John Malkovich, respins de un hotel din Veneția, deoarece îi expirase certificatul verde

John Malkovich, respins de un hotel din Veneția, deoarece îi expirase certificatul verde
John Malkovich, respins de un hotel din Veneția, deoarece îi expirase certificatul verde / Foto: PROFIMEDIA
Publicat: 20/01/2022, 11:10

Celebrul actor John Malkovich s-a lovit de refuzul șederii sale la Hotelul Danieli din Veneția, din cauza faptului că avea certificatul verde expirat.

Starul avea rezervat un apartament de lux la Hotel Danieli, scrie ANSA.

În urmă cu o săptămână, actorul și regizorul american John Malkovich s-a aflat în Veneția, pentru două zile de filmare la „Ripley”, un nou serial american, inspirat din romanele Patriciei Highsmith.

În 2002, John Malkovich a jucat în thriller-ul „Ripley’s Game”, regizat de Liliana Cavani, o adaptare după romanul cu același nume, al treilea din seria scriitoarei Patricia Highsmith, avându-l ca protagonist pe criminalul Tom Ripley.

John Malkovich a jucat rolul lui Ripley, filmul primind aprecieri de la critici și fani. Romanul lui Highsmith a mai fost adaptat în 1977, pentru filmul „The American Friend”, regizat de Wim Wenders, cu Dennis Hopper și Bruno Ganz în rolurile principale.

În urma refuzului celor de la Hotel Danieli, John Malkovich a fost cazat într-o reședință venețiană din apropiere.

Echipa de filmare a fost monitorizată îndeaproape din punct de vedere sanitar, de o unitate mobilă privată, aflată în apropiere de Pieta.

Odată la două zile, actorii și tehnicienii au fost testat pentru virusul COVID-19.

John Malkovich îl va interpreta pe Sergiu Celibidache

Actorul John Malkovich îl va interpreta pe Sergiu Celibidache într-un film biografic și s-a declarat încântat și onorat de rol.

Anunțul a venit în toamna anului trecut. Pentru prima oară în istoria filmului românesc, un actor internațional, dublu nominalizat la Premiile Oscar, va interpreta rolul unei personalități românești.

Malkovich îl va juca pe celebrul dirijor român, în coproducția româno-britanică „Cravata galbenă”.

„Sunt încântat și onorat să am oportunitatea să îl interpretez pe dirijorul Sergiu Celibidache. Un talent unic, el este considerat unul dintre cei mai mari vizionari ai muzicii clasice din ultimul secol. Să îl joc pe Celibidache în ultimii ani ai vieții sale va fi o provocare și o călătorie fascinantă”, a declarat John Malkovich, în septembrie 2021.

Actorul american, un excentric: Joacă într-un film care va avea premiera după moartea sa

John Malkovich și Robert Rodriguez au realizat, în 2015, un film a cărui premieră va avea loc peste…100 de ani.

Filmul este depozitat într-o capsulă și va rămâne o enigmă până în anul 2115. Se numește „100 Years” și reprezintă un proiect cu adevărat experimental.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult