Prețurile de pe litoralul românesc continuă să șocheze turiștii. În plin sezon estival, o simplă masă într-o autoservire din Mamaia poate ajunge să coste cât o cină la un restaurant de lux din Capitală, scrie Cancan.
Mamaia pare să fi devenit nu doar cea mai scumpă stațiune din România, ci și una dintre cele mai controversate. Un turist care a vrut să mănânce într-o autoservire din zonă a publicat pe YouTube întreaga experiență, iar imaginile au devenit virale din cauza prețurilor exagerate.
Din ce în ce mai mulți turiști se plâng de prețurile exagerate practicate pe litoralul românesc, comparativ cu ce oferă Grecia, Bulgaria sau Turcia, unde aceleași sume pot acoperi două mese consistente cu băutură inclusă. O porție de piept de pui, garnitură și salată trece de 100 de lei, spre indignarea celor care aleg, încă, să-și petreacă vacanța la Marea Neagră.
AFLAȚI AICI CÂT COSTĂ O SINGURĂ BUCATĂ DE PIEPT DE PUI LA O AUTOSERVIRE DIN STAȚIUNEA MAMAIA