Marcel Ciolacu, despre eliberarea lui Liviu Dragnea din închisoare: „Este posibil să mergem la o partidă de pescuit dacă îi va face plăcere”

Marcel Ciolacu, despre eliberarea lui Liviu Dragnea din închisoare: „Este posibil să mergem la o partidă de pescuit dacă îi va face plăcere”
Marcel Ciolacu, despre eliberarea lui Liviu Dragnea din închisoare
Publicat: 25/04/2021, 12:23
Actualizat: 03/05/2021, 19:40

Marcel Ciolacu a făcut declarații, sâmbătă, la emisiunea La cină, cu Ionela Năstase și Adi Hădean, despre fostul lider PSD, mărturisind că nu l-a sunat şi nici nu l-a vizitat pe Liviu Dragnea în închisoare.

„Nu. Presupun că trebuie să fii pe o listă. Nici nu am comunicat telefonic. Cât timp am fost preşedintele Camerei, era exclus acest lucru pentru că o impunea funcţia pe care o aveam în statul român. N-am avut o comunicare. Îmi pare rău unde este Liviu Dragnea”, a declarat Marcel Ciolacu, sâmbătă seara, la Digi24.

Preşedintele PSD a subliniat că nu a comentat niciodată o decizie a justiţiei.

„Nu comentez. Nu am comentat niciodată o decizie a justiţiei. Am, poate în interiorul familiei, acest drept ca orice om. Sub nicio formă nu o să comenteze o decizie a justiţiei, dar îmi pare foarte rău că e acolo (la închisoare)”, a spus Marcel Ciolacu.

Ce va face Marcel Ciolacu după ce Liviu Dragnea iese din închisoare

Întrebat dacă va merge la pescuit cu Liviu Dragnea după ce acesta va ieşi de la închisoare, Marcel Ciolacu a spus că are „parte clar umană”.

„Este posibil să mergem la o partidă de pescuit dacă îi va face plăcere să meargă cu mine la pescuit. Nu văd ceva rău în acest lucru. Să ajungem în momentul respectiv”, a precizat Ciolacu.

Codrin Ștefănescu, mesaj pentru Liviu Dragnea, după ce fostul lider PSD a câștigat procesul împotriva Penitenciarului Rahova

Codrin Ștefănescu a transmis un mesaj pentru Liviu Dragnea, după ce acesta a câștigat procesul în care cerea recunoașterea zilelor pe care le-ar fi putut câștiga prin muncă dacă ar fi fost lăsat să lucreze.

Liviu Dragnea a câștigat, vineri, procesul împotriva Administrației Penitenciarului Rahova

Liviu Dragnea a câștigat procesul cu Penitenciarul Rahova. Cerera înaintată de Liviu Dragnea instanței de judecată a fost admisă. Fostul lider PSD reclamă că a pierdut 49 de zile care ar urmă să i se scadă din pedeapsă.

Astfel, magistrații Judecătoriei Sectorului 5 au admis contestaţia lui Liviu Dragnea, împotriva restricțiilor impuse de către Administrația Penitenciarului Rahova. Magistrații au desfiinţat, în parte, încheierea atacată şi rejudecând au obligat Administraţia Penitenciarului Rahova Bucureşti să îi recunoască fostului lider PSD zilele câştig din muncă pe care le-ar fi realizat în perioadele 2 iulie 2020 – 15 septembrie 2020 şi 16 septembrie 2020 – 28 ianuarie 2021, pentru care s-a constatat în mod definitiv încălcarea dreptului la muncă,

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase