Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 noiembrie 2021. Lună Nouă în zodia Scorpion

Publicat: 04/11/2021, 06:00
Actualizat: 08/11/2021, 14:56

Horoscopul zilei de 4 noiembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează Lună Nouă în zodia Scorpion, un moment al transformărilor, al regenerării și vindecării, dar și al surprizelor neașteptate. S-ar putea să avem parte de răsturnări de situație care să conducă la noi începuturi în relațiile intime, dar și în plan financiar. Luna Nouă din Scorpion se va resimți pe o perioadă de aproximativ 30 de zile, dar impactul puternic va fi în următoarele două săptămâni. Este momentul să ne setăm noi intenții și să deschidem noi capitole în viața noastră, să plantăm noi semințe, iar roadele le vom culege peste jumătate de an, la Luna Plină din Scorpion.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Această lunație te va susține să te regenerezi emoțional după o despărțire, dar și să duci la alt nivel o relație intimă, să faci o schimbare în dormitorul relației actuale. Este un moment în care se pot încheia relațiile toxice și se pot afla secrete, infidelități. Pe de altă parte, ai grijă la surprizele financiare care pot veni acum și care te vor forța să o iei de la capăt cu modul în care-ți administrezi resursele. Este un momentu bun să faci economii și nicidecum cheltuieli.

Horoscop zilnic Taur

Luna Nouă din Scorpion se formează chiar în sectorul relațiilor tale și poate aduce o nouă etapă în relația de cuplu sau într-o relație profesională. Poți începe o nouă poveste de iubire sau poți semna un nou contract, însă în egală măsură pot să apară evenimente neașteptate care să încheie o relație sau o colaborare.

Horoscop zilnic Gemeni

Luna Nouă te poate stimula să faci schimbări în modul de desfășurare a sarcinilor, atât la muncă, cât și acasă, în activitățile curente pe care le desfășori. Pot apărea schimbări de program sau noi responsabilități sau poate ca urmare a stresului te poți decide să-ți schimbi jobul. Pe de altă parte, profită și elimină din viața ta tot ce este toxic, obiceiurile care-ți fac rău și încearcă să începi un nou stil de viațăși să ai mai multă grijă la sănătatea ta. Poți descoperi un tratament eficient pentru a trata o problemă mai veche.

Horoscop zilnic Rac

Profită de energia acestei lunații pentru a vedea ce te face fericit cu adevărat și dedică-te hobby-urilor și pasiunilor tale, stai mai mult cu copiii și bucură-te de viață. Luna Nouă se formează chiar în sectorul iubirii tale și, dacă ești singur, îți poate aduce o nouă poveste de iubire sau, dacă ești parte a unui cuplu, te poate stimula la o discuție despre copii. Posibile situații neprevăzute care vin din zona anturajului, a prietenilor.

Horoscop zilnic Leu

Luna Nouă din Scorpion îți cere să lași traumele copilăriei și ale trecutului în spate și să dedici mai multă atenție nevoilor emoționale din prezent, dar și celor dragi. Este o perioadă care poate deschide o nouă etapă în relația cu familia sau în legătură cu o casă, cu un bun de patrimoniu. Nu este exclus ca în unele cazuri să fie vorba de o mutare ca urmare a unei schimbări profesionale.

Horoscop zilnic Fecioară

Azi ai grijă la dialogurile cu cei din jur pentru că poți construi, dar și dărâma totul prin cuvitele tale. Luna Nouă îți poate aduce mesaje neașteptate, dialoguri și informații surprinzătoare, dar poate fi și momentul în care decizi să înveți ceva nou, să dai un examen, să susții un interviu. Posibile negocieri carer vin cu surprize, deci ai grijă la ce acte semnezi și ce decizii iei. Dacă pleci într-o deplasare, pot apărea unele situații neprevăzute.

Horoscop zilnic Balanță

Luna Nouă din Scorpion îți poate aduce o nouă perspectivă financiară, chiar și noi surse de venit. Posibil să scoți bani din economiile tale, din investiții, dar și din talente, dai ai grijă la cheltuieli neprevăzute și la speculații financiare în urma cărora poți pierde bani. Unii nativi se pot bucura de anumite avantaje materiale sau pot avea idei despre cum să-ți crească veniturile.

Horoscop zilnic Scorpion

Luna Nouă se petrece în zodia ta și este momentul unei adevărate resetări pentru tine. Poți începe o nouă etapă în viața ta, te poți regenera și vindeca, poți să-ți faci planuri de viitor, însă de preferat ar fi să ți le faci pe termen scurt pentru că poți avea parte de răsturnări de situație. S-ar putea să ai parte de surprize din partea partenerului de viață și situații neașteptate egate de colaborările tale care să te stimuleze să o iei de la capăt, cu mai multă putere și determinare.

Horoscop zilnic Săgetător

Luna Nouă te poate stimula să te desprinzi de trecut, de amintiri, să te detașezi de anumite tipare emoționale și sentimentale toxice, să te vindeci după o deziluzie. Încearcă să ai mai multă grijă la sănătate pentru că pot veni situații neașteptate care să te obosească. Unii nativi pot avea parte de schimbări la locul de muncă, în program sau legate de sarcini.

Horoscop zilnic Capricorn

Profită de Luna Nouă pentru a cunoaște noi persoane, pentru a lega noi prietenii, pentru a adera la noi cercuri sociale și organizații, pentru a pune pe roate niște proiecte pe care le ai și pentru a-ți face planuri de viitor, însă ai grijă ca acestea să fie realizabile și pe termen scurt pentru că poți avea parte de schimbări neașteptate. De asemenea, surprize pot să apară și în relațiile sentimentale.

Horoscop zilnic Vărsător

Luna Nouă se petrece în sectorul carierei tale și poate aduce noi începuturi profesionale, noi șanse de afirmare sau o nouă direcție profesionale. S-ar putea să apară schimbări neașteptate, poate chiar și o mutare ca urmare a unei noi funcții. Unii nativi pot fi puternic stimulați acum să-și atingă niște obiective.

Horoscop zilnic Pești

Luna Nouă îți poate aduce evenimente neprevăzute care să te determine să-ți schimbi radical niște principii și teorii, niște credințe și mentalități. Unii nativi pot începe noi cursuri, alții pot pleca într-o călătorie, în timp ce alții își pot dori să evolueze spiritual și pot căuta ghizi în acest sens. Ai mai multă grijă la ce acte semnezi acum, la negocieri, dar și la deplasări pentru că pot apărea situații neprevăzute.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
După 10 de ani de muncă pe un vas de croazieră, Claudiu s-a întors în...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cutremur în Prima zi de Paște! Unde a avut loc și ce magnitudine a înregistrat
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
SUA, în stare de șoc. A MURIT la Casa Albă. Medicii au privit neputincioși
Exclusiv: Fosta iubită a lui Philipp Plein explodează. Ce acuzații îi aduce româncei Andreea Sasu
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Cum a schimbat Charles Darwin înțelegerea evoluției pe Pământ