Patru bărbați dați în urmărire, prinși de polițiști. Unul a fost găsit ascuns într-un dulap, iar altul în lada unei canapele | VIDEO

Publicat: 13/01/2022, 11:32

Patru bărbați dați în urmărire pentru diverse infracțiuni au fost depistați joi de către polițiștii din București.

Unul dintre ei este condamnat pentru trafic de droguri și conducere fără permis, altul pentru furt, iar ceilalți doi au pe numele lor mandate europene de arestare.

Potrivit autorităților, în momentul perchezițiilor, unul dintre bărbați a fost găsit ascuns în lada unei canapele, iar un altul a fost găsit într-un șifonier.

„Joi, 13 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigații Criminale, cu sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale, au depistat 4 persoane, de 25, 33, 34 și respectiv 36 de ani. Doi dintre bărbați sunt condamnați definitiv sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri și conducere fără permis, respectiv furt.

Celelalte două persoane depistate se află sub efectul mandatelor europene de arestare, emise de autoritățile din Franța și Italia, urmând a fi prezentați magistraților.

La momentul în care s-a pătruns în locuințe, unul dintre bărbați a fost găsit ascuns în lada unei canapele, iar un altul în șifonier”, potrivit Poliției.