Vicepreședintele PSD Sector 1: Îl somez public pe Sebastian Burduja să fie responsabil și să semneze lista pentru referendumul de demitere a lui Clotilde Armand

Vicepreședintele PSD Sector 1: Îl somez public pe Sebastian Burduja să fie responsabil și să semneze lista pentru referendumul de demitere a lui Clotilde Armand
Foto: Facebook - Alexandru Petrescu
Publicat: 28/08/2021, 11:50
Actualizat: 28/08/2021, 11:56

 Vicepreședintele PSD Sector 1, Alexandru Petrescu, îi solicită public lui Sebastian Burduja, vicepreședinte PNL și președinte PNL Sector 1, să semneze lista pentru referendumul de demitere a primarului Clotilde Armand.

Vicepreședintele PSD susține că votul consilierilor PNL, în vederea susținerii proiectelor primarului Clotilde Armand reprezintă „o batjocură faţă de locuitorii Sectorului 1”. Mai mult, Alexandru Petrescu numește „creația politică” a coaliției de guvernare, primarul Clotilde Armand, „un Frankestein al administrației românești”. Vicepreședintele PSD Sector 1 spune că, în cazul în care nu se va lua nicio decizie în acest sens, în vederea demiterii primarului Sectorului 1, se va deplasa personal la sediul PNL Sector 1 sau la domiciliul lui Sebastian Burduja pentru „a insufla un dram de curaj și responsabilitate în spiritul liberal apatic și resemnat de la sectorul 1”.

„Din stare de ALERTĂ în stare de ASEDIU.
De câteva luni asistăm cu toții, dezgustați, la batjocura PNL faţă de locuitorii Sectorului 1.
Prin vocea reprezentanților liberalilor din sectorul 1, aflăm zilnic ce luptă duc cei care, alături de USR-PLUS, ne-au adus pe cap propria lor creație politică, Frankestein-ul administrației românești, în persoană primarului Clotilde Armand.
Dincolo de ipocrizia și ticăloșia acestor declarații, consilierii locali ai PNL votează în continuare toate proiectele primarului de coșmar.
Acest balet ridicol și obscen TREBUIE SĂ ÎNCETEZE!
ÎL SOMEZ PUBLIC pe Sebastian Burduja să renunțe la piruetele politice și să-și demonstreze onoarea prin fapte. Să fie responsabil măcar acum, în al doisprezecelea ceas, și să semneze lista pentru referendumul de demitere a lui Clotilde Armand.
Îl anunț că mă deplasez personal la el acasă sau la sediul PNL sector 1, în orice zi și la orice oră, pentru semnătură și pentru a insufla un dram de curaj și responsabilitate în spiritul liberal apatic și resemnat de la sectorul 1”, a scris vicepreședintele PSD pe Facebook.
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit, recent, la Antena 3, despre referendumul de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, după ce în spațiul public au apărut imagini cu actualul edil în mijlocul sacilor cu voturi. Este nevoie de 53.000 de semnături, a precizat Ciolacu, iar acestea se vor strânge cu siguranță, susține el.

Liderul PSD a precizat că strângerea de semnături pentru organizarea referendumului privind demiterea primarului Clotilde Armand va continua, reamintind că PSD a solicitat amplasarea mai multor corturi în Sectorul 1, pentru ca care cei care vor vrea, să poată să semneze, acțiunea fiind sub coordonarea Gabrielei Firea.

El a mai reamintit că în moţiunea de cenzură pe care PSD o va depune în viitoarea sesiune parlamentară vor fi abordate două „laturi”: trecutul primului ministru care a fost arestat în Statele Unite şi aspecte economice şi care ţin de domeniul sanitar.

Liderul PSD a transmis recent o propunere de acord către toţi liderii de partide care au participat la alegerile de la Sectorul 1 pentru a face referendum de demitere a primarului Clotilde Armand. Citește mai mult

Petiția online care solicită demiterea prin referendum a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, a adunat, în ultimele două săptămâni, peste 7000 de semnături.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024. Cine va câștiga alegerile prezidențiale din România: ,,Poate să...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”