Horoscopul zilei de 18 februarie 2022. Soarele intră în zodia Pești

Publicat: 18/02/2022, 06:00
Actualizat: 18/02/2022, 14:17

Horoscopul zilei de 18 februarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Soarele intră astăzi în zodia Pești, zodie pe care o va traversa timp de o lună. Va urma o perioadă  în care vom avea ocazia să ne reconectăm la sinele interior și să facem o introspecție serioasă

Devenim mai sensibili, mai emoționali, mai visători, mai întorși către latura spirituală a vieții și avem capacitatea de a ne vindeca mai ușor de suferințele fizice, dar și psihice, afective.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cu Soarele în zodia Pești este o perioadă favorabilă introspecției, analizei și nu te mkira dacă vei fi mai sensibil, mai emoțional și mai visător. Totodată, este activată casa sănătății, deci te poți odihni mai mult acum și-ți vei reface complet forțele.

Horoscop zilnic Taur

Soarele îți va activa sectorul prietenilor și relațiile cu aceștia se vor îmbunătăți. Te vei bucura de mai multe ieșiri, de ocazia de a cunoaște oameni noi și șansa de a-ți lărgi anturajul. Se vor dovedi importante persoanele care intră acum în viața ta. Pe de altă parte, tot Soarele te va ajuta să vezi din altă perspectivă o situație profesională, legată, cel mai probabil de proiectele în care ești implicat. Vei avea ocazia să te dedici mai mult planurilor de viitor și acelor proiecte care ți-au trezit cu adevărat curiozitatea.

Horoscop zilnic Gemeni

Soarele în Pești va tranzita sectorul carierei tale și-ți va aduce noi perspective profesionale. Vei avea ocazia să te afirmi și să faci față cu brio provocărilor, ba chiar să-ți trasezi noi obiective de atins. Ai grijă să nu preiei mai multe responsabilități decât poți duce.

Horoscop zilnic Rac

Ai ocazia, odată cu intrarea Soarelui în zodia Pești, să vezi într-o altă lumină o situație financiară. Pe de altă parte, va crește interesul pentru explorarea unor noi domenii, pentru studiu și dezvoltare profesională. Curiozitatea va fi la cote înalte și zona spirituală va căpăta un real interes.

Horoscop zilnic Leu

Soarele, guvernatorul tău, va activa sectorul banilor și bunurilor pe care le deții împreună cu alții. Îți vei canaliza mare parte din energie pentru a obține niște bani, poate un credit, în timp ce unii nativi vor lupta să nu piardă un drept financiar. Este o perioadă care va energiza inclusiv viața intimă.

Horoscop zilnic Fecioară

Soarele va activa chiar sectorul relațiilor tale și-ți va aduce ocazia să-ți îmbunătățești relația cu partenerul de viață. Vă armonizați și reușiți să empatizați mai bine ca niciodată. Pe de altă parte, ai ocazia să-ți îmbunătățești relațiile profesionale, chiar să obții o colaborare sau un contract.

Horoscop zilnic Balanță

Soarele în Pești îți va aduce energia necesară pentru a te didica cu mai mult spor activităților zilnice și profesionale.  În plus, te va susține din punct de vedere al sănătății. Pe lângă faptul că starea generală se va îmbunătăți, vei avea ocazia, în cazul în care te-ai confruntat cu diferite afecțiuni în ultimul timp, să le vindeci.

Horoscop zilnic Scorpion

Ai toate motivele să te bucuri de ingresul Soarelui în zodia Pești pentru că va activa întocmai sectorul iubirii tale. Contextul îți va aduce ocazia să-ți îmbunătățești considerabil viața sentimentală. Dacă ești singur, ai șanse timp de o lună să începi o nouă poveste de dragoste.În plus, te vei bucura de creativitate și de un simț artistic dezvoltat.

Horoscop zilnic Săgetător

Soarele în zodia Pești te susține puternic să-ți îmbunătățești relația cu membrii familiei și să te apropii mai mult de cei dragi. Te poți preocupa de situații ce vizează locuința cu mai mult entuziasm și chiar poți dori să-ți construiești un cămin.

Horoscop zilnic Capricorn

În toată perioada în care Soarele va tranzita zodia Pești, abilitățile de comunicare vor fi punctul tău forte. Poți profita pentru a-ți exprima sentimentele sau pentru a discuta chestiuni mai sensibile. În plus, te va susține în negocieri, în ședințe sau dacă susții discursuri publice sau înveți pentru un examen. Crește dorința de a călători.

Horoscop zilnic Vărsător

Soarele în Pești va lumina sectorul tău financiar și te va determina să cauți noi surse de venit sau să-ți crești câștigurile. Pot veni idei bune, negocieri avantajoase în perioada următoare, poate chiar salariale. Ai grijă și la tendința de a cheltui mai mult, mai ales pentru alții. S-ar putea să constați că partenerul depinde de tine prea mult.

Horoscop zilnic Pești

Cu Soarele în zodia ta te vei bucura de energie, vitalitate și poftă de viață. Va crește încrederea în tine, vei străluci mai mult și vei dori să te preocupi de imaginea ta, inclusiv de sănătatea ta. Ai șanse să ameliorezi unele simptome. În plus, poți reuși să-ți îmbunătățești relațiile cu cei din jur, dar ai grijă la orgoliu.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Angajații români vor beneficia de trei noi tipuri de vouchere: Simona Bucura Oprescu „România e...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cătălin Dobrescu ar fi vrut luni la rând să se împace cu Oana Radu: "După...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Test de cultură generală. Cum rămâne aprinsă torța Olimpică?