Un minor din Brăila a atacat o femeie în propria casă, a bătut-o, i-a furat 1.000 de lei și a încercat să o violeze

Un minor din Brăila a atacat o femeie în propria casă, a bătut-o, i-a furat 1.000 de lei și a încercat să o violeze
Sursa foto - caracter ilustrativ: Pixabay
Publicat: 19/07/2022, 19:11

Un caz șocant petrecut într-o localitate din Brăila. O femeie a fost atacată în propria casă de un minor care după care a bătut-o și a încercat să o violeze, iar apoi a fugit cu suma de 1000 de lei.

Faptele s-au petrecut duminică, 17 iulie, în jurul orei 15:00, în localitatea Galbenu. Minorul a sărit gardul în curtea locuinţei, a mers în interiorul casei, la victimă şi a început să o lovească, încercând chiar să o şi violeze.

Pentru că nu a reuşit să o agreseze sexual pe femeie, tânărul i-a sustras femeii din locuinţă suma de 1000 lei, după care a fugit.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii incidentului. Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei au solicitat Judecătoriei Făurei luarea măsurii arestării preventive faţă de agresor, potrivit Observatornews.

„În după amiaza zilei de 17.07.2022, în jurul orei 1500, inculpatul a pătruns prin escaladarea gardului în curtea locuinţei persoanei vătămate, din comuna Galbenu, judeţul Brăila, a exercitat asupra acesteia acte de violenţă fizică pentru a o supune unui raport sexual, după care, folosind acte de constrângere fizică şi psihică, i-a sustras din locuinţă suma de 1000 lei.

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase