Cătălin Dumitru Toma, despre victoria în fața lui Marian Oprișan: Înțelegem disperarea baronului. Mai avea puțin și făcea nunta de argint, dar din fericire vrâncenii au ales să-l trimită acasă la mama lui

Cătălin Dumitru Toma, despre victoria în fața lui Marian Oprișan: Înțelegem disperarea baronului. Mai avea puțin și făcea nunta de argint, dar din fericire vrâncenii au ales să-l trimită acasă la mama lui
Cătălin Dumitru Toma, despre victoria în fața lui Marian Oprișan: Mai avea puțin și făcea nunta de argint, dar din fericire vrâncenii au ales să-l trimită acasă la mama lui
Publicat: 28/09/2020, 14:42
Actualizat: 28/09/2020, 14:42

Liberalul Cătălin Dumitru Toma l-a învins pe Marian Oprișan în cursa pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, potrivit numărotorii paralele a voturilor. Noul șef de CJ a declarat că „din fericire vrâncenii au ales să-l trimită acasă la mama lui”, pe cel care a deținut această funcție timp de 20 de ani, fiind considerat cel mai vechi baron al PSD.

După numărarea voturilor din 356 de secții din 359 din județul Vrancea, reprezentând 99,16 % din secții, Cătălin Dumitru Toma (PNL-USR-PLUS) cu 64.253 voturi (44,4 %) l-a învins pe Marian Oprișan (PSD), care are 58.566 voturi (40,5 %), și a obținut președinția Consiliului Județean. Restul candidaților au 21.800 voturi (15,1 %).

Cătălin Dumitru Toma a explicat că atât PSD cât și PNL au cerut renumărarea voturilor nule, dar asta nu va produce nicio schimbare a situației actuale, această acțiune fiind realizată, potrivit liberalului, din disperarea baronului PSD.

„Am cerut reverificarea buletinelor nule, dar dacă ne uităm la statistica de acum 4 ani, este același număr de buletine nule, la nivelul județului Vrancea. Cu toate acestea și noi am cerut reverificarea acestor buletine nule. În primă fază, noi avem șapte, ei trei, deci proporția se păstrează ca rezultat pe care deja îl cunoaștem, alianța PNL USR-PLUS învingătoare”, a declarat liberalul.

Cătălin Dumitru Toma a amintit că pe lângă cei 20 de ani de șefie CJ, Oprișan a deținut timp de 4 ani funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Vrancea.

„Dar înțelegem disperarea baronului, disperarea unui om care a condus județul nu de 20 de ani, a mai fost și vicepreședinte al CJ din 1996 până în 2000, deci are 24 de ani, mai avea puțin și făcea nunta de argint, dar din fericire vrâncenii au ales să-l trimită acasă la mama lui.

Toma: În Vrancea când spui Oprișan spui lipsa transparenței banului public, lipsa de investiții, spui un proiect european aproape eșuat

La proporția pe care o avem, 153 – 156.000 de voturi, există aceste 10.000 de voturi nule, care arată că este o procedură greoaie și de aceea ar fi indicat votul electronic. Vom verifica, suntem în procedură de verificare, cu toate acestea, din sursele noastre, scorul va fi mai mare decât cel existent”, a declarat Toma.

Toma a făcut aluzie la momentul în care Oprișan a răspuns „mama mea sunt eu”, la întrebarea „Cum a ajuns mama sa să facă afaceri cu Nicușor Constantinescu și Radu Mazăre?”:

„Eu sunt eu, el este „mama mea sunt eu”. În Vrancea când spui Oprișan spui lipsa transparenței banului public, lipsa de investiții, spui un proiect european aproape eșuat. Trăim într-un județ în care viticultura era aproape cea mai importantă sursă de venit. CJ a investit 100.000 de euro. Este o rușine această administrație pesedistă. Lipsa unui spital județean care să asigure servicii de calitate, lipsa unor proiecte de infrastructură, lipsa unor investitori care să se regăsească într-un parc industrial. Sper, împreună cu administrația liberală, să avem și reușită”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”