VIDEO | Horoscopul zilei de 23 februarie 2022. „Săgetătorii” pot cheltui pentru casă și familie

Publicat: 23/02/2022, 06:00
Actualizat: 23/02/2022, 15:26

Horoscopul zilei de 23 februarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Marte din zodia Capricorn și Neptun din Pești formază astăzi un armonios sextil, aspect care ne ajută să dăm o formă concretă spiritualității.

Acțiunile noastre au o doză mai mare de empatie și bunătate, suntem mai înțelegători și ne bucurăm de un idealism pragmatic.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dat fiind că Marte este guvernatorul tău, contextul zilei te susține să fii mai iertător și să acționezi cu mai multă blândețe ca de obicei. Ești tolerant în fața problemelor profesionale și poți să-ți învingi niște temeri care nu te lăsau să te afirmi. Unii nativi vor avea ocazia să se dedice unor acțiuni caritabile.

Horoscop zilnic Taur

S-ar putea ca zilele acestea să ai parte de adevărate revelații, de momente în care înțelegi într-un sens mult mai mistic o experiență de viață trăită, posibil chiar de natură sentimentală. Poți ierta un fost partener, însă te și poți îndrăgosti sub auspiciile acestui sextil. În cuplu poți visa și îți poți face planuri de viitor alături de partener. Este o perioadă favorabilă dezvoltării laturii spirituale.

Horoscop zilnic Gemeni

Contextul zilelor acestea te stimulează să descoperi mai mult latura mistică a vieții. Totodată, îți poate aduce ocazia să faci niște investiții, cel mai probabil în imaginea ta sau pentru a crește profesional. Poți să ai parte de momente în care înțelegi rădăcinile unei dependențe, viciu sau temere.

Horoscop zilnic Rac

Te susține din plin acest context asrologic, dat fiind că Marte este în sectorul relațiilor tale. Poți fi mai romantic, mai îngăduitor cu partenerul de viață, iar dacă ai copii vei fi mai indulgent cu aceștia. Cei singuri pot fi atrași de o persoană cu care împart aceleași convingeri și principii de viață.

Horoscop zilnic Leu

Profită și caută remedii diferite decât cele de până acum pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate. La locul de muncă ești eficient și creativ, empatizezi foarte bine cu colegii și ești dispus să-ți oefri ajutorul. Te vei face recunoscut grație aprecierilor pe care le primești.

Horoscop zilnic Fecioară

Contextul astrologic te susține în plan sentimental și relațional. Marte este în sectorul iubirii, iar Neptun în cel al relațiilor, așa că profită și lasă romantismul să prindă viață în cuplu. Dacă ești singur, ești mai dornic de cucerit și ai șanse să-ți placă cineva, ba chiar poți simți că și-au întâlnit jumătatea. Te bucuri de voie bună, creativitate și simț artistic.

Horoscop zilnic Balanță

Poți profita de contextul astrologic al zilei pentru a te apropia de familie și a ierta pe cineva drag. Cum Marte este guvernatorul relațiilor tale, și în cuplu este o atmosferă mai calmă și ești mai îngăduitor cu partenerul sau cu cei cu care intri în contact. Azi vei găsi mai ușor pacea interioară. Unii nativi își pot prezenta partenerul părinților, în timp ce alții își pot redecora casa.

Horoscop zilnic Scorpion

Marte, guvernatorul tău, te susține în tot ce ține de comunicare și azi îi poți alina pe cei din jur cu vorbele lor. Ceea ce spui este asemeni unui pansament, așa că nu te sfii să oferi sfaturi. În plus, abilitățile de comunicare sunt potențate și ai sprijinul astrelor în negocieri. Unii nativi se pot împăca cu cineva drag.

Horoscop zilnic Săgetător

Ești mai tentat să faci cheltuieli astăzi, mai ales pentru familie, pentru locuință, dar și pentru a-ți bucura sufletul. Pe de altă parte, unii nativi pot să scoată bani din buzunar pentru a cuceri o persoană care le place de ceva vreme.

Horoscop zilnic Capricorn

Dat fiind că Marte este în zodia ta, ai toate șansele să fii atras de activități spirituale, să te implici în discuții pe teme mistice. Totodată, acțiunile tale au o latură sensibilă, sunt încărcate de bunătate și vei reuși să înlocuiești agitația cu pacea. Azi preocupă-te mai mult de propria ta persoană și încearcă să fii mai îngăduitori cu tine.

Horoscop zilnic Vărsător

S-ar putea să sari în ajutorul altora și să scoți bani din buzunar pentru cauze caritabile. Este o zi bună să te preocupi de regăsirea propriei tale liniști și vindecări. Nu ar strica să apelezi la un psiholog sau duhovnic. Te poți ierta pentru trecut și vei observa că te vei simți mai sigur pe tine.

Horoscop zilnic Pești

Azi vei da dovadă de mai multă încredere în tine și vei fi mai energic decât de obicei. Prietenii îți sunt alături și te pot susține să-ți materializezi un vis. Un proiect se poate bucura de succes și, implicit, și tu. Ești foarte bine văzut în anturaj, te bucuri de popularitate și magnetism și ești mai sensibil la problemele altora.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trucul simplu și rapid prin care să-ți schimbi instant viața în bine