8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Medicul Radu Țincu: „A fost neinspirată asocierea cutiilor de pizza cu transportul unui vaccin de siguranță națională!”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Medicul Radu Țincu: „A fost neinspirată asocierea cutiilor de pizza cu transportul unui vaccin de siguranță națională!”
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Medicul Radu Țincu: „A fost neinspirată asocierea cutiilor de pizza cu transportul unui vaccin de siguranță națională!” / 8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Medicul Radu Țincu: „A fost neinspirată asocierea cutiilor de pizza cu transportul unui vaccin de siguranță națională!” / Sursa foto: independentonline.ro
Publicat: 06/01/2021, 08:01
Actualizat: 06/01/2021, 08:10

Medicul Radu Țincu a comentat imaginea devenită virală marți cu vaccinurile transportate în cutii de pizza la Spitalul din Slobozia.

Medicul Radu Țincu, despre vaccinurile transportate în cutii de pizza la Slobozia: „Face rău campaniei de vaccinare!”

„A fost neinspirată asocierea cutiilor inscripționate cu pizza și transportul unui vaccin de siguranță națională, un vaccin care este transportat în România militarizat, iată că a ajuns subiect de bășcălie pentru că a fost transportat în niște cutii de pizza. Acest lucru face rău campaniei de vaccinare și trebuie să nu se mai repete. Ce trebuie să facem acum este să finalizăm cât mai rapid detaliile acestei prime faze. Situația va fi mai complicată pentru că va fi cel mai probabil aprobat al doilea vacin, și cel mai probabil al treilea vaccin. Țările vor primi din toate cele trei vaccinuri”, a spus medicul Radu Țincu în emisiunea „Dosar de politician” de la B1 TV.

Cum se vor desfășura slujbele de Bobotează în pandemie. Tradiții și obiceiuri de Bobotează: Fetele pun busuioc sub pernă, bărbații scot crucea din apă

Credincioșii se pregătesc pentru Bobotează, care încheie ciclul sărbătorilor de iarnă. Evenimentele se vor desfășura sub semnul pandemiei de COVID, în condiții speciale.

Cutremur în județul Olt! Ce magnitudine a avut

În ziua de 6 ianuarie, la ora 01:50:34, s-a produs în Olt un cutremur cu magnitudinea ml 4.0, la adâncimea de 10km, anunță INFP.

Emil Boc: Campania națională de vaccinare nu este suficientă. E nevoie și de o campanie locală

Un consilier local din Cluj-Napoca dorește să implice personalitățile locale în campania de vaccinare anti-COVID. Acesta este susținut inclusiv de primarul Emil Boc.

Managerul Spitalului Găești, Laurențiu Belușică: „Dacă am greşit, nu pot decât să îmi cer scuze. Acesta a fost managementul meu defectuos!”

Laurențiu Belușică, managerul Spitalului din Găești, cel care a anunțat că vaccinează oamenii la cerere, pentru a nu arunca restul dozelor de vaccin anti-COVID, a vorbit despre situația sa controversată. Gestul său a fost comentat de dr. Valeriu Gheorghiță, șeful campaniei de vaccinare, care a spus că ar fi vorba de un „management defectuos”.

Mircea Badea, către Alexandru Cumpănașu: „Mă găsiți atrăgător? Sper că nu sunteți sfios acum”

Mircea Badea a avut marți seară o discuție mai puțin obișnuită cu Alexandru Cumpănașu, invitat în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu de la Antena3.

Adrian Năstase, mărturisiri în emisiunea lui Denise Rifai! Cum l-a caracterizat fostul premier pe Traian Băsescu

Adrian Năstase a fost invitat, marți seară, în emisiunea „40 de întrebări incomode cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2021. „Berbecii” sunt agitați și irascibili

Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase