PDL Constanța susține că Ponta le cere lui Mazăre și Constantinescu 500.000 de voturi pe litoral „pentru a-i scăpa de pușcărie”

PDL Constanța susține că Ponta le cere lui Mazăre și Constantinescu 500.000 de voturi pe litoral pentru a-i scăpa de pușcărie

Democrat-liberalii constănțeni susțin că premierul Victor Ponta le-ar fi cerut primarului Constanței, Radu Mazăre, și președintelului Consiliului Județean, Nicușor Constantinescu, 500.000 de voturi pe litoral, „pentru a-i scăpa de pușcărie”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Din sursele noastre, am aflat că Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu au obligația față de premierul Victor Ponta, pentru ca acesta să îi scape de pușcărie, să facă în așa fel ca la Constanța să voteze cel puțin 500 de mii de cetățeni. Cu alte cuvinte, la Constanța, miza electorală NU este demiterea lui Băsescu, ci salvarea de la pușcărie a lui Mazăre și a lui Constantinescu, cei care bagă frica și îi amenință pe cetățeni pentru ca aceștia să participe la vot”, se arată într-un comunicat remis presei de către organizația județeană Constanța a PDL.

Democrat-liberalii constănțeni spun că din acest motiv există presiuni din partea USL, atât asupra reprezentanților partidului desemnați în secțiile de votate, cât și asupra observatorilor din partea organizațiilor neguvernamentale, să nu participe la urmărirea exercitării votului.

„USL nu dorește să primească delegații PDL în secții, așadar va încerca să facă tot posibilul ca regulile jocului să nu fie respectate. Mai mult de atât, au ordonat ca în secțiile de vot să nu fie primiți delegații din partea PDL și observatorii din partea ONG-urilor, pentru a se putea frauda”, se arată în comunicatul PDL Constanța.

În documentul citat se menționează și că la Constanța USL va încearca să vicieze rezultatul prin acțiuni de intimidare a angajaților din instituțiile statului și a primarilor din județ, „iar disperarea este atât de mare, încât se pregătesc să aplice metode bine puse la punct de fraudare a alegerilor, pentru a obține numărul de 50 +1 voturi prin care, astfel, să scape de dosarele grele”.

PDL Constanța a anunțat că va monitoriza procesul de votare și va face plângeri penale președinților și delegaților din secțiile de votare care se implică în acțiunea de fraudare, cerându-le acestora să nu se lase intimidați de „tacticile mai puțin ortodoxe sau orice alt fel de presiuni venite din partea reprezentanților USL”.

Întrebat de corespondentul MEDIAFAX cum comentează afirmația PDL Constanța potrivit căreia Victor Ponta le-ar fi cerut lui și președintelui CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, 500.000 de voturi pe litoral, la referendum, ca să-i scape de pușcărie, primarul Radu Mazăre a răspuns ironic: „Nu 500.000, ci două milioane”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are...
Meteorologii Accuweather anunță o lună mai istorică, în România. Vreme extremă în București
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău...
Dieta-minune lui Carmen Brumă: ce consumă iubita lui Mircea Badea de ani buni! Așa se...
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Incendiu de proporții în Capitală. O clădire din sectorul 1 a ars din temelii. Ce...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Situaţie critică. Europa devine dependentă de Rusia într-un domeniu vital. Şi România a fost afectată
URMĂRI groaznice după un simplu transplant de organ! 89% dintre oameni...
Obligație totală în România. S-A DAT ORDIN direct de la Guvern: Deja avem o creştere
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Scene terifiante în plină stradă! Un barbat înarmat cu o sabie de samurai a atacat...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Test de cultură generală. Ce înseamnă acronimul NASA?