Ce a pățit un polițist din Cluj, chemat să oprească o petrecere zgomotoasă, într-o casă din comuna Cămărașu

Ce a pățit un polițist din Cluj, chemat să oprească o petrecere zgomotoasă, într-o casă din comuna Cămărașu
Ce a pățit un polițist din Cluj, chemat să oprească o petrecere zgomotoasă, într-o casă din comuna Cămărașu
Publicat: 28/09/2022, 18:20
Actualizat: 28/09/2022, 18:23

Un tânăr de 24 de ani din comuna Cămărașu, județul Cluj, a fost reținut pentru 24 de ore, luni, după ce în weekend a agresat fizic un agent din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida.

Agresiunea a avut loc sâmbătă, 24 septembrie, în jurul orei 19.40, când polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost solicitați – printr-un apel la 112 –  pentru a interveni la un eveniment în localitatea Sâmboleni, comuna Cămărașu. Mai precis, polițiștii au fost chemați să oprească o petrecere zgomotoasă, care avea loc într-o casă.

Echipajul trimis la fața locului a constatat că, în imobilul respectiv, un bărbat în vârstă de 31 de ani asculta muzică la maximum, fiind astfel tulburată ordinea și liniștea publică.

El a refuzat să se legitimeze și a devenit agresiv verbal, polițiștii procedând la încătușarea sa, moment în care un alt bărbat s-a apropiat de agenți, lovindu-l cu pumnul în zona feței pe unul dintre ei, ulterior fugind de la fața locului.

Ulterior, în zonă s-au adunat mai multe persoane care se manifestau agresiv față de polițiști, iar starea conflictuală a degenerat. Oamenii legii au fost nevoiți să execute trei focuri de avertisment, în plan vertical, pentru restabilirea ordinii publice.

De asemenea, la fața locului au fost chemați de urgență polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, dar și o grupă operativă de jandarmi, care au intervenit imediat.

Bărbatul care a agresat fizic polițistul a fost identificat și depistat, fiind vorba despre un tânăr de 24 de ani, din comuna Cămărașu, pe numele căruia procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla, a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore. Acum, este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, potrivit presei locale din Cluj.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase