VIDEO | Horoscopul zilei de 16 februarie 2022. Lună Plină în zodia Leu

Publicat: 16/02/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 16 februarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi are loc o Lună Plină în zodia Leu care vorbește despre încheieri, renunțări, dar și despre detașare și vindecare. Momentul va fi intens resimți, dat fiind că lunația este în careu cu Sensul Vieții și Karma din Taur-Scorpion.

S-ar putea să avem parte de situații mai puțin confortabile, dar necesare pentru evoluția noastră. Luna Plină va fi resimțită intens în următoarele două săptămâni, iar cei mai influențați vor fi Taurii, Leii, Scorpionii și Vărsătorii, dar și cei care au ascendentul aici.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Luna Plină poate încheia o poveste de dragoste în care nu te simți apreciat și iubit sau nu te simți pus în valoare. Totodată, poți culege roadele unui proiect creativ, însă s-ar putea să nu fii foarte încântat de rezultate.

Horoscop zilnic Taur

Luna Plină de azi îți evidențiază un dezechilibru între familie și carieră, între nevoile tale și ale celorlalți. S-ar putea ca cei dragi să aibă nevoie de tine, iar tu să ai de îndeplinit responsabilități profesionale, așa că te poți aștepta la reproșuri.

Horoscop zilnic Gemeni

Luna Lină din Leu vine cu discuții importante, cu negocieri și s-ar putea să dai un răspuns final. Se pot lua decizii finale, iar unii nativi pot culege roadele unei unui act semnat în urmă cu jumătate de an. Ai mai multă grijă la deplasări. Se pot dezgropa amintiri, secrete și se pot afla adevăruri.

Horoscop zilnic Rac

Poți culege niște roade financiare, însă poți și pierde o sursă de venit și astfel să fii dependent de alții. Oricum, această Lună Plină te poate ajuta să îți obții independența financiară și să devii mai chibzuit în cheltuieli, maia les dacă banii nu-ți aparțin.

Horoscop zilnic Leu

Ești gazda acestei Luni Pline de astăzi și s-ar putea să ai parte de trăiri emoționale intense, să vrei să faci o schimbare importantă în viața ta. Va fi un moment resimțit intens în special de cei născuți în a doua jumătate a zodiei sau care au ascendentul aici. Închei un capitol de viață. Poate fi vorba de o relație care te blochează sau poate fi vorba de schimbarea stilului de viață.

Horoscop zilnic Fecioară

Luna Plină poate reactiva trecutul și poate aduce amintiri sau chiar întâlniri cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme. Poți face comparații între partenerii trecuți și cei actuali, dar asigură-te că nu repeți greșelile trecutului. Încearcă să ai mai multă grijă de sănătate și să te odihnești mai mult. Stresul, anxietatea și neliniștile interioare pot fi mari.

Horoscop zilnic Balanță

Luna Plină face lumină în relațiile tale de prietenie și în proiectele tale. Poți vedea adevărata față a unor persoane din anturaj și poți culege roadele unor asocieri și proiecte de grup. De asemenea, va trebui să-ți împaci și prietenii și persoana iubită zilele acestea.

Horoscop zilnic Scorpion

Luna Plină din Leu se formează în sectorul carierei și poate fi un moment de afirmare, un moment în care culegi roadele muncii tale din ultima jumătate de an. Însă, la polul opus sunt și nativi care riscă pierderea unei funcții ca urmare a lipsei de responsabilitate. Încearcă să menții un echilibru între carieră și familie.

Horoscop zilnic Săgetător

Luna Plină vine cu momente de conștientizare puternice și cu revelații. Poți trage concluzii, poți lua decizii importante, poți înțelege experiențele trăite în ultimul timp. Este un moment bun să te detașezi de convingeri învechite. Uni nativi pot obține o diplomă, un atestat. Atenție la problemele cu legea!

Horoscop zilnic Capricorn

Luna Plină din Leu îți poate reactiva niște frici, temeri, dependențe și s-ar putea să aducă în prim plan discuții financiare sau legate de viața intimă. Pot ieși la suprafață trădări, minciuni și infidelități. Unii ntivi pot culege roadele unei investiții făcute în ultima jumătate de an.

Horoscop zilnic Vărsător

Luna Plină se formează chiar în sectorul relațiilor tale și poate marca un apogeu în acest sens. Vor fi relații care se vor încheia și relații care se vor schimba pentru a merge mai departe. S-ar putea ca unii nativi să se căsătorească, în timp ce alții să divorțeze. Schimbările de acum pot fi și profesionale și nu este exclus să închei/semnezi un contract.

Horoscop zilnic Pești

Luna Plină va avea impact asupra sănătății tale și s-ar putea să-ți lumineze unele afecțiuni care necesită să fie tratate. Poate fi vorba doar de o schimbare a stilului de viață, a alimentației, de renunțarea la unele obiceiuri nesănătoase. Unii nativi pot culege roadele muncii lor din ultima jumătae de an.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trei turiști s-au pozat goi pe una dintre cele mai importante atracții din Namibia