Trei persoane au murit într-un incendiu, în județul Maramureș. Victimele au pierit în propria casă

Trei persoane au murit într-un incendiu, în județul Maramureș. Victimele au pierit în propria casă
Trei persoane, cu vârste de 91, 75 și 40 de ani, au murit într-un incendiu care a cuprins sâmbătă dimineața o casă din localitatea Vișeu de Sus, județul Maramureș./ Foto: caracter ilustrativ
Publicat: 24/04/2021, 12:37

Trei persoane, cu vârste de 91, 75 și 40 de ani, au murit într-un incendiu care a cuprins sâmbătă dimineața o casă din localitatea Vișeu de Sus, județul Maramureș.

Victimele, cu vârste de 91, 75 respectiv 40 de ani, au pierit în incendiul care a cuprins casa lor din localitatea Vișeu de Sus, județul Maramureș. Din păcate, tragedia putea fi evitată, dar vecinii au anunțat prea târziu incendiul.

Potrivit ISU Maramureș, incendiul care a afectat o casă de pe Valea Peștilor, Vișeu de Sus, a fost anunțat la 112 sâmbătă dimineața.

„Incendiul a fost anunțat târziu de către vecini”, a transmis ISU Maramureș

„În urma incendiului de pe Valea Peștilor, Vișeu de Sus, au rezultat 3 victime.

Toate trei decedate. Bărbat de 91 ani, femeie de 75 de ani și încă o persoană de 40 de ani. Incendiul a fost anunțat târziu de către vecini. A intervenit Secția Vișeu de Sus cu 11 subofițeri și 2 ofițeri ( două echipaje de stingere)

A ars casă din lemn pe o suprafață de 80 metri pătrați. Cauza probabilă a incendiului este jarul căzut din sistemul de încălzire” a transmis ISU Maramureș,  

La fața locului au intervenit două echipaje de stingere cu 11 subofițeri și 2 ofițeri.

Casa din lemn a ars pe o suprafață de 80 metri pătrați. Cauza probabilă a incendiului este jarul căzut din sistemul de încălzire.

Incendiu puternic la un centru de colectare a fierului vechi!

Incendiul a izbucnit în interiorul centurului de colectare, unde se aflau mai multe carcase de mașini care au luat foc. Flăcările se manifestau pe o suprafață dce aproximativ 400 de metri pătrați.

Garda de Mediu, alertată în urma incendiului

„Echipe de intervenţie, alcătuite din 23 de pompieri specializaţi în stingerea incendiilor, din cadrul Detaşamentelor Deva şi Hunedoara au acţionat cu 4 maşini cu capacitate mare şi o ambulanţă SMURD. Ajunşi la locul în care se dezvolta incendiul pompierii au constatat că arderea se manifesta la caroserii auto dezafectate depozitate în aer liber pe aproximativ 400 metri patraţi. Incendiul a fost în scurtă vreme localizat, în zonă neexistând pericolul propagării la locuinţe sau hale industriale. De asemenea, nimeni nu a fost rănit sau intoxicat cu fum. Cantitatea mare de fum degajată în atmosferă a impus notificarea Gărzii de Mediu în vederea stabilirii gradului de poluare în urma incendiului”, informează ISU Hunedoara.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase