Marcel Ciolacu: ”Trebuie să luptăm cu dezinformarea, dar fără a suprima sub nicio formă libertatea de exprimare”

Marcel Ciolacu: ”Trebuie să luptăm cu dezinformarea, dar fără a suprima sub nicio formă libertatea de exprimare”
Publicat: 11/03/2022, 12:09
Actualizat: 02/04/2022, 10:17

Marcel Ciolacu, lider PSD și președinte al Camerei Deputaților, este de părere că libertatea de exprimare nu poate fi suprimată, iar instrumentele de cenzură ale regimurilor totalitare sunt doar o tristă amintire și nu mai pot fi utilizate acum.

Marcel Ciolacu consideră că lupta cu dezinformarea trebuie să fie permanentă, dar ”armele democrației” nu înseamnă ”Cenzura, Ministerul Adevărului, Scânteia”.

”PSD nu va fi niciodată de acord cu propunerea făcută domnului Arafat de către «societatea civilă»! Cenzura, Ministerul Adevărului, Scânteia nu pot deveni armele democrației și ale statului de drept. Trebuie să luptăm cu dezinformarea, dar fără a suprima sub nicio formă libertatea de exprimare folosind instrumente ale regimurilor totalitare”, notează Marcel Ciolacu în mediul online.

”Fake-news-ul se combate printr-o comunicare corectă și la timp”

Marcel Ciolacu avertizează că ”miniștrii PSD nu vor desemna niciun cenzor pentru propășirea cultului personalității niciunui tovarăș”.

”Ca să fie clar, miniștrii PSD nu vor desemna niciun cenzor pentru propășirea cultului personalității niciunui tovarăș sau vreunui alt «geniu al Carpaților»”.

P.S. Fake-news-ul se combate printr-o comunicare corectă și la timp, nu cu «experți» sau «consultanți» care să vâneze vrăjitoare”, mai scrie Marcel Ciolacu pe pagina sa de socializare.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politicăciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase