VIDEO | Horoscopul zilei de 19 iulie 2022. Mercur intră în zodia Leu

Publicat: 19/07/2022, 06:00
Actualizat: 25/07/2022, 12:34

Horoscopul zilei de 19 iulie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării și negocierilor, intră în zodia Leu. Vom avea mai multă încredere în noi, în cunoștințele și abilitățile noastre, vom face demonstrații de comunicare și vom fi mândri de soluțiile găsite în planul relațional sau profesional.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Odată cu intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Leu, în sectorul sentimental, al aventurilor romantice, vacanțelor, distracției și pasiunilor, vei observa o mai mai preocupare pentru aceste domenii. Dacă ești singur, s-ar putea să fii interesat de abilitățile intelectuale ale partenerului. Creativitatea este la cote înalte, faci declarații și-ți exprimi sentimentele în mod teatral.

Horoscop zilnic Taur

Tranzitul lui Mercur în zodia Leu, începând de astăzi, prin sectorul familiei, spațiului de locuit și relațiilor cu părinții, va fi activat până pe 4 august. Așadar, se deschide o perioadă în care pot să apară tensiuni în comunicarea cu membrii familiei, din cauza orgoliilor. Pentru rezolvarea unor tensiuni mai vechi, recomandarea astrelor este să se țină cont și de opiniile celorlalți membri, să găsiți o punte comună de înțelegere și comunicare.

Horoscop zilnic Gemeni

Sectorul asociat comunicării, informațiilor, acumulării de cunoștințe, negocierilor și deplasărilor primește tranzitul lui Mercur, guvernatorul tău, prin zodia Leu. Până pe 4 august este o perioadă favorabilă negocierilor, învățării unor lucruri noi, demonstrării abilităților, experienței și găsirii unor căi de comunicare cu rudele cu care ai avut neînțelegeri. Atenție la faptul că vei fi tentată să-ți impui anumite păreri!

Horoscop zilnic Rac

Sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă sau activități extraprofesionale este activat, începând de astăzi, odată cu intrarea lui Mercur în zodia Leu. Până pe 4 august te preocupă situația financiară, mărirea veniturilor prin negocieri în favoarea ta.

Horoscop zilnic Leu

Casa personalității primește tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Leu. Vei beneficia de ajutor de la Mercur, care operează în favoarea ta în toate procesele de comunicare, exprimare, negociere și acumulare de cunoștințe. Dacă vei știi să negociezi, din 5 august, când Mercur intră pe casa banilor, vei vedea și rezultate în conturile tale.

Horoscop zilnic Fecioară

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, începe să tranziteze zodia Leu, respectiv casa asociată subconștientului, izolării, trecutului și introspecției. Până pe 4 august este posibil să-ți revină în minte acțiuni din trecut, să le analizezi și să încerci să îndrepți o situație, care a adus conflicte. Dacă te poți detașa, să lași în urmă trecutul, persoanele și situațiile, care ți-au adus suferință, vei reuși să te vindeci și să începi o viață nouă.

Horoscop zilnic Balanță

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, începe să tranziteze zodia Leu, respectiv sectorul vieții sociale, prietenilor, protectorilor și planurilor de viitor. Până pe 4 august urmează o perioadă activă în sfera socială, ești dornic să-ți mărești cercul de cunoștințe, să participi la diverse evenimente, să închei diverse parteneriate.

Horoscop zilnic Scorpion

Sectorul carierei și imaginii sociale, aspirațiilor profesionale și relației cu șefii este activat, începând de astăzi, odată cu intrarea lui Mercur în zodia Leu. Prin urmare, până pe 4 august, ai ocazia să deschizi niște dialoguri cu șefii, să faci niște propuneri, să ceri aprobări, să obții niște beneficii.

Horoscop zilnic Săgetător

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, începe să tranziteze zodia Leu, respectiv sectorul credințelor, principiilor, călătoriilor, perfecționării profesionale,  schimburilor de experiență. Până pe 4 august este o perioadă favorabilă învățării și explorării unor domenii noi. O călătorie sau un schimb de experiență îți poate schimba viziunea și perspectiva asupra vieții.

Horoscop zilnic Capricorn

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, începe să tranziteze zodia Leu, respectiv sectorul intereselor financiar, moștenirilor, banilor deținuți împreună cu partenerul sau alți terți. Până pe 4 august pot avea loc discuții și negocieri privind administrarea banilor, efectuarea unor plăți pe taxe sau impozite. Și sfera intimă se activează și poți aborda unele subiecte privind nevoile tale emoționale.

Horoscop zilnic Vărsător

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, începe să tranziteze zodia Leu, respectiv sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Până pe 4 august îți poți îmbunătăți comunicarea cu partenerul de cuplu și poți încheia sau negocia un parteneriat.

Horoscop zilnic Pești

Sectorul muncii și sănătății primește tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Leu. Până pe 4 august, poți să-ți reorganizezi activitatea la serviciu, să încerci să cauți soluții la unele probleme și să te înțelegi mai bine cu colegii. Dacă apar conflicte, este posibil să fie din cauza orgoliilor, așa că recomandarea astrelor este să rezolvați problemele cu calm și diplomație. În caz contrar, are toată lumea de pierdut.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Care este cea mai mare sumă plătită pentru o daună RCA! Un tir românesc a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Sonda europeană Mars Express a observat „păianjeni” pe planeta Marte