VIDEO | Horoscop duminică, 26 februarie 2023. Care sunt efectele intrării Lunii în Gemeni

Publicat: 26/02/2023, 06:00
Actualizat: 26/02/2023, 21:26

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 26 februarie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Cu un pic de răbdare și o strategie bine pusă la punct, ai șansa să-ți atingi obiectivele setate pentru astăzi, fapt care îți amplifică încrederea în tine și în propriul potențial. Închei ziua într-o notă plăcută, prin tot felul de discuții sau jocuri interactive. Dacă te decizi să participi la un stand-up comedy, cu siguranță nu vei regreta.

Taur

Ceva sau cineva te inspiră, te motivează, te determină să mergi mai departe cu planurile tale în ciuda unor tensiuni sau obstacole din ultimele zile. A reuși să-ți găsești calea potrivită prin care să-ți exprimi personalitatea este foarte important pentru tine. Pe seară, vei căuta să te relaxezi un pic, petrecând un timp de calitate cu persoane dragi ție.

Gemeni

După ultimele două zile, care nu au fost poate cele mai ușoare pentru tine, reușești să-ți tragi sufletul astăzi. Limitările sau constrângerile resimțite încep să se diminueze, fapt care te va ajuta să realizezi că eforturile de până acum nu au fost în van. Grație Lunii care intră după-amiază în semnul tău, energia și optimismul încep să se resimtă din ce în ce mai mult.

Rac

Unele chestiuni financiare îți testează durabilitatea unor proiecte, însă experiența dobândită până acum te încurajează să nu renunți la ce este important pentru tine, mai ales atunci când poți conta și pe susținerea persoanei apropiate. Îți propui să-ți petreci seara într-un mod comod și relaxant stând la povesti cu cineva sau citind ceva interesant.

Leu

Ai determinarea și voința necesare ca să-ți duci la capăt toate sarcinile sau responsabilitățile care se află în grija ta, iar acest lucru îți dă un sentiment de împlinire. Ceva încă te nemulțumește în relația de parteneriat actuală, dar realizezi pe parcursul zilei ca o atitudine mai relaxată este de o mie de ori mai utilă decât una încrâncenată.

Fecioară

Dacă ești dispus să amâni rezolvarea unor lucruri pentru a doua zi, alegând să-ți petreci ziua făcând ceva plăcut și interactiv sau chiar o scurtă călătorie, realizezi la sfârșitul ei că nu a fost o idee chiar atât de rea. Ba dimpotrivă… relaxarea de care ai avut parte ți-a oferit șansa să evaluezi unele chestiuni din cu totul alte perspective, iar acum te poți pregăti pentru un nou plan de acțiune.

Balanță

Respectarea unor promisiuni sau angajamente personale sau profesionale nu a fost neapărat un lucru plăcut sau ușor, însă faptul că le-ai dus la îndeplinire îți amplifică sentimentul de încredere și stabilitate. Ca să te recompensezi, poți decide să mergi pe seară la un film în compania partenerului sau să faceți ceva plăcut și antrenant împreună.

Scorpion

Un schimb de idei sau o conversație interesantă cu o anumită persoană te determină să vezi lucrurile dintr-o perspectivă mai pozitivă, ajutându-te să depășești unele stări interioare mai puțin plăcute. Închei ziua rulând unele scenarii încurajatoare, determinat să te mobilizezi pentru a schimba unele lucruri.

Săgetător

Calitatea gândurilor tale va determina și calitatea zilei de astăzi. Cu cât ești mai determinat să dai unele griji la o parte și să te focusezi pe resursele pe care le ai la dispoziție, cu atât perspectivele tale încep să se schimbe. Și pentru ca meriți să te relaxezi un pic, ideea partenerului de cuplu de a vedea o piesă de teatru sau un spectacol este mai mult decât binevenită.

Capricorn

Orice gen de activitate care îți permite să-ți manifești personalitatea într-un mod creativ, artistic sau poate cu mai multă afecțiune sau pasiune este astăzi favorizat. Mai poți avea încă unele dubii sau insecurități legate de modul în care te evaluezi sau de unele chestiuni financiare de care nu ești mulțumit, însă toate la timpul lor. Pe seară, te decizi să-ți organizezi un pic programul pentru a doua zi.

Vărsător

Azi te simți mai puternic și mai stabil decât ziua anterioară. Realizezi că unele greutăți sau piedici te șlefuiesc și te ajută să capeți mai multă încredere în tine și chiar dacă sunt lucruri la care mai ai de lucrat în ceea ce te privește, știi că ai resursele necesare, iar ăsta este singurul lucru care contează. O conversație plăcută cu cineva apropiat te entuziasmează mai pe seară.

Pești

Un drum pe care-l faci astăzi, o carte pe care o citești sau o postare motivațională te poate impacta într-un mod profund pozitiv. Nu va anula complet unele temeri sau incertitudini interioare, dar îți oferă inspirația și forța necesare pentru a te ridica deasupra lor. Realizezi că este nevoie de o singură idee-forță pentru a reconfigura întreaga perspectivă asupra realității.

Horoscop general 20-26 februarie 2023:

Horoscop general luna februarie 2023:

Horoscop finanțe pentru luna februarie 2023:

Horoscop carieră februarie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Exclusiv: Mihai Morar, ipostază rar văzută . Cum a fost surprins în parc
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Chitara cu care John Lennon a înregistrat piesa „Help!”, găsită după 50 de ani