Horoscopul zilei de 22 decembrie 2021. „Leii” au chef de distracții (VIDEO)

Publicat: 22/12/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 22 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna tranzitează astăzi zodia Leu și ne oferă un plus de generozitate, de afectivitate și mai multă poftă de viață. Putem exagera cu autoritatea, suntem mai orgolioși și mai dornici de a ieși în față.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Azi ești pus pe distracții și energia te susține să faci tot ce ți-ai propus. Fie că te dedici unui hobby, fie că petreci timp cu persoana iubită și copiii, te vei bucura de o zi pe placul tău. În plus, ești creativ și inventiv. Mulți nativi își fac planuri de vacanță deja sau pregătesc bagajele pentru o călătorie.

Horoscop zilnic Taur

Este o zi bună să o petreci în sânul familiei și să te bucuri de căldura și intimitatea căminului. Dacă vei simți să te contrazici cu familia sau să le faci reproșuri celor dragi, ar trebui să te forțezi să te abții. Este păcat să-ți strici starea de spirit. În plus, emoțional este o zi bună pentru reechilibrare.

Horoscop zilnic Gemeni

Îți mai recapeți din bună dispoziție și ești dornic de flirt. Cuvintele te ajută să cucerești pe cine îți dorești. Știi ce să spui și cum să spui să-i atragi și pe alții de partea așa, și poate fi o zi favorabilă negocierilor. Totuși, ai grijă să nu-ți impui prea mult punctul de vedere și dorințele.

Horoscop zilnic Rac

Ar fi ideal dacă ai putea sta departe de cumpărături astăzi pentru că ai tendința de cheltui exagerat. Te lași ușor atras de oferte și poți intra în bugetul de Sărbători. În plus, este posibil să primești niște vești financiare care să nu-ți cadă deloc bine.

Horoscop zilnic Leu

Azi te bucuri de tranzitul Lunii prin zodia ta, iar acest aspect îți aduce energie și o stare generală de bună dispoziție, chef de distracție și recreere. Ești mai optimist, mai încrezător în forțele tale și foarte motivat să-ți atingi obiectivele. În plus, cucerești prin vorbe și ai putere de convingere.

Horoscop zilnic Fecioară

Ar fi de preferat să nu te suprasoliciți astăzi, mai ales dacă ai probleme de natură cardiovasculară. Azi nu te simți în apele tale și de aceea ar fi mai bine să te odihnești. În plus, trecutul și frământările contribuie suplimentar la starea ta de moleșeală.

Horoscop zilnic Balanță

Simți nevoia de a petrece timp cu prietenii și cel mai probabil nu vei sta în casă astăzi. Te bucuri de popularitate și aprecieri din partea persoanelor din anturaj, însă ai grijă să nu preiei rolul de lider fără să fie nevoie. Nu te impune prea mult în fața celor dragi și ascultă-le și dorințele, ia-le în calcul și preferințele acestora.

Horoscop zilnic Scorpion

Ai susținere în zona profesională, dat fiind că Luna trece prin sectorul carierei tale. Te poți afirma cu încredere și s-ar putea chiar ca o persoană importantă să te observe. Este o zi bună să te pui în valoare prin talentele tale native. Poți primi nu doar aprecieri, ci și unele bonusuri.

Horoscop zilnic Săgetător

Pentru mulți nativi, ziua aceasta vine la pachet fie cu vești din străinătate, fie cu decizii legate de străinătate, poate de o călătorie. În alte cazuri este vorba de preocupări legate de acte, de situații juridice și administrative. Ai tendința de a te impune în fața persoanelor care nu-ți împărtășesc credințele și filozofiile de viață.

Horoscop zilnic Capricorn

Azi vei simți nevoia să petreci mai mult timp cu tine, să te retragi în liniște și să faci un bilanț al ultimei perioade. Nu știi înce ce vrei, dar este normal. Nu căuta încă răspunsuri. Pe de altă parte, s-ar putea ca starea de spirit să fie stricată de situații financiare neplăcute, situații în special legate de bugetul comun cu partenerul.

Horoscop zilnic Vărsător

Profită de faptul că Luna trece prin sectorul relațiilor tale pentru a încerca să reechilibrezi raportul de forțe în cuplu. Încearcă să înțelegi mai mult ce vrea partenerul de viață, care-i sunt nevoile, dar nu uita nici de ale tale. Petrece timp cu prietenii și nu te sfii să le ceri un sfat obiectiv.

Horoscop zilnic Pești

Azi ai energie și vei face față activităților din program, însă asta nu înseamnă că nu te vei simți obosit. Nu este momentul să faci pe eroul și să te suprasoliciți. Ai ambiții mult prea mari, dar nu exagera! Ai grijă la odihnă și la afecțiunile de natură cardiovasculară.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
Boala care se răspândește RAPID în lume! Record de îmbolnăviri: experții avertizează populația
Investiţie de 165 de milioane de euro în România. Oraşul unde se va construit un...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Frații Lumière și Revoluția Cinematografică