Băiatul de 14 ani MORT după ce un copac a căzut peste mașina în care se afla se întorcea de la schi

Băiatul de 14 ani MORT după ce un copac a căzut peste mașina în care se afla se întorcea de la schi
Sursa foto: ISU Caraș-Severin
Publicat: 05/02/2023, 21:25
Actualizat: 05/02/2023, 21:32

Băiatul de 14 ani care a murit sâmbătă, la Reșița, după ce un copac s-a prăbușit peste mașina în care acesta se afla împreună cu familia își petrecuse ziua cu părinții la schi, în Semenic.

Familia se întorcea spre casă în momentul tragediei, potrivit Digi24.

Băiatul de 14 ani care a murit ieri, după ce un copac s-a prăbușit peste mașina în care se afla, își petrecuse ziua alături de părinți, la schi, în stațiunea Semenic.

Tragedie la Reșița. Un copil a murit după ce un copac a căzut peste o mașină aflată în mers

Un copil de 14 ani a murit la Reșița după ce un copac s-a prăbușit peste mașina în care acesta se afla împreună cu familia.

Accidentul s-a petrecut la intrarea în oraș, în timp ce autoturismul era în mișcare.

În maşină se aflau patru persoane, din care au fost transportate la spital trei: un minor de sex masculin (găsit inconştient) şi părinții acestuia, cu atac de panică.

În această după-amiază, la ora 16.20, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că în zona Minda un copac a căzut peste un autoturism. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, în timp ce un bărbat de 43 de ani conducea un autoturism, pe DJ 582, din direcția Cuptoare către Reșița, peste autoturismul condus de acesta a căzut un copac. În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a unui minor de 14 ani, care a fost transportat de urgență la spital. La orele 18.10 a fost declarat decesul băiatului”, transmit reprezentanții ISU Caraș-Severin.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase