VIDEO | Horoscopul zilei de 8 iulie 2022. Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 iulie 2022. Balanțele încasează sume importante de bani, dar și fac cheltuieli mai mari

Publicat: 08/07/2022, 07:57
Actualizat: 08/07/2022, 14:06

Horoscopul zilei de 8 iulie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Cu Luna în tranzit prin zodia Scorpion suntem mai atenți la veniturile noastre. Este o zi favorabilă încheierii unei înțelegeri financiare. Din punct de vedere al sănătății se pot reactiva afecțiuni mai vechi.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Astăzi s-ar putea să încerci să obții niște avatanje materiale, să intri în posesia unor sume de bani sau să achiți niște taxe sau impozite, pe care le-ai tot amânat. În planul relațional, vei avea parte de trăiri intense.

Horoscop zilnic Taur

Ești interesat să obții ceva de la partener și vei căuta să-i orientezi sentimentele în favoarea ta. Și-n planul profesional ai putea negocia și încheia un contract important. Șefii vor fi mulțumiți de ideile și munca ta.

Horoscop zilnic Gemeni

Din punct de vedere al sănătății se anunță o zi, în care s-ar putea să ai parte de unele disfuncții organice, așa că ar fi recomandat să nu te suprasoliciți prea mult! Financiar stai bine și activitatea ta extraprofesională îți va aduce bani mai mulți în conturi.

Horoscop zilnic Rac

Sectorul vieții afective și pregătirea pentru o vacanță intră în atenția ta. S-ar putea să apară niște evenimente neașteptate, care să-ți testeze relația, însă reușiți să rezolvați până la finalul zilei, astfel încât să nu stricați relația.

Horoscop zilnic Leu

Simți că ceva nu merge astăzi în relațiile cu familia, mai ales dacă ai niște amintiri nu tocmai plăcute legate de copilărie sau de relația cu părinții. Încerci să treci peste și să nu mai acorzi o așa importanță trecutului.

Horoscop zilnic Fecioară

Cu Luna în tranzit prin sectorul informațiilor și deplasărilor se anunță o zi cu multe evenimente la capitolul drumuri sau privind interacționarea cu ceilalți. Deasemenea, axa cunoașterii și acumulării de informație este activată, așa că ai posibilitataea să-ți lărgești orizonturile cunoașterii.

Horoscop zilnic Balanță

Astăzi te preocupă banii, în special banii pe care îi poți obține dintr-o activitate pe cont propriu, pentru suplimentarea veniturilor. S-ar putea să ai și niște cheltuieli mai mari, dacă te afli în vacanță, să cumperi cadouri celor dragi sau să nu-ți refuzi nicio plăcere.

Horoscop zilnic Scorpion

Cu Luna în tranzit prin zodia ta, vei acorda mai multă atenție trăirilor profunde și sentimentelor pe care le ai în raport cu partenerul de cuplu. Totodată, s-ar putea să inițiezi niște dialoguri, să abordezi subiecte sensibile în cuplu.

Horoscop zilnic Săgetător

Contextul astral al zilei poate scoate la suprafață unele nemulțumiri pe care le ai în raport cu unii colegi cu care desfășori activități. Din punct de vedere al sănătății nu stai prea bine, așa că recomandarea este să eviți suprasolicitarea și stresul.

Horoscop zilnic Capricorn

Astăzi se anunță o zi favorabilă pentru a face planuri de viitor sau să te întâlnești cu prietenii, să puneți la cale o excursie. Deasemenea, se activează și axa sentimentală și este posibil să te preocupe mai mult acest domeniu, dacă ești singură, să ceri sfaturi de la prieteni.

Horoscop zilnic Vărsător

În relațiile cu familia, astăzi s-ar putea să apară discuții despre bani sau despre administrarea unui patrimoniu. Posibil să ceri niște informații la o instituție publică, să te lămurești ce pași trebuie urmați pentru a rezolva o chestiune care are legătură cu casa.

Horoscop zilnic Pești

Cu Luna în tranzit prin casa asociată relației cu instituțiile publice este posibil să rezolvi niște chestiuni birocratice, să obții niște documente sau să depui un dosar. Deasemenea, dacă pleci în vacanță cu un grup mai mare de prieteni, discutați despre ce activități de relaxare și distracție sunt în plan, pentru a vă face o idee de ce sume de bani aveți nevoie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au abandonat mortul pentru a-și salva viața. Un cortegiu funerar din Mureș a fost atacat...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Apare un nou EURO. Ce se va întâmpla cu numerarul
Va fi obligatoriu în toată România. Încălcarea legii se pedepsește cu amenzi uriașe
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Veniturile din toată lumea se vor micșora până în 2050 din cauza schimbărilor climatice