Fost șef în Poliția Capitalei, prins în timp ce copia la examenul de angajare la Poliția Locală. Comisia de examen a anulat lucrarea comisarului șef Cornel Drumariu

Fost șef în Poliția Capitalei, prins în timp ce copia la examenul de angajare la Poliția Locală. Comisia de examen a anulat lucrarea comisarului șef Cornel Drumariu
Sursa foto/Facebook Poliția Locală Sector 3
Publicat: 02/09/2021, 18:48

Fostul șef al Poliției Sectorului 4, comisarul-șef Cornel Drumariu a fost prins copiind la examenul de angajare pe o funcție de conducere în cadrul Poliției Locale Sector 3. Cu toate că lucrarea acestuia a fost anulată de comisia de examen, câteva luni mai târziu fostul ofițer de poliție a reușit să se angajeze, ca simplu lucrător, la arhiva primăriei de sector, iar de acolo a fost împuternicit adjunct al Poliției Locale, tocmai funcția pentru care, inițial, fusese declarat respins prin anularea lucrării.

Comisarul șef Cornel Drumariu era în anul 2019 șef al Poliției Sector 4, după ce, ani la rând, a condus Poliția Sectorului 3. În luna mai, ofițerul și-a serbat ziua de naștere la un restaurant din sectorul 4, însă după petrecere, acesta a fost prins băut la volan de un echipaj al Brigăzii de Poliție Rutieră. În urma verficării cu aparatul alcooltest, ofițerul avea în aerul expirat o concentrație de  0,43 mg/litru alcool pur.

În seara respectivă și-a distrus cariera și chestorul Ionuț Stan, pe atunci șef al Direcției Cazier Judiciar, care participase la aceeași petrecere și care a fost prins în timp ce conducea cu o alcoolemie de 0,16 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Obligat să plece din poliție, comisarul șef Drumariu s-a înscris la un concurs organizat pentru ocuparea funcției de director general adjunct al Poliției Locale Sector 3, care a avut loc anul acesta, la data de 20 ianuarie. Fostul polițist a fost declarat respins, după ce comisia i-a anulat lucrarea. Surse din cadrul instituției au afirmat, pentru Gândul, că pe foaia de examen ar fi fost observate niște semne care ar fi indicat răspunsurile corecte.

Lucrarea scrisă a fost anulată

Declarat respins, Cornel Drumariu s-a angajat la arhiva primăriei, iar de aici a fost împuternicit, până la sfârșitul anului, tocmai pe funcția pe care nu reușise s-o obțină prin concurs.

Într-un răspuns oficial, formulat la solicitarea Gândul, Primăria Sectorului 3 a comunicat că „Domnul Drumariu Cornel este salariatul instituției noastre și ocupă funcția publică de execuție de expert clasa I, gradul profesional superior în cadrul Serviciului Prelucrare Documentații, iar în perioada 19.07. 2021 – 31.12.2021 exercită temporar funcția publică de conducere de Director General Adjunct, clasa I, gradul II, în cadrul Direcției Generale de Poliție Locală din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Sectorului 3.

Domnul Drumariu Cornel a participat la concursul organizat în data de 20.01.2021, pentru ocuparea funcției publice de conducere de Director General Adjunct, clasa I, gradul II – Direcția Generală de Poliție Locală. Lucrarea scrisă a fost anulată de către comisia de concurs în cadrul probei scrise”, a transmis Primăria Sectorului 3.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult
Tentativă de suicid. Marea campioană a ţării a înghiţit un pumn de pastile. A fost...
A MURIT! Marcel Pavel e distrus: 'Of, Dumnezeule'
FOTO. Antonia, selfie-uri interzise cardiacilor, într-un costum de baie prea mic pentru formele ei generoase!...
10 semne că ai probleme cu circulația sângelui
Ce a făcut Petrică Cercel pentru cei trei copii ai săi, înainte de a muri....
Gigi Becali a primit o lovitură de proporții! Patronul FCSB riscă să piardă o sumă...
A murit Dorin Anastasiu. Cântărețul avea 78 de ani, luase un trofeu major alături de...
A căzut mitul celor 10.000 de paşi pe care trebuie să-i facem pe zi, pentru...
Lovitură pentru cei care încalcă legea: Supraveghere video pe șosele și sancționare automată a contravenienților
BANCUL ZILEI – O blondă bine, acostată de câțiva șmecherași
Simptomele COVID-19 în cazul copiilor. Cele trei semne care ar trebui să îi îngrijoreze pe...
A MURIT! Marcel Pavel e distrus: 'Of, Dumnezeule'
Virilitatea lui a INTRAT în istorie. Ce a făcut cu cele 70 de soţii a...
Adio, centrale de apartament! Cu ce vor fi înlocuite, facturile vin mult reduse
ȘOC! Andreea Marin, ce GAFĂ! Greșeala uriașă din ultima fotografie
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
Vestea ȘOC a momentului: A murit. Este doliu în lumea presei
10 milioane de oameni vor muri! Catastrofa care ne va lovi crunt. E cumplit ce...
Monarhia se află în PERICOL! Regina Elisabeta a comis o greșeală fatală. Este război total...
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Povestea unei tinere din România care a construit o afacere de milioane şi îşi vinde...