Vicepreședintele PSD Sector 1: Îl somez public pe Sebastian Burduja să fie responsabil și să semneze lista pentru referendumul de demitere a lui Clotilde Armand

Vicepreședintele PSD Sector 1: Îl somez public pe Sebastian Burduja să fie responsabil și să semneze lista pentru referendumul de demitere a lui Clotilde Armand
Foto: Facebook - Alexandru Petrescu
Publicat: 28/08/2021, 11:50
Actualizat: 28/08/2021, 11:56

 Vicepreședintele PSD Sector 1, Alexandru Petrescu, îi solicită public lui Sebastian Burduja, vicepreședinte PNL și președinte PNL Sector 1, să semneze lista pentru referendumul de demitere a primarului Clotilde Armand.

Vicepreședintele PSD susține că votul consilierilor PNL, în vederea susținerii proiectelor primarului Clotilde Armand reprezintă „o batjocură faţă de locuitorii Sectorului 1”. Mai mult, Alexandru Petrescu numește „creația politică” a coaliției de guvernare, primarul Clotilde Armand, „un Frankestein al administrației românești”. Vicepreședintele PSD Sector 1 spune că, în cazul în care nu se va lua nicio decizie în acest sens, în vederea demiterii primarului Sectorului 1, se va deplasa personal la sediul PNL Sector 1 sau la domiciliul lui Sebastian Burduja pentru „a insufla un dram de curaj și responsabilitate în spiritul liberal apatic și resemnat de la sectorul 1”.

„Din stare de ALERTĂ în stare de ASEDIU.
De câteva luni asistăm cu toții, dezgustați, la batjocura PNL faţă de locuitorii Sectorului 1.
Prin vocea reprezentanților liberalilor din sectorul 1, aflăm zilnic ce luptă duc cei care, alături de USR-PLUS, ne-au adus pe cap propria lor creație politică, Frankestein-ul administrației românești, în persoană primarului Clotilde Armand.
Dincolo de ipocrizia și ticăloșia acestor declarații, consilierii locali ai PNL votează în continuare toate proiectele primarului de coșmar.
Acest balet ridicol și obscen TREBUIE SĂ ÎNCETEZE!
ÎL SOMEZ PUBLIC pe Sebastian Burduja să renunțe la piruetele politice și să-și demonstreze onoarea prin fapte. Să fie responsabil măcar acum, în al doisprezecelea ceas, și să semneze lista pentru referendumul de demitere a lui Clotilde Armand.
Îl anunț că mă deplasez personal la el acasă sau la sediul PNL sector 1, în orice zi și la orice oră, pentru semnătură și pentru a insufla un dram de curaj și responsabilitate în spiritul liberal apatic și resemnat de la sectorul 1”, a scris vicepreședintele PSD pe Facebook.
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit, recent, la Antena 3, despre referendumul de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, după ce în spațiul public au apărut imagini cu actualul edil în mijlocul sacilor cu voturi. Este nevoie de 53.000 de semnături, a precizat Ciolacu, iar acestea se vor strânge cu siguranță, susține el.

Liderul PSD a precizat că strângerea de semnături pentru organizarea referendumului privind demiterea primarului Clotilde Armand va continua, reamintind că PSD a solicitat amplasarea mai multor corturi în Sectorul 1, pentru ca care cei care vor vrea, să poată să semneze, acțiunea fiind sub coordonarea Gabrielei Firea.

El a mai reamintit că în moţiunea de cenzură pe care PSD o va depune în viitoarea sesiune parlamentară vor fi abordate două „laturi”: trecutul primului ministru care a fost arestat în Statele Unite şi aspecte economice şi care ţin de domeniul sanitar.

Liderul PSD a transmis recent o propunere de acord către toţi liderii de partide care au participat la alegerile de la Sectorul 1 pentru a face referendum de demitere a primarului Clotilde Armand. Citește mai mult

Petiția online care solicită demiterea prin referendum a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, a adunat, în ultimele două săptămâni, peste 7000 de semnături.