Răzvan Martin, premiat la Bistrița cu peste 5.000 de euro și un apartament pentru BRONZUL de la JO LONDRA 2012

Răzvan Martin, premiat la Bistrița cu peste 5.000 de euro și un apartament pentru BRONZUL de la JO LONDRA 2012
Publicat: 16/08/2012, 14:55
Actualizat: 31/07/2014, 15:01

Halterofilul Răzvan Martin de la CSM Bistrița, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Londra, va primi pentru performanța sa 5.000 de euro din partea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, un apartament și o sumă de bani de la Consiliul Local, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Vicepreședintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Alexandru Pugna, a anunțat că în acest sens va fi introdus un proiect de hotărâre pe ordinea de zi a ședinței CJ de la sfârșitul lunii august.

„La sfârșitul lunii va fi ședință de Consiliu Județean, iar lui Răzvan Martin îi va fi acordat un premiu în valoare de 5.000 de euro”, a spus Pugna.

Primarul municipiului Bistrița, Ovidiu Crețu, a precizat că la următoarea ședință de Consiliu Local va propune un proiect de recompensare a sportivilor de la CSM Bistrița participanți la Jocurile Olimpice de la Londra.

„Va fi un proiect de hotărâre în urma căruia Răzvan Martin va primi cheile de la un apartament, pentru că a spus mereu că își dorește o casă, dar și o sumă de bani. Tot bani vor primi și ceilalți sportivi. Este felul prin care cetățenii municipiului Bistrița le spun mulțumesc celor care au fost la Londra”, a spus Crețu.

Pentru rezultatele deosebite obținute la Jocurile Olimpice de la Londra, halterofilii Răzvan Martin (medalie de bronz) și Gabriel Sîncrăian, Adrian Crișan (locul 5 la tenis de masă), gimnaștii Marius Berbecar și Cristian Bățagă, dar și antrenorii lor de la CSM Bistrița, au primit joi distincția „Trofeul de excelență” din partea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Bistrița-Năsăud.

„Pentru a aduce încă un omagiu sportivilor care reprezintă cu succes România, municipiul Bistrița și județul Bistrița-Năsăud la întrecerile Jocurilor Olimpice, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret
Bistrița-Năsăud a instituit distincția Trofeul de excelență. Acesta se acordă sportivilor, antrenorilor, tehnicienilor precum și unor personalități care își aduc o deosebită contribuție la dezvoltarea
sportului, la promovarea olimpismului și idealurilor olimpice”, a declarat Constantin Florian, directorul executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Bistrița-Năsăud.

Răzvan Martin s-a declarat pesimist în ceea ce privește participarea României la următoarea ediție a JO, de la Rio de Janeiro. „Această medalie înseamnă foarte mult pentru mine, mi-am dorit-o încă de acum patru ani, de la Beijing. Am mers la Beijing să văd cum e, să mă obișnuiesc, să știu cum va fi la Londra. Abia acum am realizat ce performanță mare am reușit. Sper să continui pe acest drum și la următoarea ediție medalia să fie mai strălucitoare. Am primit și mașina Renault de la COSR. Încă nu am permis. Ce o să fac? Conduc fără permis. Nu am primit încă apartamentul promis de Florian Walter, dar oricum nu mă mut la București, rămân la Bistrița. Nu știu ce mă așteaptă peste patru ani, timpul va decide. La Rio nu cred că vor fi mai mulți sportivi și mai multe medalii, cred că va fi invers, mai puțini sportivi și mai puține medalii, pentru că nu vine nimic din spate. Să mergi cu 100 de sportivi și să iei o medalie? La Jocurile Olimpice trebuie să meargă numai cine merită și cine poate”, a spus Martin.

Adrian Crișan, locul 5 la tenis de masă la a patra ediție a Jocurilor Olimpice din cariera sa, a afirmat că a fost „o experiență plăcută”. „Mi-am spus încă de la început că nu merg la Londra să fiu turist. Am obținut o performanță frumoasă zic eu, care mă bucură foarte mult”, a subliniat Crișan.

Gimnastul Marius Berbecar își propune să obțină rezultate bune în concursurile internaționale care vor urma. „Ce le transmit părinților care văd exemplul nostru? Să nu le mai cumpere copiilor calculatoare”, a spus Berbecar.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu...
Din ce face bani presupusul iubit al Simonei Halep? Are 57 de ani şi o...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un bărbat dispărut fără urmă în 1998 a fost găsit sechestrat în grajdul vecinului său
Se iubește cu Simona Halep!? 'Regele mezelurilor' din România rupe tăcerea, după ce s-a detonat...
Dieta CIUDATĂ a lui Michelle Obama, la 60 de ani! Alimentul la care a renunțat...
Supărat că i-au prins mama drogată la volan, un tânăr a vrut să se răzbune...
El este bărbatul ucis cu sânge rece în Crângași! Cei doi ucigași l-au snopit în...
Un fost campion național s-a stins din viață în accidentul de la Corbu. Apropiații sunt...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?
Volkswagen renunţă la planul de a trece la maşini complet electrice. Gigantul german este surprins...
Descoperire IMPORTANTĂ făcută de astronomii din ROMÂNIA! Este de valoare mondială
Decizie pentru absolut toate FEMEILE din România. Dreptul le va fi garantat prin lege
Vine vara în România. Vremea se schimbă radical
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Val polar în România! Anunțul îngrijorător al meteorologilor
Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu...
"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Cercetătorii au generat căldură de peste 1.000 de grade Celsius cu energie solară în loc...
×