Ce mai fac foștii concurenți de la VOCEA ROMÂNIEI

Publicat: 17/07/2012, 18:45
Actualizat: 11/04/2013, 18:47

Fie că au lansat sau urmează să-și lanseze diferite piese, concurenții care au participat la prima ediție a emisiunii „Vocea României”, difuzată de Pro Tv, au fost implicați odata cu încheierea show-ului muzical în tot felul de proiecte muzicale sau de televiziune, prin care și-au asigurat locul în peisajul show-bizz-ului autohton.

Ștefan Stan – câștigătorul primei ediții a show-ului Vocea României, a intrat în studio alături de Smiley și de echipa de la Hahaha Production imediat după finala showului. Acesta a scos și primul său single: „You give me love” feat. Alex Velea.

La scurt timp după asta, artistul a venit cu o nouă piesă, mult mai romantică: „Ea nu mai vine”. În prezent Ștefan lucrează la primul său album și bate țara-n lung și-n lat pe la concerte.

Excentricul blues man Iulian Canaf, din echipa Loredanei, a lansat de curând piesa „I Loved a Woman”. Single-ul este înregistrat cu artiști profesioniști din 4 țări: SUA, UK, Danemarca și România. Înregistrările au fost făcute o parte în studioul „STUDIO – 101” din Orlando, Florida – USA și cealaltă parte „home recording” style de către John Munteanu.

„Pe banii mei” a fost primul single al lui Cătălin, o piesă compusa de antrenorul său, Smiley.

După ce a cucerit o țară întreagă cu vocea sa puternică și energia molipsitoare, Cătălin revine cu un nou stil și un nou nume: X’cesiv. Cântarețul a lansat de curand piesa „Live your life”, single cu mult diferit față de stilul muzical cu care și-a obișnuit fanii. X’cesiv este un concept care îmbină muzica electro cu trance-ul și dubstep-ul, mix despre care acesta spune că e ceva rar întâlnit până acum, cel puțin la noi în țară.

Liviu Teodorescu a scos după terminarea show-ului de la Pro Tv piesa „Electronic Symphony”, compusă de antrenorul său, Marius Moga.

Mai mult decât a face muzică, Liviu s-a apucat și de actorie, făcând parte din proiectul „Pariu cu viața”, serial difuzat la ProTV.

Iuliana Pușchilă, finalista din echipa lui Horia Brenciu, a lansat alături de antrenorul ei piesa „Vocea ta”. „Piesa ‚Vocea Ta” este o concluzie logică a experienței mele, pe care am avut-o la emisiunea ‘Vocea României”, și, după părerea mea, melodia reprezintă vocea fiecărui concurent și a fiecărui om care vrea să fie auzit”, a spus Horia Brenciu.

Acesta a cântat de altfel cu toți „copiii săi”, așa cum și-a numit elevii, în cadrul concertelor sale de la Sala Palatului, dar și în turneul din cele 21 de orașe.

Dragoș Chircu -„Îngerașul” Loredanei – a fost extrem de ocupat după terminarea show-ului „Vocea României”. Alături de antrenoarea sa, Dragoș a lansat piesa „Ochii din vis”, la care au filmat deja și un videoclip.

Pe lângă nenumăratele concerte, Dragoș a cântat și în deschiderea starului latino David Bisbal, când acesta a concertat la București. Cristian Sanda a fost ocupat cu examenul de bacalaureat, dar cu toate acestea, finalistul lui Marius Moga și-a găsit timp pentru a scoate și o piesă: „Fii curios”, la care a filmat și un videoclip, regizat de Iulian Moga.

Daniel (Max) Dragomir s-a pus pe compus după o perioadă plină de concerte. Împreună cu trupa lui, Smashed Mosquitos, acesta va lansa foarte curând o piesă la care a lucrat intens pentru a fi ceva special.

Anthony Icuagu nu s-a apucat doar de cântat, ci și de regizat. După terminarea concursului de la ProTV, acesta a regizat clipul trupei Taxi pentru piesa „Non-stop”. De curând, acesta și-a lansat și single-ul de debut: „I’ll Be There”, pentru care a filmat deja și un videoclip pe care, bineînțeles, l-a regizat chiar el.

După o perioadă în care a cântat alături de antrenorul ei atât în spectacolele de la Sala Palatului, cât și în turneul din țară, Cristina Vasiu sau „blonda lui Brenciu” a lansat și ea un prim single, „Love me”. Melodia a fost produsă de Groovebox Music și se încadrează în tiparele melodiilor fresh, pline de viață și energie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Euro falși în toată Europa. Banii care au fost falsificați: Nu trebuie să fii expert
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
McDonald’s va vinde, în premieră, burgeri mai mari