Horoscopul zilei de 10 decembrie 2021. „Capricornii” sunt seducători (VIDEO)

Publicat: 10/12/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 10 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează prima conjuncție dintr-o serie de trei între planeta iubirii, Venus, și Pluto, planeta transformărilor, în zodia Capricorn. Pasiunea și trăirile sentimentale pot fi mai intense astăzi, însă pe de altă parte, trebuie să avem grijă la atracțiile incontrolabile. De evitat noile relații, geloziile și tentațiile financiare.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

S-ar putea să treci printr-o criză de gelozie în cuplu și să devii mult prea impunător și radical. Controlează-ți autoritatea. Unii nativi pot dori să-și oficializeze relația. Pe de altă parte, ai grijă la ofertele profesionale care vin spre tine și nu te arunca cu ochii închiși. Ulterior s-ar putea să ajungi nemulțumit.

Horoscop zilnic Taur

Profită de această zi pentru a discuta cu partenerul despre ceea ce vă leagă, însă ia în calcul că multe dintre viziunile voastre pot fi diferite. Poți realiza că nu aveți idealuri comune și ar trebui să căutați totuși o cale de mijloc. Dacă nu ai o relație, nici nu forța nota, ci mai degrabă crează-ți profilul partenerului ideal.

Horoscop zilnic Gemeni

Conjuncția de astăzi dintre Venus și Pluto poate amplifica unele gelozii și suspiciuni și s-ar putea să realizezi ca ai dependențe emoționale și acestea sunt nocive. Evită să te lași purtat în aventuri sentimentale pentru că poți da naștere unor obsesii și pasiuni greu de controlat, care ulterior să-ți aducă dezamăgiri. De asemenea, evită acțiunile financiare riscante.

Horoscop zilnic Rac

Venus și Pluto se întâlnesc în sectorul relațiilor tale și acest aspect te poate ajuta să alungi monotonia în cuplu și să te apropii de partener într-un mod mult mai pasional. În cuplurile unde lucrurile nu merg prea bien sa-r putea să apară lupte de putere între parteneri. Cei singuri ar trebui să stea departe de o nouă relație, indiferent de cât de puternică este atracția față de o persoană.

Horoscop zilnic Leu

Azi s-ar putea să ai parte de un context profesional promițător. Poate fi vorba de o avansare, dar fii sigur că te încadrezi în cerințe pentru că în caz contrar s-ar putea să regreți. Unii nativi pot primi o ofertă de muncă, însă de asemenea trebuie să analizeze pe toate părțile propunerea și să nu se grăbească în luarea deciziei. De evitat atracțiile la locul de muncă.

Horoscop zilnic Fecioară

Cum Venus și Pluto își unesc forțele în sectorul tău sentimental, nu este deloc exclus să apară o atracție fatală față de cineva. Ar fi ideal să nu te grăbești pentru că ulterior poți avea parte de deziluzii. În cuplu, în schimb, este o zi foarte bună să lași pasiunea să curgă și să te dedici activităților în doi cu partenerul.

Horoscop zilnic Balanță

Starea emoțională nu este deloc bună și te poți simți apăsat fie de amintiri, de trecut, fie de un context care-i vizează pe cei dragi. S-ar putea să simți nevoia de a te retrage în liniște. Totuși, nu te izola, ci mai degrabă discută cu cei dragi despre ceea ce te apasă.

Horoscop zilnic Scorpion

Deși în cuplu, contextul astroloic al zilei poate aduce multă pasiune și declarații de dragoste intense, iată că pentru cei singuri nu este la fel de stimulant. Dacă ești într-o astfel de situație, evită să dai curs unui flirt. Ai o mare putere de convingere astăzi, dar evită să manipulexzi și ai mai multă grijă la negocieri.

Horoscop zilnic Săgetător

Încearcă să eviți tentațiile financiare pentru că ai toate șansele să cheltui mai mult decât trebuie. Totodată, tot ce ține de zona financiară este delicat acum și poți pierde bani foarte ușor dacă nu ești atent. Nu te lăsa acaparat de temeri financiare pentru că vei acționa în consecință. Evită împrumuturile.

Horoscop zilnic Capricorn

Conjuncția Venus-Pluto se petrece chiar în zodia ta și îți oferă multă energie și putere interioară. Chiar dacă simți că poți muta munții din loc, ai totuși grijă să nu duci lucrurile la extrem. Profită să trăiești clipe pasionale în cuplu, dar dacă ești singur, nu te arunca într-o nouă poveste de amor. Te bucuri de un farmec aparte și o mare putere de seducție.

Horoscop zilnic Vărsător

Evită pe cât posibil să te lași pradă trecutului și amintirilor. Nu este exclus ca cineva să revină în viața ta sau tu să fii atras de o persoană indisponibilă emoțional. Starea interioară este mai agitată. În unele cazuri, nativii pot afla secrete.Încearcă să ai în preajmă persoane optimiste și să gândești pozitiv.

Horoscop zilnic Pești

Evită atracțiile față de persoane care fac parte din anturajul tău pentru că s-ar putea să regreți dacă dai curs unei astfel de pasiuni. Pe de altă parte, în cuplu se poate ajunge la tensiuni greu de aplanat. Este foarte probabil să se pună problema unei despărțiri. Mai multă grijă și la proiectele în care te implici zilele acestea.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Vaccinurile au salvat în ultimii 50 de ani cel puțin 154 de milioane de copii