VIDEO Accident grav cu trei mașini implicate în pe Soș. Petricani din Capitală. Trafic blocat pană la Pasajul Colentina

Publicat: 08/09/2022, 19:49

Un accident rutier grav s-a petrecut joi după-amiază pe șoseaua Petricani din București. Trei mașini au fost implicate dintre care una s-a răsturnat. Traficul în zonă este blocat.

Trei mașini au intrat în coliziune gravă joi, 8 septembrie 2022, pe strada Petricani. Unul dintre autovehicule s-a răsturnat, iar celelalte două s-au răsucit pe carosabil.

În urma accidentului traficul rutier în zonă s-a blocat complet. Coada de mașini ține până la Pasajul Colentina.

Poliția recomandă rute alternative.

În urmă cu o zi a avut loc un alt accident rutier care s-a soldat cu moartea unei persoane pe șoseaua Olteniței din București.

„Din primele verificări efectuate în urma sesizării, s-a constatat faptul că un autovehicul, condus de un bărbat, se deplasa pe șoseaua Olteniței, dinspre Piața Sudului, către str. Ion Iriceanu, iar când a ajuns în dreptul refugiului de tramvai, a intrat în coliziune cu acesta”, se arată în comunicatul Poliției.

În urma impactului violent șoferul care a provocat accidentul și-a pierdut viața, în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate la fața locului de echipajele de salvare.

Sursa: Cancan.

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase