VIDEO | Horoscop duminică, 23 aprilie 2023. Planul sentimental este favorizat, în cazul unor nativi

Publicat: 23/04/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 23 aprilie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

O zi excelentă pentru o scurtă călătorie, pentru participarea la un curs sau pentru a-ți face noi cunoștințe indiferent de context. Este favorizată zona socială și interacțiunea cu persoane care fac parte dintr-un mediu artistic sau creativ. De asemenea, modul în care comunici te pune în valoare, atrăgând interesul și atenția celorlalți.

Taur

Astăzi ești hotărât să te răsfeți într-un anume fel sau să răsfeți persoanele dragi ție. Poate să fie printr-un cadou deosebit, o ieșire în oraș sau o experiență interactivă, indiferent de situație, scopul este să te bucuri de experiență. Dacă ți-ai propus să ții un regim sau ești la dietă, poate să fie ușor provocator să faci față tentațiilor.

Gemeni

O zi în care îți va fi ușor să te faci remarcat sau să atragi atenția asupra ta, prin ceea ce exprimi în cuvinte sau prin propria prezență. Latura ta feminină este accentuată. Poți simți nevoia să faci o schimbare de coafură, de stil sau de imagine, indiferent de caz, scopul este evidențierea valorii personale.

Rac

Deși te poți simți ușor introvertit astăzi, poți înregistra un real progres într-un lucru sau o cercetare pe care o desfășori într-un mod privat. Lucrările sau demersurile artistice sunt favorizate. De asemenea, compania unei persoane de sex feminin, poate să fie o prietenă, pare încurajatoare.

Leu

O activitate de grup sau o întâlnire cu prietenii poate să fie exact ceea ce aveai nevoie, oferindu-ți ocazia să socializezi și poate chiar să cunoști persoane noi. Dacă ești blogger, influencer sau pur și simplu simți nevoia să faci o informație publică, nu vei vrea să ratezi ziua de azi.

Fecioară

Interacțiunea pe plan socio-profesional este favorizată astăzi, iar o persoană de sex feminin se poate dovedi o reală sursă de suținere pentru tine. Pe de altă parte, poți participa la un eveniment cu mai multă lume care îți oferă șansa să-ți faci noi cunoștințe sau relații, avantajoase pentru tine.

Balanță

Dorința de a-ți lărgi orizonturile fizice sau intelectuale este amplificată, deci dacă ai șansa să participi la un curs, să vizitezi un loc anume sau să faci un schimb de experiență cu cineva, nu rata oportunitatea. De altfel, prezența unei persoane, poate să fie un profesor sau un ghid îți deschide noi perspective.

Scorpion

Dorința de conexiune și intimitate este amplificată și poți simți o puternică atracție fizică sau intelectuală față de o persoană pe care tocmai ai cunoscut-o. În egală măsură, ținând cont că dorințele tale pot fi mai puternice astăzi, poți rezista cu greu tentației de a face unele achiziții, chiar dacă nu sunt poate cele mai necesare.

Săgetător

Ai șansa să cucerești pe oricine cu modul carismatic și plăcut cu care interacționezi. Poate să fie ziua perfectă pentru a negocia sau discuta termenii unui contract sau ai unei colaborări întrucât șansele de a se ajunge la un acord care să te avantajeze sunt maxime. Planul sentimental este favorizat.

Capricorn

Ești eficient și ai spor în orice îți propui să realizezi, iar susținerea partenerului îți ușurează considerabil sarcinile. Starea de bine sau de sănătate a corpului tău este importantă pentru tine, fapt care te determină să te ocupi mai mult de partea de alimentație, nutriție sau chiar de exerciții fizice.

Vărsător

Dacă ai un hobby pe care nu l-ai mai practicat demult sau pur și simplu simți nevoia de mai multă mișcare în aer liber, nu rata ziua de azi. Interacțiunea cu copiii este plăcută și interactivă, poți participa la un eveniment social sau te poți bucura de reușita propriului copil în cadrul unui concurs sau competiție.

Pești

Legătura cu mediul familial este mai puternică astăzi sau nevoia de a interacționa cu acei oameni pe care îi simți că pe o familie este evidențiată. Poți avea musafiri, o rudă își anunță vizita sau te decizi să organizezi o mică petrecere la tine acasă. De asemenea, dacă faci o mică schimbare de decor în propriul cămin nu ar trebui să mire pe nimeni.

Horoscop general, săptămâna 17-23 aprilie 2023

Horoscop general luna aprilie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Decizia luată de autoritățile japoneze, exasperate de turiștii care vin la Muntele Fuji