VIDEO | Horoscopul zilei de 14 aprilie 2022. Luna Neagră intră în zodia Rac

Publicat: 14/04/2022, 06:00
Actualizat: 14/04/2022, 07:55

Horoscopul zilei de 14 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

După 9 ani, iată că astăzi Luna Neagră va intra din nou în zodia Rac, zodie pe care o va traversa până pe data de 8 ianuarie 2023.

Luna Neagră, denumită și Lilith în astrologie, este de natură karmică și reprezintă temerile noastre, ispita, obsesia, iar acel sector tranzitat din astrograma noastră devine unul magnetic în următoarele 9 luni, adică atâta timp cât Luna Neagră va tranzita zodia Rac.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Luna Neagră îți canalizează atenția către familie și casă. Poți să te muți sau să renovezi sau să treci ptin situații care cer să te responsabilizezi emoțional. Este posibil ca ce vine din zona aceasta să nu-ți lase prea mult timp pentru carieră și asta să te frustreze. Posibil ca tocmai un eșec profesional să te facă să te retragi în sinea ta.

Horoscop zilnic Taur

Luna Neagră te poate provoca să înveți ceva nou, să predai altora ceea ce știi, să dai un examen de care te-ai temut până acum, Poți face negocieri bune, mai ales că ai mare putere de convingere, însă nu semna nimic până nu citești de mai multe ori. Totodată, ai grijă cui acorzi încrederea și ce convingeri și credințe perpetuezi, să nu fie greșite.

Horoscop zilnic Gemeni

Luna Neagră și-a petrecut ultimele 9 luni în zodia ta și ți-a adus magnetism, putere personală, dar și situații karmice în dragoste pe care acum le poți integra pe deplin în viața ta. Acum îți va activa sectorul financiar și te va ispiti să câștigi bani, dar și să cheltuiești în neștire. Ai grijă la creditele pe care le faci și la viața intimă. Posibile trădări și infidelități, ale tale sau ale partenerului.

Horoscop zilnic Rac

Cu Luna Neagră în zodia ta îți va crește puterea de atracție, dar totodată te va provoca și să te ocupi mai mult de viața ta personală și de sănătatea ta, de felul în care arăți. Este nevoie să-ți depășești niște limite personale, să ieși din zona de confort și să devii mai puternic. Atenție și la dezechilibre în relațiile cu ceilalți, în special fiind vorba de relația de cuplu.

Horoscop zilnic Leu

Luna Neagră te poate provoca să te întorci către trecut, să retrăiești situații karmice sau situații care-ți oferă sentimentul de deja-vu. Constructiv, îți aduce o mare putere de a te detașa de tot ce este toxic în viața ta, dar ai mai multă griijă la sănătate. Tranzitul acesta îți cere să lupți pentru a-ți reechilibra zona profesională, munca, modul în care-ți desfășori sarcinile.

Horoscop zilnic Fecioară

Cu Luna Neagră în tranzit prin Rac poți fi atras de o persoană din anturaj sau cunoscută pe rețelele de socializare. Ispita poate veni din partea unui prieten, așa că ai grijă la provocările de acest gen. Înceracă să petreci mai mult timp cu persoana iubită și cu copiii, dacă ești părinte pentr că proiectele în care te implici te pot acapara total și poți strica relațiile cu aceștia.

Horoscop zilnic Balanță

Lilith va tranzita sectorul carierei tale și te va stimula să avansezi, să obții o funcție, să-ți atingi niște aspirații înalte, însă important este să o faci fără tertipluri, în caz contrar imaginea ta poate avea de suferit. Sunt nativi care prind curaj și-și pot schimba direcția profesională. Grijă mai mare la familie, pe care ai tendința să o ignori.

Horoscop zilnic Scorpion

Cu Luna Neagră în Rac nu este exclus să fii atras de o persoană străină, cunoscută într-o călătorie sau care este de altă religie, cultură. Poate fi vorba de un maestru spiritual, de un profesor. Totodată, Lilith te provoacă la cunoaștere, la explorare, la studierea unor noi domenii, la obținerea unei diplome sau la folosirea unei diplome pe care o ai. Grijă la încăpățânare și la idei fixiste de care nu te poți desprinde.

Horoscop zilnic Săgetător

Cât timp Luna Neagră va trece prin Rac, va crește pasiunea în viața de cuplu, iar dacă ești singur, poți avea parte de pasiuni karmice. Ai mare grijă la tendința de a călca strâmb și la secrete sau relații ascunse, interzise. Poți face o investiție, un credit, dar ai grijă să-l poți plăti pentru că sectorul financiar este destul de afectat de acest tranzit.

Horoscop zilnic Capricorn

Luna Neagră trece chiar prin sectorul relațiilor tale și poate aduce momente de natură karmică, așa că ai grijă la ispite. Dacă ești singur, vei fi tentat să intri în fel și fel de relații și să alergi după mai mulți iepuri. Totodată, ai grijă la contracte, acte, la negocieri și la manipulările celorlalți. S-ar putea să ai senzația că nu te mai placi și să cauți validarea la cei din jur.

Horoscop zilnic Vărsător

Luna Neagră va trece prin sectorul muncii și sănătății, așa că fii atent la ispitele care pot veni în zona profesională, fie că este vorba de relații ascunse cu colegii, fie de decizii privind schimbarea jobului insuficient analizate. Oricum, dacă te simți obosit, și cell mai robabil vei trece prin insomnii și probleme cronice se pot reactiva, schimbarea jobului poate fi singura soluție.

Horoscop zilnic Pești

Luna Neagră în Gemeni va trece chiar prin sectorul iubirii tale și poate aduce situații karmice în viața sentimentală. Nu este exclus să te temi să intri în noi relații și să preferi aventurile de moment, însă focusul tău va fi pe ideea de fericire. Unii nativi pot deveni părinți în următoarea perioadă. Ai mai mare grijă la asocieri, la prieteni și la trecerea de la amiciție în dormitor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Mesajul cutremurător postat de Mihaela înainte de a se arunca de la etajul 15 al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
Vreme de coșmar. Ține o săptămână
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Horoscop zilnic, 20 aprilie 2024: Leii trebuie să fie foarte atenți în fața cui își...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Tulburătoare și Înălțătoare discuția dintre Ana Blandiana și Adrian Artene | ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE