Vicepreședintele PSD Sector 1: Îl somez public pe Sebastian Burduja să fie responsabil și să semneze lista pentru referendumul de demitere a lui Clotilde Armand

Vicepreședintele PSD Sector 1: Îl somez public pe Sebastian Burduja să fie responsabil și să semneze lista pentru referendumul de demitere a lui Clotilde Armand
Foto: Facebook - Alexandru Petrescu
Publicat: 28/08/2021, 11:50
Actualizat: 28/08/2021, 11:56

 Vicepreședintele PSD Sector 1, Alexandru Petrescu, îi solicită public lui Sebastian Burduja, vicepreședinte PNL și președinte PNL Sector 1, să semneze lista pentru referendumul de demitere a primarului Clotilde Armand.

Vicepreședintele PSD susține că votul consilierilor PNL, în vederea susținerii proiectelor primarului Clotilde Armand reprezintă „o batjocură faţă de locuitorii Sectorului 1”. Mai mult, Alexandru Petrescu numește „creația politică” a coaliției de guvernare, primarul Clotilde Armand, „un Frankestein al administrației românești”. Vicepreședintele PSD Sector 1 spune că, în cazul în care nu se va lua nicio decizie în acest sens, în vederea demiterii primarului Sectorului 1, se va deplasa personal la sediul PNL Sector 1 sau la domiciliul lui Sebastian Burduja pentru „a insufla un dram de curaj și responsabilitate în spiritul liberal apatic și resemnat de la sectorul 1”.

„Din stare de ALERTĂ în stare de ASEDIU.
De câteva luni asistăm cu toții, dezgustați, la batjocura PNL faţă de locuitorii Sectorului 1.
Prin vocea reprezentanților liberalilor din sectorul 1, aflăm zilnic ce luptă duc cei care, alături de USR-PLUS, ne-au adus pe cap propria lor creație politică, Frankestein-ul administrației românești, în persoană primarului Clotilde Armand.
Dincolo de ipocrizia și ticăloșia acestor declarații, consilierii locali ai PNL votează în continuare toate proiectele primarului de coșmar.
Acest balet ridicol și obscen TREBUIE SĂ ÎNCETEZE!
ÎL SOMEZ PUBLIC pe Sebastian Burduja să renunțe la piruetele politice și să-și demonstreze onoarea prin fapte. Să fie responsabil măcar acum, în al doisprezecelea ceas, și să semneze lista pentru referendumul de demitere a lui Clotilde Armand.
Îl anunț că mă deplasez personal la el acasă sau la sediul PNL sector 1, în orice zi și la orice oră, pentru semnătură și pentru a insufla un dram de curaj și responsabilitate în spiritul liberal apatic și resemnat de la sectorul 1”, a scris vicepreședintele PSD pe Facebook.
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit, recent, la Antena 3, despre referendumul de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, după ce în spațiul public au apărut imagini cu actualul edil în mijlocul sacilor cu voturi. Este nevoie de 53.000 de semnături, a precizat Ciolacu, iar acestea se vor strânge cu siguranță, susține el.

Liderul PSD a precizat că strângerea de semnături pentru organizarea referendumului privind demiterea primarului Clotilde Armand va continua, reamintind că PSD a solicitat amplasarea mai multor corturi în Sectorul 1, pentru ca care cei care vor vrea, să poată să semneze, acțiunea fiind sub coordonarea Gabrielei Firea.

El a mai reamintit că în moţiunea de cenzură pe care PSD o va depune în viitoarea sesiune parlamentară vor fi abordate două „laturi”: trecutul primului ministru care a fost arestat în Statele Unite şi aspecte economice şi care ţin de domeniul sanitar.

Liderul PSD a transmis recent o propunere de acord către toţi liderii de partide care au participat la alegerile de la Sectorul 1 pentru a face referendum de demitere a primarului Clotilde Armand. Citește mai mult

Petiția online care solicită demiterea prin referendum a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, a adunat, în ultimele două săptămâni, peste 7000 de semnături.

ŞOC! O mare sportivă a României, înfometată şi abuzată în secret: "Mi-a pus mâna pe...
Cam nefiresc! Ce cadou ciudat le-a dat Alina Sorescu fiicelor ei, de Moș Nicolae
FOTO. Larisa Drăgulescu se pozează în ipostaze interzise! `Am făcut așa o avere impresionantă`
Dieta împotriva inflamației. Alimentele care luptă cu îmbătrânirea, durerea și bolile cronice
Ion Țiriac, ce lovitură! Și-a vândut una dintre cele mai sclipitoare și scumpe afaceri
O pandemie ascunsă? Boala care ucide mult mai mulţi oameni decât se credea
O bancă din ROMÂNIA vinde un SUV BOMBĂ. Are dotări și un LOOK incredibile
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
Mărturia primului român infectat cu tulpina Omicron: vecinii nu-l lasă să deschidă fereastra
Cam nefiresc! Ce cadou ciudat le-a dat Alina Sorescu fiicelor ei, de Moș Nicolae
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
CUM s-au bucurat MICUȚII de cadourile de la MOȘ Nicolae! Video
TOP 3: Cele mai bune filme de comedie din istorie
Vestea ȘOC a momentului în România: A murit... Un sfârșit cumplit
Veste uriașă pentru toată România. Marcel Ciolacu a promis. A anunțat astăzi, 6 decembrie
Infidela Mihaela Rădulescu a fost prinsă în pat cu dansatorul Laurențiu. Ce va face Felix...
O poveste fabuloasă de succes. Cum a ajuns un IT-ist din Cluj să facă 100...
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...