VIDEO | Horoscopul zilei de 31 mai 2022. Tensuni în cuplu pentru „Săgetători”

Publicat: 31/05/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 31 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna își continuă și astăzi tranzitul prin zodia Gemeni, însă va forma un careu cu Neptun din Pești. Acest context astrologic vine cu dileme, confuzii, emoții neclare și o tendință către iluzionare. Putem fi ușor dezamăgiți și de preferat ar fi să evităm negocierile și deciziile importante.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Azi ai grijă la comunicare pentru că poți fi luat de val și poți spune lucruri pe care ulterior să le regreți. Sunt șanse foarte mari să interpretezi greșit unele mesaje sau chiar tu să le transmiți în mod eronat. S-ar putea să primești vești care să te dea peste cap.

Horoscop zilnic Taur

Azi ai mai multă grijă la acțiunile financiare pe care le întreprinzi, în special la cheltuieli. Nu este o zi bună să dai bani cu împrumut prietenilor sau să faci investiții în proiectele și planurile tale de viitor. Sunt și nativi care pot primi un comision consistent.

Horoscop zilnic Gemeni

Luna se află și astăzi în zodia ta, prin urmare starea de spirit este bună, însă asta nu te scutește de tensiunile cu superiorii sau cu figurile autoritare din viața ta. S-ar putea să fii deranjat de noi responsabilități care ți se pun în spate.

Horoscop zilnic Rac

Nu ești în cea mai bună dispoziție și s-ar putea să fii mai obosit decât de obicei. Universul te protejează, așa că ascultă-ți intuiția și nu lăsa neliniștile și temerile să pună stăpânire pe tine. Fii mai atent la coincidențele care se petrec în jurul tău.

Horoscop zilnic Leu

Încearcă să nu-ți acorzi încrederea prea ușor astăzi, chiar dacă este vorba de prieteni sau de asociați. S-ar putea să fii dezamăgit de persoanele în care ai avut încredere sau în care ai investit prea multe resurse.

Horoscop zilnic Fecioară

Te bucuri de o zi productivă la locul de muncă și vei reuși să-ți organizezi eficient activitățile. Ai grijă la tensiunile cu colegii și nu te baza pe aceștia, mai ales dacă desfășori activități de grup. Pot fi ușor dezamăgit de persoane de la care aveai așteptări.

Horoscop zilnic Balanță

Ești creativ la locul de muncă și ai idei bune care te ajută să-ți crești randamentul. Totuși, ai grijă să nu tratezi cu superficialitate anumite sarcini. De asemenea, poți face erori de raționament din neatenție.

Horoscop zilnic Scorpion

Azi poți dezvolta sentimente de neîncredere, gelozii și poți da naștere unor suspiciuni nefondate în relația de cuplu. Încearcă să nu acuzi fără dovezi și apelează la dialog sincer și deschis pentru a rezolva neînțelegerile.

Horoscop zilnic Săgetător

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și îți aduce tensiuni cu partenerul, cel mai probabil din cauza unor chestiuni gospodărești care nu sunt împărțite în mod egal. Ai grijă la traumele tale din trecut care îți pot aduce conflicte în relațiile cu ceilalți.

Horoscop zilnic Capricorn

Te bucuri de o zi productivă la locul de muncă, însă poți fi destul de neatent în desfășurarea activităților și poți lua decizii proaste. Ai grijă la tensiunile cu colegii și încearcă să te odihnești pe măsura efortului depus.

Horoscop zilnic Vărsător

Luna trece prin sectorul iubirii tale și te stimulează din punct de vedere afectiv. S-ar putea să fii mai cheltuitor și să-ți dorești să-i surprinzi pe cei dragi cu cadouri costisitoare. Sunt și nativi care pot cheltui pentru a cuceri pe cineva. Azi evită speculațiile financiare.

Horoscop zilnic Pești

Careul dintre Lună și Neptun, aflat în zodia ta, este posibil să-ți aducă discuții în contradictoriu cu părinții care să-ți strice complet starea de spirit. Azi nu vei reuși să ajungi la o cale de mijloc și nici nu vei fi dispus să renunți la idealurile tale pentru a le face pe plac celor dragi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Chec de post. Rețeta ideală pentru iubitorii de cafea
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Fanii din Anglia și Scoția, avertizați înainte de Euro 2024 că berea germană e mai...