Gigi Becali i-a făcut un cadou de nuntă inedit lui George Simion: „I-am dat din dragoste!” Cât a costat

Gigi Becali i-a făcut un cadou de nuntă inedit lui George Simion: „I-am dat din dragoste!” Cât a costat
Publicat: 27/08/2022, 17:06
Actualizat: 28/08/2022, 15:47
George Becali a anunțat că i-a dăruit liderului AUR, George Simion, tone de brânză pentru nunta sa. Patronul FCSB a povestit la un post de televiziune cât a costat cadoul său pentru liderul AUR, dar și despre cât de aproape a fost să-i fie naș de nuntă lui George Simion.

Becali a dezvăluit că nu a dorit să fie nici naș și nici nuntaș, dar l-a sponsorizat pe George Simion cu brânză în valoare de 20.000 de euro.

„Eu am dat brânza care costă vreo 20.000 de euro. Omul face totul pe față, primește cadou de nuntă brânză, primește cadou de nuntă berbecuț, păi ăștia sunt invidioși pe dragoste. Vorbeam cu cineva că domne o să fie președinte și ce am eu de președinte? N-am nevoie de nimic, dar i-am dat din dragoste, i-am dat aproape 20.000 de euro din dragoste. Și nu am nevoie de el și nici nu mă duc la nuntă și tot am dat. A vrut să mă pună și naș și eu i-am zis, nu mai merg la nuntă. Tu trebuie să ai nași care să vină la nuntă, la masă. Eu la masă nu mai merg, eu de distracții fug, nu mai mă interesează.  Omul ăsta a făcut o nuntă și a gândit așa, eu zic că a făcut foarte bine, el a făcut totul cu dragoste, zic eu. Că după aia sunt anumite consecințe și că va va câștiga politic poate s-a gândit și puțin la asta, eu nu cred, s-a gândit și la asta că e normal să te gândești”, a declarat Gigi Becali pentru postul de televiziune citat.

Liderul AUR George Simion s-a căsătorit, sâmbătă, 27 august, cu logodnica sa, Ilinca Munteanu, în localitatea Măciuca din județul Vâlcea.
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase