Cătălin Dumitru Toma, despre victoria în fața lui Marian Oprișan: Înțelegem disperarea baronului. Mai avea puțin și făcea nunta de argint, dar din fericire vrâncenii au ales să-l trimită acasă la mama lui

Redactor:
Ana Matei
Cătălin Dumitru Toma, despre victoria în fața lui Marian Oprișan: Înțelegem disperarea baronului. Mai avea puțin și făcea nunta de argint, dar din fericire vrâncenii au ales să-l trimită acasă la mama lui
Cătălin Dumitru Toma, despre victoria în fața lui Marian Oprișan: Mai avea puțin și făcea nunta de argint, dar din fericire vrâncenii au ales să-l trimită acasă la mama lui

Liberalul Cătălin Dumitru Toma l-a învins pe Marian Oprișan în cursa pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, potrivit numărotorii paralele a voturilor. Noul șef de CJ a declarat că „din fericire vrâncenii au ales să-l trimită acasă la mama lui”, pe cel care a deținut această funcție timp de 20 de ani, fiind considerat cel mai vechi baron al PSD.

După numărarea voturilor din 356 de secții din 359 din județul Vrancea, reprezentând 99,16 % din secții, Cătălin Dumitru Toma (PNL-USR-PLUS) cu 64.253 voturi (44,4 %) l-a învins pe Marian Oprișan (PSD), care are 58.566 voturi (40,5 %), și a obținut președinția Consiliului Județean. Restul candidaților au 21.800 voturi (15,1 %).

Cătălin Dumitru Toma a explicat că atât PSD cât și PNL au cerut renumărarea voturilor nule, dar asta nu va produce nicio schimbare a situației actuale, această acțiune fiind realizată, potrivit liberalului, din disperarea baronului PSD.

„Am cerut reverificarea buletinelor nule, dar dacă ne uităm la statistica de acum 4 ani, este același număr de buletine nule, la nivelul județului Vrancea. Cu toate acestea și noi am cerut reverificarea acestor buletine nule. În primă fază, noi avem șapte, ei trei, deci proporția se păstrează ca rezultat pe care deja îl cunoaștem, alianța PNL USR-PLUS învingătoare”, a declarat liberalul.

Cătălin Dumitru Toma a amintit că pe lângă cei 20 de ani de șefie CJ, Oprișan a deținut timp de 4 ani funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Vrancea.

„Dar înțelegem disperarea baronului, disperarea unui om care a condus județul nu de 20 de ani, a mai fost și vicepreședinte al CJ din 1996 până în 2000, deci are 24 de ani, mai avea puțin și făcea nunta de argint, dar din fericire vrâncenii au ales să-l trimită acasă la mama lui.

Toma: În Vrancea când spui Oprișan spui lipsa transparenței banului public, lipsa de investiții, spui un proiect european aproape eșuat

La proporția pe care o avem, 153 – 156.000 de voturi, există aceste 10.000 de voturi nule, care arată că este o procedură greoaie și de aceea ar fi indicat votul electronic. Vom verifica, suntem în procedură de verificare, cu toate acestea, din sursele noastre, scorul va fi mai mare decât cel existent”, a declarat Toma.

Toma a făcut aluzie la momentul în care Oprișan a răspuns „mama mea sunt eu”, la întrebarea „Cum a ajuns mama sa să facă afaceri cu Nicușor Constantinescu și Radu Mazăre?”:

„Eu sunt eu, el este „mama mea sunt eu”. În Vrancea când spui Oprișan spui lipsa transparenței banului public, lipsa de investiții, spui un proiect european aproape eșuat. Trăim într-un județ în care viticultura era aproape cea mai importantă sursă de venit. CJ a investit 100.000 de euro. Este o rușine această administrație pesedistă. Lipsa unui spital județean care să asigure servicii de calitate, lipsa unor proiecte de infrastructură, lipsa unor investitori care să se regăsească într-un parc industrial. Sper, împreună cu administrația liberală, să avem și reușită”.

Crimă înfiorătoare. Marele campion al ţării, otrăvit şi ucis de o tânără de 18 ani....
Tatăl călăreț din Iași a vândut casa primită de la Cătălin Moroșanu! IREAL ce a...
FOTO. Anamaria Prodan s-a dezbrăcat ca să îl provoace pe Reghe? În pline zvonuri despre...
Vine BARZA? Alex Velea a spus adevărul la TV! Ce a mărturisit despre a patra...
Sorana Cîrstea a întors toate privirile la petrecerea de ziua ei de naștere: `Trăiește-ți viața!`...
Schimbări important în noul an şcolar! Ministrul Educaţiei a făcut anunţul
Coronavirus. Tulpina sud-africană vs. vaccinul Pfizer: un studiu din Israel arată posibile „breşe” în protecţia...
BANCUL ZILEI – Nevasta în filme p®no
Declarația prințului Philip, în anul 1988: „În cazul în care mă voi reîncarna, aș vrea...
Tatăl călăreț din Iași a vândut casa primită de la Cătălin Moroșanu! IREAL ce a...
Descoperire MONUMENTALĂ între zidurile Bisericii Sfântului Mormânt din Ierusalim, cel mai sacru loc al creștinătății
Adevărul despre salamul de Sibiu pe care românii nu îl știu. Ce conține, de fapt
Soluția „pe sărăcie” de la Dacia, lăudată de germani: „Nu e doar super isteață, ci...
Ce spune celebrul Morgan Freeman despre vaccinurile anti-COVID: „Dacă ai încredere în mine, vei...”
ADIO CARANTINĂ! Vestea excelentă a momentului. Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp....
O femeie nu a mâncat zahăr 30 de ani. Ce s-a întâmplat cu corpul ei...
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume ne spune cum putem să ne transformăm...
Inchide