Daniel Florea, ferm convins că-l ”bate” pe Vanghelie: „Nu mi-e teamă de candidatura lui. Sunt convins că voi câștiga alegerile”

Daniel Florea, ferm convins că-l ”bate” pe Vanghelie: „Nu mi-e teamă de candidatura lui. Sunt convins că voi câștiga alegerile”
Daniel Florea, ferm convins că-l ”bate” pe Vanghelie: „Nu mi-e teamă de candidatura lui, sunt convins că voi câștiga alegerile”. FOTO Marian Vanghelie: Mediafax/foto
Publicat: 02/09/2020, 13:18
Actualizat: 02/09/2020, 13:26

Edilul Sectorului 5, invitat în cadrul emisiunii LA FIX de la Libertatea, și-a arătat încrederea în propria reușită, adăugând că îl va învinge pe fostul primar Marian Vanghelie: „Nu mi-e teamă de candidatura lui, sunt convins că voi câștiga alegerile”.

Recent, primarul Florea a precizat că a formulat o plângere penală împotriva celor care „au fabricat hârtii şi filmuleţe mincinoase” despre strângerea de semnături din campania electorală. Acesta mai spune că „o serie de ticăloşi, de infractori deghizaţi în politicieni falsifică şi distribuie în spaţiul public o serie de falsuri.”

Întrebat dacă Vanghelie ar putea fi în spatele filmării cu oamenii care ar fi falsificat semnături în subsolul primăriei, Daniel Florea recunoaște că persoana care a filmat ar putea fi finul contracandidatului său, dar a refuzat să ofere detalii cu privire la acest subiect.

Daniel Florea, convins că va câștiga din nou alegerile

Nu am niciun element care să spună, în acest moment, cine e în spatele acestei filmări, mai puțin acest domn, care a editat acest filmuleț. Din câte știu, acest om este finul lui Marian Vanghelie. Nu știu dacă Marian Vanghelie este în spate, nu vreau să fac speculații. Eu am depus plângere împotriva a șase persoane. Este o cercetare penală, nu vreau să spun mai multe”, a declarat Florea pentru Libertatea.

Cu toate că Daniel Florea și-a exprimat încrederea cu privire la câștigerea celui de-al doilea mandat de primar, Gândul a publicat o analiză în care a evidențiat lupta politică strânsă dintre cei trei candidați de la Primăria Sectorului 5.

Surse politice din interior au declarat pentru GÂNDUL.ro că lupta pentru S5 se joacă între acești trei candidați. Există o puternică concurență în Sectorul 5 care este amplificată și de candidatura vechiului primar al S4, Cristian Piedone, care în prezent candidează pentru fotoliul de primar din Sectorul 5. Aceleași surse politice susțin că, potrivit unui sondaj de opinie realizat în interior, primarul Daniel Florea se află la 25% intenție de vot, urmat de Marian Vanghelie cu 24% și Cristian Băcanu cu 23%.

Marian Vanghelie candidează la Primăria Capitalei: „Candidez împotriva lui Ponta pentru că, la câte nenorociri a făcut, ar trebui exclus din politică”

Fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie, a anunțat că va candida la Primăria Capitalei pentru că își dorește o confruntare cu Victor Ponta, șeful partidului Pro România.

„Merg către alegeri cu toată viteza! 90% voi candida la Capitală. Dacă se înscrie Ponta voi candida 100%! Daca nu, voi vedea unde candidez”, declara Vanghelie la sfârșitul lunii iulie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Ion Iliescu și Petre Roman, acuzați de infracțiuni împotriva umanității în dosarul Mineriadei. Ce riscă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Profeția lui Elon Musk: „A mai rămas doar un an”
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”