VIDEO | Ciolacu, despre vizita lui Clotilde Armand la DGA: Pentru fraudarea alegerilor nu au reținut-o cei de la DGA? Am crezut că s-a dus să se predea

Publicat: 25/08/2021, 22:06
Actualizat: 26/08/2021, 09:10

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reiterat ideea precum alegerile de la Sectorul 1 au fost fraudate și afirmă că așteaptă ca magistrații să facă dreptate în acest caz. Totodată, acesta o acuză pe Clotilde Armand că solicită stare de alertă în Sectorul 1, ca să „mai dea vreun contract” preferențial de salubritate, deși gunoiul este în continuare pe străzi. Ciolacu a adus acuze și asupra premierului Florin Cîțu, despre care consideră că ar trebui demis din funcția de Prim-ministru al României pentru că „este un penal strategic”.

„Pentru fraudarea alegerilor nu au reținut-o cei de la DGA? Nu e fapta penală? Am crezut că s-a dus să se predea. Mă așteptam să ne dea niște detalii, măcar să ceară demisia lui Cîțu. Nu a zis că vrea fără penali? Cîțu nu e penal? A avut condamnare, a stat două zile la zdup acolo, tot pușcărie e. Presupun că e limpede că nu e contravenție ce a făcut el acolo. E infracțiune. Acum sunt 3 companii în sectorul 1 și gunoiul e în continuare pe străzi, iar ea cere în continuare stare de alertă, poate să mai dea vreun contract, că în stare de alertă nu faci licitații”, a declarat Marcel Ciolacu.

Șeful PSD afirmă că a trimis un acord politic tuturor partidelor care au participat la alegerile de la Sectorul 1 și a primit răspunsuri de la PPUSL, Pro România și ALDE. Ciolacu se arată surprins de faptul că cei de la PMP nu au răspuns la solicitare, deși domnul Tomac susținea că alegerile au fost fraudate.

„Eu am răspunsuri și de la PPUSL, de la Pro România, de la ALDE, și vom semna un acord politic săptămâna aceasta, că dacă nu o cheamă cineva măcar la audieri – să aflăm și noi ce s-a întâmplat la alegeri. Am văzut toți un grup organizat infracțional care a furat voturi. Unu cu sacul, unu cu rucsacul… Eu mă așteptăm de la magistrați să înceapă cu adevărat o anchetă. SIIJ face o anchetă pentru că șeful BE este magistrat, dar în rest?”, a spus liderul social-democraților.

Ciolacu a declarat că se vor strânge toate semnăturile necesare pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului Clotilde Armand. Acesta a spus că până acum nu s-a aprobat cererea de amplasare a corturilor în Sectorul 1 al Capitalei, pentru cei care vor dori să voteze, dar încă așteaptă. Gabriela Firea ar urmă să coordoneze campania de strângere de semnături.

„Gunoaiele sunt pe stradă și ea țipă că la PSD e bolșevism. Păi s-a dovedit cu filmări. O să strângem semnăturile pentru referendum de demitere. S-a alăturat și doamna Firea, am făcut și cerere pentru corturi, încă nu ni s-a aprobat. Dar o să preia doamna Firea toată operațiunea. După ce strângem semnăturile nu mai ține de noi, intră pe proceduri. Ce m-a mirat este că nu am primit răspuns de la PMP, deși domnul Tomac spunea că a fost furat la alegeri”, a precizat Ciolacu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York