Ioana Constantin, candidat PMP la Sectorul 1, despre contracandidați: Dan Tudorache și Clotilde Armand sunt două fețe ale unei singure monede! Imagine și gălăgie cât cuprinde

Ioana Constantin, candidat PMP la Sectorul 1, despre contracandidați: Dan Tudorache și Clotilde Armand sunt două fețe ale unei singure monede! Imagine și gălăgie cât cuprinde
Ioana Constantin, candidat PMP la Sectorul 1, despre contracandidați: Dan Tudorache și Clotilde Armand sunt două fețe ale unei singure monede! Imagine și gălăgie cât cuprinde / Sursă FOTO: Ioana Constatin - Facebook

Candidatul PMP la Primăria Sectorului 1, Ioana Constantin, susține pe pagina sa de Facebook faptul că Dan Tudorache și Clotilde Armand, contracandidații săi, sunt două fețe ale unei singure monede – moneda politicianismului, moneda stângii”.

Ioana Constantin este de părere că cei doi contracandidați la Primăria Sectorului 1 fac doar „imagine și gălăgie cât cuprinde”, dar au „realizări minime”. De asemenea, aceasta îi îndeamnă pe locuitori să o voteze deoarece este „un om profund de dreapta” care vine cu „un program realist, de reluare a creșterii calității vieții”.

Ioana Constantin, despre contracandidați: Dan Tudorache și Clotilde Armand sunt două fețe ale unei singure monede!

„Vorbe multe, fapte puține. Dan Tudorache și Clotilde Armand sunt două fețe ale unei singure monede. Moneda politicianismului, moneda stângii. Imagine și gălăgie cât cuprinde, împliniri minime. Dulapuri pline de schelete, dosare de realizări goale. Duminică, în sectorul 1, alegerea e între a da votul unor candidați cu «spate» politic, dar fără competență și interes pentru mai buna administrare a comunității noastre, așa cum sunt Dan Tudorache și Clotilde Armand, și a vota proiectul nostru, al PMP, de redobândire a statutului Sectorului 1 de Capitală a Capitalei. Într-un sector prin definiție de dreapta, dezvoltat de Andrei Chiliman, liberalii nu au un candidat propriu, care să vină în fața oamenilor cu un program bazat pe proiecte concrete. Dreapta a fost unită strâmb la sectorul 1”, scrie candidatul PMP pe Facebook.

De asemenea, aceasta precizează că proiectele integrate în programul său politic sunt „serioase, de dezvoltare a Sectorului 1”,  care vor duce la un standard de viață „pe care oamenii le merită și cu care s-au obișnuit în timpul administrației Chiliman”.

Candidatul PMP la Sectorul 1: Veniți la urne să respingeți politicianismul ieftin!

„Însă, dreapta neunită are un candidat. Vă asigur că sunt un om profund de dreapta, care ține la sectorul în care am trăit 3 decenii. Eu și colegii mei din echipa de consilieri ai PMP-Sectorul 1 ne prezentăm în fața cetățenilor Sectorului 1 cu un program realist, de reluare a creșterii calității vieții din Capitala Capitalei la standardele pe care oamenii le merită și cu care s-au obișnuit în timpul administrației Chiliman: proiectele serioase de dezvoltare a Sectorului 1 (introducerea energiilor alternative la blocuri și reabilitarea termică a caselor); regenerare urbană și buget participativ; deschiderea primăriei către cetățeni – comunicare și consultare permanentă cu oamenii, un primar care vine mereu pe strada ta.

Vă invit duminică, la urne, să respingeți politicianismul ieftin și să alegeți singurul proiect de dreapta pentru Sectorul 1, programul Partidului Mișcarea Populară. Singura candidatură pentru sector, din respect pentru oameni!”, a mai completat Ioana Constantin.

NEWS ALERT. Primul mare transfer reuşit de CFR Cluj în această iarnă. Campioana României i-a...
Cristi Borcea a vrut să se SINUCIDĂ! Episod şocant, dezvăluit târziu, în noapte
FOTO. Lidia Buble s-a pozat așa în baie! Ipostaza care arată că nu mai are...
Amendă uriașă pentru un șofer român în Franța. El trebuie să plătească 4 milioane de...
Cristi Borcea a recunoscut că și-a lovit soția! De ce a bătut-o și ce filosofie...
Sunt obligați sau nu medicii de familie să îi înscrie pe pacienți în programul de...
Avertismentul directorului general al OMS: Lumea se află în pragul unui eşec moral catastrofal
BANCUL ZILEI – Blonda indecentă și polițistul
Dacă te vaccinezi anti-Covid, primeşti marijuana gratis. Unde are loc campania
Cristi Borcea a vrut să se SINUCIDĂ! Episod şocant, dezvăluit târziu, în noapte
Ea este mândria romilor! Este frumoasă, dar și deșteaptă. A fost admisă la 5 facultăți...
Un FOTOGRAF amator care imortaliza niște capre negre din România a SURPRINS ceva neașteptat în...
Două zone din România, pe lista destinațiilor de vacanță recomandate de New York Times
A apărut încă o tulpină a virusului covid-19. Sute de mii de români vor fi...
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a...
Vestea extrem de tristă a dimineții legată de Sebi, copilul de 7 ani dispărut fără...
Spray-ul nazal care te protejează de COVID. Eficiența este de 95%
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Surpriză: Ce se întâmplă în Israel după ce a fost vaccinată peste un sfert din...
Un TATĂ i-a Pregătit Fetiței Lui MORMÂNTUL Și O Duce Acolo Zilnic. DE CE Face...
Inchide