VIDEO | Horoscopul zilei de 8 februarie 2022. „Capricornii” au nevoie de o schimbare

Publicat: 08/02/2022, 06:00
Actualizat: 08/02/2022, 08:02

Horoscopul zilei de 8 februarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Marte din zodia Capricorn și Uranus din Taur formează astăzi un trigon, aspect benefic care ne ajută să ne reenergizăm, dar mai ales dsă ne amterializăm dorințele.

Dăm dovadă de energie și curaj, dar și de ambiții înalte. Putem să facem schimbări importante în viața noastră și să ajungem mai aproape de obiectivele setate.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Din postura de guvernator al tău, Marte te ajută acum să faci niște schimbări profesionale importante astfel încât să poți obține independența financiară dorită. Ai energie și toate atuurile pentru a depăși provocările profesionale apărute în calea ta. Folosește-te cu încredere de talentele tale.

Horoscop zilnic Taur

Acest context te ajută să faci schimbările dorite în viața ta, dat fiind că Uranus îți tranzitează zodia și te supune multor situații neprevăzute. Ai curajul necesar să acționezi în acord cu principiile tale. Te poți lansa în lupte pentru a-ți demonstra propria dreptate sau pentru a-ți face cunoscute convingerile și valorile morale.

Horoscop zilnic Gemeni

Trigonul dintre Marte și Uranus te susține să scapi de frici, dependențe și trecut. Ai energia necesară să renunți la tot ce este toxic în viața ta și să vindeci o pierdere. Ai curaj să îți asumi riscuri și poți face schimbări importante în stilul de viață pentru a fi în echilibru tu cu tine.

Horoscop zilnic Rac

Marte te susține să aduci un refresh necesar relațiilor tale și să-ți consolidezi viața de cuplu, chiar să-ți faci planuri de viitor alături de partener. Dacă ești singur, ai toate șansele să cunoști pe cineva. Profesional, poți intra în noi proiecte și te poți asocia cu persoane importante.

Horoscop zilnic Leu

Marte și Uranus, în spect de trigon te susțin foarte mult din punct de vedere profesional. Ai enerfgie să-ți duci sarcinile la final, dar mai ales ai curaj să faci sdchimbări la locul de muncă și în stilul de viață. Poți să vii cu ceva nou și asta te va ajuta să te afirmi inclusiv în carieră.

Horoscop zilnic Fecioară

După multe tânguieli, ai azi curaj să cucerești persoana care-ți place sau să schimbi niște reguli în plan sentimental. Și în relația cu copiii poți veni cu ceva nou, dar mai ales în plan creativ. Exprimă-ți talentele și simțul artistic. Dacă ești singur, poți cunoaște o persoană cu care să împărtășești aceleași principii de viață.

Horoscop zilnic Balanță

Marte este guvernatorul relațiilor tale șia cest context astrologic de astăzi te poate ajuta să faci schimbările dorite în viața de cuplu. Pe de altă parte, poți să faci schimbări în locuință sau să te muți cu partenerul sau să obții un credit imobiliar. Ai șanse mari să obții un echilibru emoțional autentic.

Horoscop zilnic Scorpion

Marte este guvernatorul tă, iar Uranus se află în sectorul relațiilor tale. Poți face niște schimbări importante în relațiile cu ceilalți, în cuplu sau profesional. Poți ajunge la înțelegeri cu partenerul și poți obține contracte profesionale avantajoase. Ai curaj să spui lucrurilor pe nume și să surprinzi pe cei din jur cu adevărul gol-goluț.

Horoscop zilnic Săgetător

Poți să-ți pui taletele în valoare și să-ți crești veniturile. Acest context astrologic te susține să obții un job extra sau să-ți crești bugetul cu ajutorul orelor suplimentare sau poate grație talentelor tale. Unii nativi își valorifică talentele sau economiie. Oricum, poți să faci niște schimbări financiare și strategii care să te avantajeze pe termen lung.

Horoscop zilnic Capricorn

Marte se află în zodia ta și te susține din plin din punct de vedere energetic, dar și să faci schimbările dorite în plan personal, poate chiar sentimental sau în relația cu copiii. Creativitatea ta ar trebui să fie pusă mai mult în valoare. În plusd, ai chef de de distracții și relaxare și te poți dedica unor hobby-uri.

Horoscop zilnic Vărsător

S-ar putea să fii cuprins de o stare de agitație interioară, de neliniște, însă contextul astrologic te ajută să o canalizezi constructiv și să te elibereze de furii și frustrări, de stări anxioase și chiar de trecut. Uranus fiind guvernatorul tău, te poți bucura de mai multă energie și poți face schimbări importante în viața personală.

Horoscop zilnic Pești

Te bucuri de idei noncoonformiste și de o gândire extrovertită, deși ușor fizistă. Poți cunoaște persoane importante care să își aducă aportul la succesul unui proiect în care ești implicat. Totodată, ai șanse să îți schimbi în bine niște planuri de viitor.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
165 de ani de la începerea construcţiei Canalului Suez. A scurtat drumul navigatorilor către Europa...