Moarte cumplită pentru Manuel Lopez. Un rechin alb l-a ucis sub ochii îngroziți ai martorilor

Moarte cumplită pentru Manuel Lopez. Un rechin alb l-a ucis sub ochii îngroziți ai martorilor
Foto: Pexels.com
Publicat: 28/01/2023, 20:02
Actualizat: 28/01/2023, 20:30

Moarte cumplită pentru Manuel Lopez. Bărbatul se scufundase în Bahia de Tobari, Mexic, în Golful California, atunci când a fost atacat de un rechin alb uriaș, de șase metri. 

Bărbatul nu a avut nicio șansă, acesta a fost decapitat de rechinul alb, sub privirile îngrozite ale pescarilor. Manuel Lopez era în căutare de scoici, care se găsesc la o adâncime de până la 18 metri. Rechinul l-a atac în jurul orei locale 11:30.

”Se scufunda când animalul l-a atacat, smulgându-i capul și mușcându-l de ambii umeri”, a declarat Jose Bernal, un martor al teribilei întâmplări.

Acesta este primul atac mortal din acest an al unui rechin alb.  După tragicul eveniment, Golful a fost închis 24 de ore.

Marea din largul Mexicului este casa unuia dintre cei mai mari rechini albi din lume, cunoscut sub numele de Deep Blue.

Un rechin alb uriaș a atacat o barcă cu doi pescari

De asemenea, doi pescari australieni au trecut, recent, prin clipe terifiante, după un rechin alb uriaș i-a urmărit vreme de 90 de minute și apoi le-a atacat barca. ”Rechinul a continuat să se apropie… când a mușcat motorul se putea vedea albul ochilor”, a declarat unul dintre pescari pentru o televiziune australiană, potrivit Daily Star. Acest incident s-a întâmplat  în largul coastei Portland din Victoria, Australia.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase