Trafic oprit pe DN 1. Un microbuz în care se aflau opt persoane a luat foc

Trafic oprit pe DN 1. Un microbuz în care se aflau opt persoane a luat foc
Trafic oprit pe DN 1. Un microbuz în care se aflau opt persoane a luat foc
Publicat: 31/03/2021, 16:02

Un microbuz în care se aflau opt persoane a luat foc pe DN 1, în apropierea localităţii Perşani, judeţul Braşov.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, microbuzul a luat foc la kilometrul 205+100 de metri al DN1, Braşov-Făgăraş.

În microbuz se aflau opt persoane, care au ieşit din maşină fără să fie rănite.

Traficul rutier în apropierea localităţii Perşani este oprit din cauza degajării mari de fum şi a vizibilităţii reduse.

Drama unei familii din București, care doarme într-un depozit după ce casa le-a ars din temelii. “Primăria nu ne-a ajutat cu nimic!” / “Căutăm o chirie ieftină!”

GÂNDUL.RO vă prezintă drama unei familii din București, care a ajuns să doarmă într-un depozit, în frig, după ce casa le-a ars din temelii. Primăria nu ar fi ridicat niciun deget în acest caz și ar fi preferat să ignore tragedia. În prezent, un tată și o fiică, disperați, caută ajutor. Vor un loc decent, cu o chirie pe care să și-o poată permite.

Cristina Emilia (36 de ani) a fost încă de când a venit pe lume greu încercată de viață. Despărțită de familia biologică, a ajuns într-un leagăn de copii. O familie a adoptat-o pe când avea doar 3 anișori. La un momentat, mama ei s-a îmbolnăvit de o formă agresivă de leucemie, iar toate resursele au fost direcționate către un tratament, în ideea de a o salva.

Lovitura de grație a venit când familia a pierdut apartamentul din zona Vitan, scos la vânzare din cauza datoriilor acumulate la întreținere. Mama Cristinei a găsit, totuși, un nou cămin, fără utilități. Banii de care dispuneau erau investiți în noua locuință, dar și în tratamentul femeii. Din păcate, în 2018, aceasta s-a stins din viață, răpusă de cumplita boală.

“Pe 4 martie 2021, locuința ne-a luat foc. Totul s-a dus pe apa sâmbetei”

La trei ani distanță după ce și-a pierdut mama, Cristina Emilia a fost lovită de o nouă nenorocire. “Pe 4 martie 2021, locuința ne-a luat foc. Totul s-a dus pe apa sâmbetei, toată munca și toți banii din salariul meu și pensia tatălui meu, au ars. A fost vorba de un scurt-circuit la o priză de la un flux de tensiune venit pe rețea”, povestește tânăra.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase