Aplicația WhatsApp va înceta să mai funcționeze pe anumite modele de telefoane, începând de la 1 noiembrie

Aplicația WhatsApp va înceta să mai funcționeze pe anumite modele de telefoane, începând de la 1 noiembrie
Publicat: 29/10/2021, 10:08

WhatsApp, cea mai utilizată aplicație de mesagerie, va înceta să mai funcționeze pe milioane de telefoane care folosesc sisteme de operare vechi. Este posibil ca milioane de oameni să nu mai poată folosi WhatsApp pe telefoanele lor de săptămâna viitoare – ceea ce înseamnă că s-ar putea pierde accesul la mesaje, fotografii și contacte.

Luna noiembrie se apropie cu pași repezi, iar aceasta va marca momentul în care aplicația de mesagerie WhatsApp va înceta să mai funcționeze mai multe terminale, atât telefoane iPhone, cât și Android.

Potrivit The Sun, începând de la 1 noiembrie, aplicația WhatsApp va înceta să mai funcționeze pe anumite modele de telefoane, numărul acestora ridicându-se la peste 40.

Conform sursei citate, pentru a continua să folosești WhatsApp trebuie să folosești un sistem de operare Android 4.1 sau mai nou ori, în cazul utilizatorilor de iPhone, iOS 10 sau o versiune mai nouă.

Printre persoanele care își vor pierde accesul la WhatsApp se numără și posesorii de telefoane Samsung Galaxy S3, Huawei Ascend Mate, iPhone 4 dar și iPhone 6S, 6S Plus.