Glume pe rețele de socializare după aterizarea forțată a elicopterului american. Ambasada Suediei: „Cine are prioritate în sensul giratoriu”

Glume pe rețele de socializare după aterizarea forțată a elicopterului american. Ambasada Suediei: „Cine are prioritate în sensul giratoriu”
Publicat: 15/07/2021, 16:11

Un elicopter militar american a aterizat de urgență în sensul giratoriu de la Piața Charles de Gaulle, în București, din cauza unei defecțiuni. Pe reţelele de socializare au apărut cu imagini, meme-uri, glume şi ironii referitoare la întregul incident din zona centrală a Capitalei.

Pagina oficială de Facebook a Ambasadei Suediei la București a fost prima care a reacționat într-un mod ironic.

„Cine are prioritate în sensul giratoriu de la Aviatorilor?
Elicopterul/autoturismul?”
Răspunsurile nu au întârziat să apară.

Ambasadei Suediei a răspuns, de asemenea, internauților: „Râdem, glumim, dar trebuie să spunem felicitări pilotului. El e eroul zilei.”

 Taximetriști și șoferii de Uber au fost incluși în glumele legate de aterizarea forțată a elicopterului militar american în Piața Charles de Gaulle.
Sursa foto: Alexandru Tagarici, Facebook

Un drum cu elicopterul s-ar putea să fie ceea ce cauți în aplicația Uber, potrivit imaginației internautilot.

Sursa foto: Facebook

„Să vadă și americanii cum e cu traficul din București, că de sus toți sunt șmecheri”, a scris un utilizator.

În discuție a intervenit și polițistul Marian Godină: „Despre traficul unui oraș în care aterizează un elicopter nu mai poți spune că e foarte aglomerat”.

Elicopter prăbuşit în Sectorul 1 după ce s-a lovit de un munte de gunoaie”, au titrat ironic colegii de la Times New Roman.

„Un pilot aventuros, care a zburat prea aproape de munții de gunoaie din Sectorul 1, s-a izbit de vârful unuia dintre ei și a fost nevoit să aterizeze de urgență în Piața Charles de Gaulle”.

Sursa foto: timesnewroman.ro

Kaufland a intrat, de asemenea,  în jocul glumelor despre elicopter.

Sursa foto: Kaufland România, Facebook
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase