neliniștit în compania altora. Pe de altă parte, veștile bune despre bani ar putea să-ți facă ziua mai bună!

Vărsător

Obligațiile familiale ale partenerului tău ar putea interfera cu lucrurile pe care voiai să le faceți împreună. Dorința ta de a ajuta ar putea, de asemenea, să stea în calea altor responsabilități. Cel mai bun mod de a face față unor zile ca cea de astăzi este să planifici cu atenție. Întotdeauna există o modalitate de a le strecura pe toate. S-ar putea ca acest lucru să fie ceea ce trebuie să faci.

Pești

O întârziere în primirea unei comunicări dintr-un loc îndepărtat s-ar putea dovedi frustrantă astăzi. Este posibil să așteptați cu nerăbdare o vacanță, dar responsabilitățile care apar brusc ar putea amâna călătoria. Probabil că acest lucru nu va fi necesar, dar trebuie făcute unele ajustări înainte de a putea face atât ceea ce îți dorești, cât și să îți îndeplinești responsabilitățile.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Femeia care apără cerul României. Interviu cu tânăra care se asigură că rachetele rușilor nu...
Babasha a dat lovitura după huiduielile pe Arena Naţională! Anunţul oficial care îi va schimba...
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini...
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini...
Ceva se întâmplă în Crimeea: Ucrainenii distrug antiaeriana rusă și par a pregăti terenul pentru...
Pițurcă Jr. a 'încercuit-o' pe voluptuoasa fiică a Andreei Berecleanu! Adio, ICH! CANCAN.RO publică imaginile...
Kate Middleton, total SCHIMBATĂ la primul eveniment public. Detaliul observat de toți: „Fac progrese bune,...
Experiment Observator. Un permis auto fals costă peste 700 de euro. Cum sunt racolaţi pe...
Cea mai frumoasă zi, transformată într-o traumă! Zeci de copii au fost implicați într-un accident,...
Kate Middleton, prima apariție publică de când a fost diagnosticată cu cancer! Prințesa de Wales...
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
La câți KM schimbi uleiul la cutia automată? Cât costă și care e cel mai...
Inteligenţa Artificială utilizată de Israel în Gaza ajută la reducerea victimelor civile, sugerează un expert
CRIPTOTEREȘTRII s-ar putea afla PRINTRE NOI, NEDETECTAȚI! Cine sunt aceștia?
Obligatoriu la plata cu CARDUL. Lege definitivă în România. Intră în vigoare azi, 16 iunie
Florian Coldea, legături cu mafia albaneză. Documente oficiale
Ce este creatura cu ochi holbați și dinți ascuțiți care a eșuat la mal. A...
Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu
Gagea și Alexandra, din nou împreună? Cum a fost sărutul din Camera roșie: „Am avut...
Saveta Bogdan, adevărul despre cererea în căsătorie făcută de Gheorghe Turda. Care este, de fapt,...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Măi Bulă, familia ta din câte persoane e compusă?
Un italian este primul pacient din Europa cu febră Oropouche
×